Wpisy 160 283 – 160 382
4 września 2010 22:37 → 4 września 2010 23:45, 100 wpisów
jak to pasuje a miałem taki los
1,14,24,43,54,57,67,74,77,79
1,14,24,43,54,57,67,74,77,79
nic mi nie weszło, ani na lotto ani na mini, niech sie umyje ciul przed nastepnym kosowaniem
byłem w rio, byłem w bajo miałem bilet na hawajo... wszystko c***
w mini i nic ci nie weszło ?
znowu obłok ten różowy
ja po tym losowaniu mam dość 

trzeba to oblać 

dzień zaliczam do udanych
po długim urlopie wracam i widzę wielu nowych kulko maniaków
Sam wiem,że zbyt późno jest,
by zaczynać wszystko znów.
by zaczynać wszystko znów.
a może po prostu to olać?
Można to olać ciepłym moczem,
albo skończyć z sobą.
albo skończyć z sobą.
to zasrane lotto-machinarium
lotto 0
mini 0
mm 4/10 ,1/10,0/10,3/10
katastrofa
mini 0
mm 4/10 ,1/10,0/10,3/10
katastrofa

witam szanownych miłośników liczb śledzę stronę MP kilka lat mam takiego bzika jak wy,pozwólcie podzielę się trójeczką na wkupne 63,64,65 powodzenia 

przecież do końca życia mamy na to czas,
aby być sobą,żeby być sobą
aby być sobą,żeby być sobą
madryt - nie pozwalamy
narzeka na klimatyzację,ciekawe czy by wytrzymał cały dzień w kolekturze przy 35 st. w cieniu...
KENO bardzo bardzo sporadycznie jeszcze jest malo punktów gdzie można wysłać....
Cześć Pasko ja gram niereguralnie,
a właściwie wcale.
a właściwie wcale.
Ja kiedyś wklejałem do programiku wyniki KENO,(najgorsze ze jest tak malo czasu)
Kto z nas nie słyszał o odtwarzaczach Blu-Ray, diodach LED czy samochodach hybrydowych. Wszystkie te technologie wykorzystują materiał półprzewodnikowy - azotek galu. Jak podaje IEEE Spectrum - pismo branżowe organizacji zrzeszającej elektryków i elektroników, ten kto wynajdzie opłacalną metodę otrzymywania odpowiednio dużych i czystych kryształów azotku galu, ma duże szanse zostać miliarderem i zapisać się złotymi głoskami w historii elektroniki.
Oficjalna strona keno to klubkeno.pl
Ciekawa, interaktywna strona. Link do niej bezpośrednio ze strony lotto.pl jest. A jak patrzę w przybliżone statystyki odwiedzin, to szok. Zainteresowanie znikome. MultiPasko odwiedza 10x więcej osób niż ten klubkeno...
Ciekawa, interaktywna strona. Link do niej bezpośrednio ze strony lotto.pl jest. A jak patrzę w przybliżone statystyki odwiedzin, to szok. Zainteresowanie znikome. MultiPasko odwiedza 10x więcej osób niż ten klubkeno...
Ja odwiedzalem KENO ale jak bylo normalne,a teraz nawet nie wiem jak tam sie logowac
Nie pytaj mnie dlaczego nie ma dla mnie innych miejsc ??
Nieeee pytaj
Jacek M. dzisiaj trafił pewniaka i parkę, dzięki czemu nadal się utrzymał na topie 

Dobry wieczór i dobranoc.
W keno nie trzeba się logować.
Wyniki i owszem są, ale w emailu podają nawet o 13:00 dnia następnego.
Nawet gdyby się tym zając, to w sumie jaki ma sens.
Poza tym skoro to taki shit, to dlaczego nie zlikwidują?
Te monitorki, to losowanie...opłaca się/
W keno nie trzeba się logować.
Wyniki i owszem są, ale w emailu podają nawet o 13:00 dnia następnego.
Nawet gdyby się tym zając, to w sumie jaki ma sens.
Poza tym skoro to taki shit, to dlaczego nie zlikwidują?
Te monitorki, to losowanie...opłaca się/
Ja jeśli udostępnię, to będzie na bieżąco. Nowe wyniki co 5 minut na bieżąco.
Pytanie. Czy padła kiedyś w KENO dziesiątka 01,02,03,04,05,06,07,08,09,10 ? 

Od tego roku zaprzestali widać. Zmieniło się studio, zmieniły się też inne rzeczy....
Filcjuszu - nieraz tematy się mijają , ale nie próbuj sklejać na siłę ...czekaj jak zwiędły kwiat , co myśli , że koniec jest początkiem ... to tylko krótka myśl............myśl !!! Pozdro, tera, nara, zara wielka wara.
Spotkałem narzeczoną taką ze szkolnych lat,
próbowaliśmy mocno by taniec naszych ciał rozgrzała jakaś iskra.
próbowaliśmy mocno by taniec naszych ciał rozgrzała jakaś iskra.
ale jak Rysiu powiedzial : totalizator zrobil sie bardziej pazerny,po oc te loteriady,czy ktos z was np. cos w nia trafil ?
Pasko..mam pytanie, czy jeśli wyślę Tobie mms na Twój nr. tel. wstawisz to na forum??
ludzie przychodzili glownie do nas zeby im sprawdzic loteriade,a co my z tego mamy ZEROOOOOOOOOOOO
Opa ja w loteriadzie trafilem jedne wielkie g... a kuponów bylo sporo tak samo jak los milionos sciema i tyle zapewne kolejną edycje los milionos szykują
Będą to pozdrowienia klark i mag, Ona mnie odwiedza
chce to pokazać graczom i pozdrowić Wszystkich z Paryża
chce to pokazać graczom i pozdrowić Wszystkich z Paryża1 edycje los milionos my KOCIO wygralismy,a teraz juz obrzydło-namawiać
Stopnie wygranych Liczba Kwota(PLN)
szóstka 1- 4 884 335.80
piątka 84 -4 880.50
czwórka 3591- 301.20
trójka 68910- 20.00
szóstka 1- 4 884 335.80
piątka 84 -4 880.50
czwórka 3591- 301.20
trójka 68910- 20.00
Ty i Ja...
klarak: żaden problem. Ale jeśli mi prześlesz gołą babę i będziesz chciał, abym ją wstawił jako zdjęcie do mojego profilu, to nie będę mógł Ci pomóc
Dlatego mówię, że zależy i nic nie obiecuję...
Dlatego mówię, że zależy i nic nie obiecuję...160321. status klarak 2010-09-04 (22:58)
nie gram i nigdy nie grałamemotikon
idę po ulicy grosza nie mam.......
bez klamek
OPA---- to była odp.. na zadane pytanie j/w podał Pasko
160321. status klarak 2010-09-04 (22:58)
160321. status klarak 2010-09-04 (22:58)
oddział już zamknięty jest

szklanka wody