Wpisy 1 603 563 – 1 603 662
5 lipca 2013 09:43 → 5 lipca 2013 11:45, 100 wpisów
Przed urlopami jak znalazł:
http://grzybica-diagnostyka.pl/pierwsze-oznaki-grzybicy-penisa/?gclid=CNDDt_Hrl7gCFcFV3godw0sAxQ
http://grzybica-diagnostyka.pl/pierwsze-oznaki-grzybicy-penisa/?gclid=CNDDt_Hrl7gCFcFV3godw0sAxQ
r36 też się kiedyś nad tym zastanawiałem, a w dalszym ciągu ciekawi mnie skąd wiedzą że zeszło /w typ przypadku/ jedno główne xingo-skoro nie ma skanu; prawie do końca wakacji czas na zodiaka- jak choć jeden nie padnie- można się zastanawiać, czy czemu akurat te najwyższe wygrane-kilka pensji i na razie ten zodiak nie są wydrapane- a przeca sprzedano dobrze ponad 90% nakładu w obu przypadkach
i miłego dnia
p.s. dla trisia j27 zagrany
i miłego dnia
p.s. dla trisia j27 zagrany
mirekale ja bym xl zielonej nie kupował, chyba że u ciebie jest już fioletowa
Świetnie edi8.
Myślę że wielu kolegów tutaj czekało na ten link.
Twoja dbałość o nasze zdrowe penisy godna podziwu.
Myślę że wielu kolegów tutaj czekało na ten link.
Twoja dbałość o nasze zdrowe penisy godna podziwu.
Trzeba być totalnym idiotą aby grać w LOTTo
30 zł za czwórkę bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuhahahahaahaha
30 zł za czwórkę bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuhahahahaahaha
Drap,drap aż wyrośnie ci garb
bbbbbbbuuuuuuuuuuuuuhhahahahahaaahah
bbbbbbbuuuuuuuuuuuuuhhahahahahaaahah
agatkaa i za wczorajsze 4/5 w mini
mirnam
drapek
ja ich nie bronię - żeby to było jasne, ale
- może sprawdzone, a do punktu nie dotarł jeszcze opiekun i nie mają jak wskanić ?
- no cóż - a spotkałeś się z pojęciem 'trudna zdrapka' - gdzie chodzi o to, że można c o ś przegapić ?
mirnam
drapek
ja ich nie bronię - żeby to było jasne, ale
- może sprawdzone, a do punktu nie dotarł jeszcze opiekun i nie mają jak wskanić ?
- no cóż - a spotkałeś się z pojęciem 'trudna zdrapka' - gdzie chodzi o to, że można c o ś przegapić ?
mirek ja zielonej już nie kupuję- czekam na fioletową transzę- w rzeszowie już gdzieniegdzie są
@Monet , nie ma za co zbiorowo w imieniu męskiej części użytkowników multipasko.pl mi tu wyrażać wdzięczności , bo to przecież głównie Ciebie miałem na myśli - bowiem jest tajemnicą poliszynela iż miałeś jakieś stosunki ( internetowe poprzez GG ) z wielonickową , a to mogło niekorzystnie zaowocować w aspekcie zdrowia ( i oby tylko grzybicą ! ) , bo po czymś takim mogło zacząć ostro walić Ci np. na dekiel , jak owej w/w itp.
r36 tego oczywiście nie wiemy- ale to że zeszło gł. xingo bez skanu- zapodali kilka tyg. temu- a poza tym jak ktoś wypłaci jakąś główną- info pojawia się na lottomacie i jolka dała by cynk
edi8>>> całkowity brak "kontaktów" jakkolwiek to zrozumiesz też może być przyczyną tzw."walenia w dekiel".I tu po przyjacielsku . Tylko tyle mogę dla ciebie w tym temacie zrobić.O resztę musisz zadbać sam. Przełam się i zrób to. Wcale nie takie straszne.Może nawet Ci się spodoba?
PS.Czy jak coś nie po twojej myśli musisz chama wypuszczać?
PS.Czy jak coś nie po twojej myśli musisz chama wypuszczać?
I jak jeszcze będzieś miał jakieś rady troskliwe dla mnie to polecam moją KG.
Uprzejmiaczku
Uprzejmiaczku
Gracz z miejscowości Warszawa wygrał 5 766 860,70 zł w grze Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Jastrzębie Zdrój wygrał 5 766 860,70 zł w grze Lotto
Gracz z miejscowości Kraków wygrał 128 155,00 zł w grze Mini Lotto
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
Witam MP
Witaj Andro ty się znasz,śniła mi się czarna pantera dzikie
zwierze,czy to będzie zwierze moje obronne wiesz o czym myślę.
Witaj Andro ty się znasz,śniła mi się czarna pantera dzikie
zwierze,czy to będzie zwierze moje obronne wiesz o czym myślę.
eryka ja tak troszkę się tym interesować zaczęłam zaraz sprawdzę, głownie sprawdzam we śnie to co jest najbardziej aktywne według mnie
ja raz postawilem 7 meczy za 5zl w sts i pamietam obstawialem druga lige angielska i brighton gral tam z jakims zespolem stawialem na brighton i pod koniec pierwszej polowy mieli juz 3:1 straty wkurzylem sie wylaczylem na drugi dzien wkurzony zagladam na wyniki patrze a tu brighton wygral 4 do 3 hahaha jaki ja bylem uradowany wtedy dobrze ze kuponu nie wyrzucilem
andruska
mialam sen jakas ukryta wygrana byla i nic wiecej nie pamietam
mialam sen jakas ukryta wygrana byla i nic wiecej nie pamietam
andro-bardzo odganiałam ja od siebie, bo dobrze wiedzieć do kogo można się zwracać o ochronę o pomoc.
mi chodzi o co innego,a sen to niosłam na plecach coś bardzo ciężkiego mijałam policjanta,kłódka.
eryka ja też tylko trochę. Belusia nosiła czerwoną nitkę, metod jest kilka. A ta pantera ciekawa w Twoim śnie, na pewno z czymś można ją utożsamić