Wpisy 1 603 163 – 1 603 262
4 lipca 2013 23:25 → 4 lipca 2013 23:59, 100 wpisów
R36 310 dla 31 to bieżący wynik.... "ostatnio" (w maju-czerwcu) 32 miało chyba lepszy wynik
Jak nie ma wyników losowania, to znaczy, ze jakiś cymbał prawdopodobnie wysłał do TS @, że w budynku TS jest.... .
I zrobili ewakuację.. .
.....................................................
I zrobili ewakuację.. .
.....................................................
może losowanie powtórzą, bo przy zbieraniu kulek wyszły jakieś nieprawidłowości
anzu
wierzę Ci - to /chyba / jak najbardziej możliwe - generalnie -nie gram z plusem, i to przypadek, że zerknąłem w odstęp
wierzę Ci - to /chyba / jak najbardziej możliwe - generalnie -nie gram z plusem, i to przypadek, że zerknąłem w odstęp
jak dla mnie moga powtórzyć
A zauważyliście, że podczas losowania MM ktoś zajumał Marysi kapelusik ?
R36..OK... bez "chyba"....32 miało lepszy wynik podchodziło "pod" 400
R36 > może ta dmuchawa z maszyny ma taką moc, że zdmuchnęło kapeluta
a chciałem iść chociaż raz szybciej spać....
Fajny filmik ze studia Lotto: http://www.youtube.com/watch?v=t7rzBbd23u0
majklasz
nie czułem, ale może i ma moc ? bo - na tym torze jak kręcili - nie mogłem się zbliżyć i Jej pomacać
nie czułem, ale może i ma moc ? bo - na tym torze jak kręcili - nie mogłem się zbliżyć i Jej pomacać
pojechali pewnie sobie na hainekena a my tu czekamy jak barany...
może faktycznie pracownik TSa wygrał i stwierdził, że teraz mu to lotto
rano musza byc o 6 bo kolekt otwieraja v co by nie wyplacali juto wygranych lotto
ciekawe, że zwiecha, przy w końcu nie jakiejś niewyobrażalnej ilości...
albo transfer im się skończył
w centrali lotto nie ma czasu na liczenie,teraz jest zabawa plan wykonany pieniązki zebrane,leje się szampon a gole kobitki tanczą kankana i calują prezesa po rękach:
oszczędności to oszczędności na mobilku za 5 zeta jadą a tu dzis psikus....
Dopisano wygrane lotto - padło 2x 5 766 860,70 zł
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
" Precz z TS ".. .
Dzisiaj moje hasło pasuję do.... sytuacji.. .
....................................
Dzisiaj moje hasło pasuję do.... sytuacji.. .
....................................
giaster miał rację 36 za 4/6
Pasko może by wątek jakiś założyć o tych śmiesznych wygranych w lotto
Pasko może by wątek jakiś założyć o tych śmiesznych wygranych w lotto
ale ktoś kiedyś mówił że nie gra w lotto+ bo w plusie są śmieszne wygrane
36zeta za czworkę no to gratulacje dla szcesliwcow,hi,hi to starczy na paczkę kawy lub fajki:
ktoś zagrał z Plusem na 8 oczek ... trafił "czwórkę" i jest 4 zł do przodu
jaki wniosek-nie warto w lotto i mini grać na małe liczby, bo jak wejda to ledwo na paliwo do kolektóry po odbiór starczy i
a trafic 4ke to wielki wyczyn,teraz opowinno być haslo ts,ze lepiej grac w plusa bo tam gwarancja 100zeta za czworkę a 3500 za piatkę:
ho ho - dwie i wcale - ciekawe, ciekawe
torsan
mogliby - na luzie, to jasne, ale to kwestia, co chcą Nam wmawiać - czy chcemy wysokiej głównej czy niższych wyższych - no i, jak twierdzą - chcemy wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkich
torsan
mogliby - na luzie, to jasne, ale to kwestia, co chcą Nam wmawiać - czy chcemy wysokiej głównej czy niższych wyższych - no i, jak twierdzą - chcemy wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkich
jutro I zmiana w ts musi wymyśleć oddziały trafnych.stawiam na Gdańsk i Poznań
ricardos > ja obstawiam jakąś małą wiochę na 100 osób gdzieś na zachodzie i Kraków
majkiasz pewnie tak ale osobiście to taka wygrana 36 zł to o kant dupy rozbić bo te 4/6 nie tak łatwo trafić i chyba nawet bardziej by mnie ta wygrana wkarwiła niz motywowała do dalszego....
trzeba grać, bo nam wrócą losowania na 22:15, jak nie będzie większych zysków jak wcześniej
obie wygrane skreślone samemu - jakieś daty urodzenia listonosza i ulubionego aktora
nad mozem tam gdzie loteriada swientuje
co to za kumulacje 6 razy gwarantowane 2 melony = 36 za 4 i dwa kafle za 5
co to za kumulacje 6 razy gwarantowane 2 melony = 36 za 4 i dwa kafle za 5
rafalski38 > też prawda chyba lepiej nie trafić takiej czwórki
powinni zrobic mozliwość grania tylko w plusa za 1zeta,a nie wyciągac lapki po 4zeta:
jak obroty spadną to zrobią losowania o 24tej i dodadzą dodatkowe: