Wpisy 1 604 187 – 1 604 286
5 lipca 2013 15:30 → 5 lipca 2013 16:11, 100 wpisów
robal kto tak napiasał poziom hipopotana?jakisa moj przeciwnik:
ja konsultuje swoje wpisy z balwanem ale czasem on wyrywa się spod kontroli:
drapku..nie mam w domu %..prócz butelki wina i szampana którego nikt nie chciał pic w Sylwesta
ale to czlowiek ktory zyje z dala od cywilizacji,moze nawet w afryce mieszka:
Jacek 74
co jakiś rok tak trzaskasz, czy to już dwa lata minęły od tamtej szóchy, co wskaniałeś - na czterech po 22,50,- , plus jakiś taki skromniejszy ?
a swoją drogą, powtarzam za hipopotanem - aż taką stawkę - często dajesz ?
co jakiś rok tak trzaskasz, czy to już dwa lata minęły od tamtej szóchy, co wskaniałeś - na czterech po 22,50,- , plus jakiś taki skromniejszy ?
a swoją drogą, powtarzam za hipopotanem - aż taką stawkę - często dajesz ?
hipcio.. mysle, ze ten ktos nie jest godny uwagi baławankowej marchewki
hipopotan
poważnie Ci napiszę - te Twoje - "robal parka, trójka" odbieram jako kpinę, żart, ironię - stąd przypominam sobie taki wpis
Ale zaprawdę - nie warto wspominać wszystkich , którzy przewinęli się przez tą stronę, jedni mieli w sobie MOC, a inni, to zwykła pomyłki genetyczne i tyle w temacie
dzikus
to dawaj, po szklanie
poważnie Ci napiszę - te Twoje - "robal parka, trójka" odbieram jako kpinę, żart, ironię - stąd przypominam sobie taki wpis
Ale zaprawdę - nie warto wspominać wszystkich , którzy przewinęli się przez tą stronę, jedni mieli w sobie MOC, a inni, to zwykła pomyłki genetyczne i tyle w temacie
dzikus
to dawaj, po szklanie
jocia nie idź tam, choć tu do parku w łąńcucie- upijemy Cię z meneliskiem
ciekawe co teraz robi madzia77 bo calkiem znikla z multipasko:
spadam, trza realną jolkę odwiedzić- może jakiepod lottomatem ma schłodzone
dzikus, hipopotan
- Panowie, jak się stęskniliście usychacie, to zwróćcie się Admina strony, może ma nadal kontakt, nie peniajcie - marzenia trzeba realizować, powodzenia
- Panowie, jak się stęskniliście usychacie, to zwróćcie się Admina strony, może ma nadal kontakt, nie peniajcie - marzenia trzeba realizować, powodzenia
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" St.Lem
Cytat dnia?miesiąca?roku?
Cytat dnia?miesiąca?roku?
ciekawe czy wielu graczy zniechęcilo,kiedy pobiegli po 4kę w lotto odebrac wielkie pieniądze myśleli,ze chociaz 200zeta a tu klops 36 i mieli takie oczy:
pięknaja
a moim zdaniem walą w uja, ale oczywiście - mogę się mylić
a moim zdaniem walą w uja, ale oczywiście - mogę się mylić
pieknaja mozesz podac swoją wagę bo to potrzebne mi do obliczen multi multi:
Znowu Lem...
"Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta."
Jocia....
Robi....
Pa Wam...
"Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta."
Jocia....
Robi....
Pa Wam...
mądre słowa ja czytam i nic nie rozumiem,a bałwan czyta i tez ma ciężko:
ale nie urosłem i lila np.jest wyzsza ode mnie o prawie dwie głowy,a na dodatek ja nie mam zębow a lila np.ma taki uśmiech:
naleze do rasy hipopotamow karłowatych,nilowe są chyba wieksze:
Hipcio cześć agatkaaa
jeszce musze isc do dentysty bo odpadła jena scianka zeba,pomogłem ja sobiue wyrwac palcami a druga się rusza i chwieje,już po 7ce:
pięknaja
o co zakład, że przynajmniej jeden z trzech, gdzieś tam ostatnio spotkanych ludzików męskich /w odbiorze/
nie jest kompletnym idiotą ?
o co zakład, że przynajmniej jeden z trzech, gdzieś tam ostatnio spotkanych ludzików męskich /w odbiorze/
nie jest kompletnym idiotą ?
ulexxa witam serdecznie:czy teraz jesteś u krzyzakow w germani?
Dzień dobry wszystkim
Ola
m