Wpisy 1 603 363 – 1 603 462
5 lipca 2013 02:49 → 5 lipca 2013 07:53, 100 wpisów
Trza mu zaaplikować kroplówkę reanimacyjną
Drapek
76
Drapek będe typował tylko jak dychne sobie
Gonzunieczku Jak łaskawie odbierzesz w końcu @..to wrzucę Tobie na 21 do godzinki
Haju / Złote twarze - dwa brzegi
Franku Chodzi mi o Twój rok urodzenia, a racej..o końcówke roku .. np.
1992..czyli 2
Mozesz mi podac swoja liczbę ?
1992..czyli 2
Mozesz mi podac swoja liczbę ?
1987 ... Co mam obliczyć z tego ?
A propo skończyłem 26 tylko wyjazdy i melanże
Ogień synonim żaru, namiętności, żywotności, entuzjazmu. Wbrew pozorom nigdy nie podejmuje decyzji pochopnie. Ufny wobec innych. Lubi życie towarzyskie i umie znaleźć się w centrum zainteresowania. Ma rozległą wiedzę.
Moja 6
Ogień synonim żaru, namiętności, żywotności, entuzjazmu. Wbrew pozorom nigdy nie podejmuje decyzji pochopnie. Ufny wobec innych. Lubi życie towarzyskie i umie znaleźć się w centrum zainteresowania. Ma rozległą wiedzę.
Franeczku to samo co TY
Franeczku to samo co TY
Jocia hehe
Jocia
Ptaszki już ćwierkają za oknem... Czas wyjąć proce albo wiatrówke
Jocia
Idę zaraz w kime... Także jocia , gonzaga, i reszta
Doprawdy
A to TY :
Ziemia synonim materializmu, trwałości, bezpieczeństwa, płodności Cechuje ją mądrość, spokój i rozwaga. Lubi analizować zachowanie innych i swoje. Kobieta - Ziemia jest oddaną matką i żoną, życie rodzinne jest dla niej najważniejsze.
A to TY :
Ziemia synonim materializmu, trwałości, bezpieczeństwa, płodności Cechuje ją mądrość, spokój i rozwaga. Lubi analizować zachowanie innych i swoje. Kobieta - Ziemia jest oddaną matką i żoną, życie rodzinne jest dla niej najważniejsze.
może na żyrandolu
W końcu ja jestem małpą wg.. horoskopu , więc jak by co
W końcu ja jestem małpą wg.. horoskopu , więc jak by co
witam z rana
wczoraj 3/5 w mini, możemy grać dzisiaj
ciepło jest ale pochmurno, zobaczymy co będzie dalej
wczoraj 3/5 w mini, możemy grać dzisiaj
ciepło jest ale pochmurno, zobaczymy co będzie dalej
cholera 2 zł w tuskolandzie wys''g''rana to już norma -tuski wypierniczać do chlewa ze świniami
rostki,tuski,mira,rychy,grzechy i inne gady na rowery,zabrać im kompy to gry będą wiarygodne a nie ci....ulaste wygrane????? po 1 i 2 zl
naróbcie tuski jeszcze milion losów po 50 groszy będziemy stratni tylko 50 gr a nie złotówke na losie he he
Tusk nie winien to taki system TS ZAWSZE WYGRYWA PO TO JEST TA GRA
01,03,07,09,16,17,22,29,34,37,38,39,48,57,59,62,63,68,69,76
Ile będzie powt.?
Ile będzie powt.?
ale za Jarosława często wygrywałem to 100,700, 200 itd.itp.za tych ci....uli karierowiczów nienażartych na mamone nic -groszówki
system na gry zrobili Polscy programisci jest on prawie na calym swiecie
PiS jak wróci to wywali tych oszustów , ale co nakradną to już nie oddadzą , ile samobójstw jest przez tych złodziei
Teraz PiS tak a w takim razie kto karwa głosował na PO bo kogo sie zapytam to wszyscy odpowiadaja zgodnie że zawsze na PiS głosowali .. więc jak PO doszło do koryta
Zdrowie Jarosława
Zdrowie Jarosława
max karwa ja glosowalem na po i teraz mam za swoje poje....ny leb ze mnie
ja wiedziałem że tak będzie ale nie myślałem że ludzie drugi raz ich wybiorą .
to jest banda oszustów , już za AWSu robili przekręty i rozgrabiali majątek narodowy .
greg , PiS przez niecałe dwa lata a praktycznie 1,5 roku zrobił więcej niż ci przez 7 lat .
