Wpisy 1 605 809 – 1 605 908
6 lipca 2013 20:19 → 6 lipca 2013 20:36, 100 wpisów
max......nie chodz na ssaki leśne......gaja pewnie tego nie będzie tolerowała
Dziewczyny, zaszło nieporozumienie! To zero dotyczyło liczby a nie żadnej z Was! Hej!... Jasne?...
Witaj agatko!
Aż sie cała trzesę ..wyprowadziłas mnie z równowagi
Ulexxa .. mam dwóch takich chorych w domu ..zapewniam, kto wie o tym ten wie
Ulexxa .. mam dwóch takich chorych w domu ..zapewniam, kto wie o tym ten wie
No więc tak: ja napisałem, że czekamy dziś na ") 9coś w tym stylu) a jedna z was odpisała, że będzie mniej niż zero. Ot, cała historia...
mirnam61
Jackwar
Gaju..czy ja jestem wybrakowany żebym latał na ssaki leśne Ty jesteś i czeka cierpliwie
13max33 mam kisiel wejdz na strone korna,hi,hi.krzysio znalazł:
Poprosze Pasko na pv o usunięcie mojego konta.. bo widac nic juz napisac nie można..mam dosyc kłopotów i zmartwień i jeszcze ulexxa wyskakuje z bzdurnymi pretensjami
od zawsze jak moglam to wtracalam sie w nie swoje sprawy tu..bo jak widzialam niesprawiedliwosc to zawsze "wlazlam"bo bolalo mnie..tak mam tez w zyciu..nie warto moze walczyc o Innych..sama juz nie wiem....
To ja już nic nie rozumiem...
hipo..ja wiem bo wczoraj z krzysiem rozmawiałem do 3 w nocy i tak mi opowiadał jak załatwi dla Ciebie kisiel
jocia...nie bądż niepoważna......wracaj mi tu szybciutko....albo i ja się usunę....mówię poważnie..
jackwar..
jackwar..
Ja też proszę.
jocia, ulexxa
- wyluzujcie, to wszystko, to tylko wynik skróconych wypowiedzi na czacie, bo nawet nie chcę myśleć, że może chodzić cały czas o wrażenie, które wywoływała - wiecie kto ..
- wyluzujcie, to wszystko, to tylko wynik skróconych wypowiedzi na czacie, bo nawet nie chcę myśleć, że może chodzić cały czas o wrażenie, które wywoływała - wiecie kto ..
ola....jocia to nieporozumienie......przejdzie wam ...i prosze mi się nie usuwać...
Jocia..Ty zostan..ja tu nie jestem wcale potrzebna z moja..smetna miuza..ehh
Ty dajesz duzo Mpusiom...ja nic..Badz wiec..
Ty dajesz duzo Mpusiom...ja nic..Badz wiec..
Nie gadam od dzisiaj z jedna i drugą ona mają wyjeb ..to ja tak samo mam wyjeb i
Życie jest za krótkie na kłótnie.
gaju,......max nie chodzi na ssaki......ssaki lecą na niego .....ale on jest twardy i się im nie poddaje ....taki jest twardy
Kiedy nawet nie rozumiem o co jej chodzi , moze jestem za durna, ale obrażać sie nie pozwolę
Robal jakie skróty myslowe , nie napisałam : ulexxa jesters mniej niż zero , czy tak napisałam ??
A, róbta co chceta! Ciao!
agatko.....no to cieszę się podwójnie
no i oczekuję niebawem piąteczki....
no i oczekuję niebawem piąteczki....
Jocia..wiesz teraz wprowadzilas mnie w szok.....nie pisz do mnie!!!!!!!!!!...heeeeeee
kobiety przestańcie się kłócić o byle co!!!!
Jutro wygłoszę kazanie tematem będzie
szanujmy się
Jutro wygłoszę kazanie tematem będzie
szanujmy się
ulexxa, bo piszesz bzdury wyssane z palca..nie odniosłam sie do Ciebi !! jak miałam cos do ciebie, to napisałam otwarcie !!
hipopotan: masz propozycję?
pogódzcie się kobitki kochane takie emotki zrobcie do siebie na zgodę: