Wpisy 1 605 857 – 1 605 956
6 lipca 2013 20:25 → 6 lipca 2013 20:47, 100 wpisów
jocia...nie bądż niepoważna......wracaj mi tu szybciutko....albo i ja się usunę....mówię poważnie..
jackwar..
jackwar..
Ja też proszę.
jocia, ulexxa
- wyluzujcie, to wszystko, to tylko wynik skróconych wypowiedzi na czacie, bo nawet nie chcę myśleć, że może chodzić cały czas o wrażenie, które wywoływała - wiecie kto ..
- wyluzujcie, to wszystko, to tylko wynik skróconych wypowiedzi na czacie, bo nawet nie chcę myśleć, że może chodzić cały czas o wrażenie, które wywoływała - wiecie kto ..
ola....jocia to nieporozumienie......przejdzie wam ...i prosze mi się nie usuwać...
Jocia..Ty zostan..ja tu nie jestem wcale potrzebna z moja..smetna miuza..ehh
Ty dajesz duzo Mpusiom...ja nic..Badz wiec..
Ty dajesz duzo Mpusiom...ja nic..Badz wiec..
Nie gadam od dzisiaj z jedna i drugą ona mają wyjeb ..to ja tak samo mam wyjeb i
Życie jest za krótkie na kłótnie.
gaju,......max nie chodzi na ssaki......ssaki lecą na niego .....ale on jest twardy i się im nie poddaje ....taki jest twardy
Kiedy nawet nie rozumiem o co jej chodzi , moze jestem za durna, ale obrażać sie nie pozwolę
Robal jakie skróty myslowe , nie napisałam : ulexxa jesters mniej niż zero , czy tak napisałam ??
A, róbta co chceta! Ciao!
agatko.....no to cieszę się podwójnie
no i oczekuję niebawem piąteczki....
no i oczekuję niebawem piąteczki....
Jocia..wiesz teraz wprowadzilas mnie w szok.....nie pisz do mnie!!!!!!!!!!...heeeeeee
kobiety przestańcie się kłócić o byle co!!!!
Jutro wygłoszę kazanie tematem będzie
szanujmy się
Jutro wygłoszę kazanie tematem będzie
szanujmy się
ulexxa, bo piszesz bzdury wyssane z palca..nie odniosłam sie do Ciebi !! jak miałam cos do ciebie, to napisałam otwarcie !!
hipopotan: masz propozycję?
pogódzcie się kobitki kochane takie emotki zrobcie do siebie na zgodę:
Gaja nie odpowiedziałaś mi na moje pytanie
to nic potraktujmy to jakby go nie było....
to nic potraktujmy to jakby go nie było....
Jocia..nie wnerwiaj mnie wiecej..lepiej powiec o tym..zerzeeeee....
jocia,....to było nieporozumienie...
ola żle odebrałaś słowa joci...
zrozumcie to w końcu
ola żle odebrałaś słowa joci...
zrozumcie to w końcu
Hej hej zostawcie kłótnie i cieszcie się z życia bo dzisiaj czytałem w necie że niewiele już nam zostało tego życia bo za miliard lat ziemia na zniknąć.
o karwa jak napadła to juz 10na a jociu czy miała ulexa jakąś bróń bo wetdy już z 2
ulexxa czy TY doprawdy nie rozumiesz, ze mniej niz zero odnosiło sie do wpisu Doktora .. czy napisałam : ulexxa jestes mniej niż zero ???
Przepraszam, ale na upór nie ma recepty. Tu medycyna jest bezsilna...
Gaja nie chodzi o oświadczyny
zadałem tobie pytanie w tamtym tygodniu a ty uciekłaś
zadałem tobie pytanie w tamtym tygodniu a ty uciekłaś
jocia i ulexxa . przeczytałem wasze wpisy .
rzeczywiście jocia napisała odpowiedz na wpis Doktora ,,0"
i odnosił się do piosenki , Ulexxa rozumiem że poczułaś się dotknięta ale tylko dla tego że nie zrozumiałaś do czego on się odnosił! Zrozum ulexxa że nie potrzebnie atakowałaś jocie !!
Dajcie sobie buzi bo doszło do nieporozumienia !!
Wiele razy już się okazywało że język pisany nie do końca nam przekazuje sens naszych wypowiedzi i na to trzeba brać poprawkę !!!
rzeczywiście jocia napisała odpowiedz na wpis Doktora ,,0"
i odnosił się do piosenki , Ulexxa rozumiem że poczułaś się dotknięta ale tylko dla tego że nie zrozumiałaś do czego on się odnosił! Zrozum ulexxa że nie potrzebnie atakowałaś jocie !!
Dajcie sobie buzi bo doszło do nieporozumienia !!
Wiele razy już się okazywało że język pisany nie do końca nam przekazuje sens naszych wypowiedzi i na to trzeba brać poprawkę !!!
i dwie godziny typowania diabli wzięli
gaja tu nie ma co wierzyć.. niech zrozumie..
gaja tu nie ma co wierzyć.. niech zrozumie..
halapek zastanów się nad słowami które wypowiadasz
jocia.....a może jak zatypujesz w...........na.....to wpadnie 10/10
Jocia..wstecznie tez mozesz "powiedziec"..jak sie ze mnie "nabijalyscie"..bylam jeszcze tu za "ciemna"..
ale pozniej po czasie.....doszlam dlaczego???
bylo mi przestrasznie przykro..ale zawsze moja dewiza jest..wybaczanie....czy Ty wiesz jak i co ja wowczas czulam?????..ehh ok.ok.juz jest OK
ale pozniej po czasie.....doszlam dlaczego???
bylo mi przestrasznie przykro..ale zawsze moja dewiza jest..wybaczanie....czy Ty wiesz jak i co ja wowczas czulam?????..ehh ok.ok.juz jest OK
jackwar: świetny pomysł!
ja pitole znowu ktoś się kłóci?
ulexxa..jocia pisała to do Doktora
jocia
gaja
max
ulexxa..jocia pisała to do Doktora
jocia
gaja
max
Gaju ..no ja tego nie wymysliłem ..leon takie pytanie kochanie Tobie zadał w zweszłym tygodniu