Po rozpier.......lo Polska gospodarke a.ten Tusk to ....... ...... klamca farbowany
Kaczyński zmniejszył podatek dochodowy od osób fizycznych, obniżył o ponad polowe składkę rentową, dzięki czemu wzrosły pensje , podniósł znacząco najniższą płacę, zlikwidował podatek od spadków i darowizn. . Wprowadził w ramach polityki prorodzinnej nieznane w Polsce a powszechne w Europie Zachodniej odpisy od podatku na każde dziecko, wydłużył urlopy macierzyńskie, wprowadził też tzw. becikowe, czyli zapomogę z tytułu urodzenia dziecka, co po dwóch latach zahamowało ujemny przyrost naturalny notowany od 2000 roku; na dożywianie dzieci przeznaczył 500 mln zł rocznie. Sprzeciwiał sie budowie gazociągu północnego z Niemiec do Rosji, zainicjował budowę gazoportu. Wprowadził mechanizmy konkurencji w telefonii komórkowej: spadły o prawie połowę ceny dostępu do internetu i ceny usług telefonicznych. Stworzył Urząd Komunikacji Elektronicznej przeciw praktykom monopolistycznym. Powołał Centralne Biuro Antykorupcyjne, które zajęło się ściganiem korupcji i które stało się, jak praktyka dowodzi, solą w oku SLD i rządzącej Platformy Obywatelskiej. Wprowadził sady 24-godzinne ( tak ochoczo zlikwidowane przez rząd Donalda Tuska), powołał Krajową Szkołę Sędziów i Prokuratorów. Po dwóch latach rządów PiS przestępczość kryminalna spadla o 18 proc. Dokonał likwidacji Wojskowych Służb Informacyjnych, powołał nowe służby specjalne. Rozpoczął restrukturyzacje polskich sil zbrojnych. Przeprowadził ustawową lustrację , zahamowaną dziś przez PO i SLD. Wzmocnił pozycję Instytutu Pamięci Narodowej. Nakłady na ochronę zdrowia wzrosły o ponad 10 mld zł, tj. o 26%, a pracownikom tej branży podniesiono wynagrodzenia o blisko jedna trzecią. Żaden rząd tego nie przeprowadził do tamtej pory, a i do dziś. Za rządów PiS 60% twierdziło, że żyje sie im dostatnio. Jak jest teraz, za rządów POwcow? Wszystkie dokonania osiągnięte w ciągu niespełna dwóch lat, przy wsparciu niepoważnej koalicji ( LPR i Samoobrony) i przy nienawistnej, propagandowej kampanii ówczesnej opozycji (dziś rządzącej partii PO). Dziś w 2012 roku za rządów Tuska i vincenta angola jest ok. 4 mln Polaków bez pracy ( 2 mln w POLSCE i 2 mln na obczyźnie ( tyra u angola Niemca austriaka âŚ)
greg..i to mi sie podoba ..jesteś jedyny który przyznał ze głosował na PO a że jest jak jest to juz inna sprawa
jac ..no to Jarosława zdrowie i i
jac ..no to Jarosława zdrowie i i
Niech ktoś powie że z tego co napisałem coś nie jest prawdą .
Tylko ludzie zapominają , dostali to mają a już kto im dał to zapominają . Kiedyś jak spadek dostałeś to musiałeś kompinować by jak najmniejszy podatek zapłacić , mimo że to było twojej rodziny to państwo wyciągało jeszcze kasę od ciebie a jak nie miałeś kasy to musiałeś sprzeda by państwo się nachapało . Ludzie tego już nie pamiętają .
Tylko ludzie zapominają , dostali to mają a już kto im dał to zapominają . Kiedyś jak spadek dostałeś to musiałeś kompinować by jak najmniejszy podatek zapłacić , mimo że to było twojej rodziny to państwo wyciągało jeszcze kasę od ciebie a jak nie miałeś kasy to musiałeś sprzeda by państwo się nachapało . Ludzie tego już nie pamiętają .