Wpisy 1 601 866 – 1 601 965
4 lipca 2013 11:15 → 4 lipca 2013 12:21, 100 wpisów
trisetum
nieźle , ja wczoraj dorwałem 5 kuponów ale wszystkie na 1 losowanie.
nieźle , ja wczoraj dorwałem 5 kuponów ale wszystkie na 1 losowanie.
to zależy za ile się wysyła kupon ale to nie ilość losowań tylko szans
jackwar leżał sobie na półce jak sie puszczałem i sie pytam czy moge go se zabrać kolektorka powiedziała "jasne synu"
ale coś nie tak chyba bo jeszcze się nie kontaktowali ze mną odnośnie mojego iphona
Zastanawia mnie jedna rzecz , kto ma większe szanse ktoś kto rejestruje kupony przez neta czy ktoś kto wysyła smsmy
Jocia.. .
.........................................
.........................................
dajcie jakieś 3 pewniaki na 14 myślę nad 33,44,66 ale już 2x wygrałem na nich
Ulexxa.. .
..................................................
..................................................
nie wspominając o tym, że jak na ten przykład kupujesz 4 zakłady czegoś tam to dostajesz dwa numery loteriady z tej samej serii numerów typu 930.....A i 930.....B
+29. Upał.. .
.....................................
wędruś
A może zrób "gotowca" dla prawie wszystkich nicków żeńskich ? -
- kol 'nieczytelny fragment tekstu'_a
jocia
z kwiatków, dla mła, to tylko owoce, noooo, chyba, że chodzi Ci o to, jak w tym kawale - "bo z pana taka #cenzura# jest ", to
dzięki
A może zrób "gotowca" dla prawie wszystkich nicków żeńskich ? -
- kol 'nieczytelny fragment tekstu'_a
jocia
z kwiatków, dla mła, to tylko owoce, noooo, chyba, że chodzi Ci o to, jak w tym kawale - "bo z pana taka #cenzura# jest ", to
dzięki
Znikam.. .
Robalku..kiedy tym razem nie jest to kwiatuszek ,tylko pewniaczek 74
na 2 losowanka eh taka pikna pagada a trza zaraz isc do pracy
na 2 losowanka 38,46,48,51,53,59,61,64,66,68
na 2 losowanka 38,46,48,51,53,59,61,64,66,68
jocia
A w skali 1-4 gdzie jeden, to - 'tak naprawdę, to sobie go widzę, ot taki na odwal się ', a cztery - 'gwarantowany'
to - tak naprawdę - ile byś dała ?
A w skali 1-4 gdzie jeden, to - 'tak naprawdę, to sobie go widzę, ot taki na odwal się ', a cztery - 'gwarantowany'
to - tak naprawdę - ile byś dała ?
74 ..99,98 % ..04 wycodzi..tez, ale bardziej na 21:40.. moze bedzie powtrórką
04 miałam mocna na czorajsza 21:40.. wiec powinna wejsc , tak jak z 14 --34 wesła franca o 21
04 miałam mocna na czorajsza 21:40.. wiec powinna wejsc , tak jak z 14 --34 wesła franca o 21
1601875. Luisek
chyba - nigdzie - nie znajdziemy takich informacji, można się tylko domyślać - jak robi, to być może słusznie - jackwar...
w końcu na czymś muszą zarabiać nie ma "darmowych obiadów"
jocia
to widzę b. mocny pewniak , ja poważnie zagrałem zdt, i to, co podałem 'do tego', a taka 'mocna', to u mnie 55...
powodzenia
chyba - nigdzie - nie znajdziemy takich informacji, można się tylko domyślać - jak robi, to być może słusznie - jackwar...
w końcu na czymś muszą zarabiać nie ma "darmowych obiadów"
jocia
to widzę b. mocny pewniak , ja poważnie zagrałem zdt, i to, co podałem 'do tego', a taka 'mocna', to u mnie 55...
powodzenia
moim zdanie kwestią czasu jest wysyp 50-tek a niedługo już dobry czas na polowanie na 8/10 z pierwszej dziesiątki
jocia a to po ptokoch bo puściłam tylko dwa zakładziki swojego pomysłu
Robal ja nie wysyłam esów
nie jestem taki naiwny , nie wysyłam płatnych esów na żadne konkursy uważam to za oszukaństwo
nie jestem taki naiwny , nie wysyłam płatnych esów na żadne konkursy uważam to za oszukaństwo
dobrze że muszę iśc do banku to puszczę te extra mocne2,4,55,63,74- mix jolki i meneliska
i miłego dnia i wysokichnarka
i miłego dnia i wysokichnarka
medea powtarza się scenariusz z poprzedniej kumulacji zaczynają się powtórki i luki w ciągach liczb , co przyciąga grających na te nie wpadające
63 jest menela z jego grupy, a 2 mój wkład
jocia w grupie xxx zrezygnował halapek-klapek, niechciałabyś do nas dołączyć?
i musze nikać
jocia w grupie xxx zrezygnował halapek-klapek, niechciałabyś do nas dołączyć?
i musze nikać
jocia bys sprobowala wspolpracowac ze mna lubie cie za to ze sie droczysz ze mna i ze siedzisz na mapkach
jackwar/esy z loteriady wpadają do kosza z szansą 1:1000 a kody przez net do kosza z szansą 1:1,2000
trisetum
a nie jest to tak że wszystkie kody są w 1 systemie? Bo jeżeli są 2 osobne losowania dla smsmów i neta to przecież jak wybierają z którego losować raz z tego raz z tego? Moim zdaniem wszystkie kody są zarejestrowane w jednej bazie tak przynajmniej mi się wydaję
a nie jest to tak że wszystkie kody są w 1 systemie? Bo jeżeli są 2 osobne losowania dla smsmów i neta to przecież jak wybierają z którego losować raz z tego raz z tego? Moim zdaniem wszystkie kody są zarejestrowane w jednej bazie tak przynajmniej mi się wydaję
jackwar
Masz rację. Moja obserwacja jest taka, że ostatnio gdy pompowali bonusa to nie dość takich luk to jeszcze pełno było popularnych dwójek,trójek lubiących ze sobą zazwyczaj wpadać a poza tym były całe zestawy "śpiochów" nie wchodzących przez kilkanaście losowań. W dniu gdy bonus padł liczby były banalnie proste problem w tym, że większość graczy zniechęcona przez przegrane po prostu na nie nie postawiła
Masz rację. Moja obserwacja jest taka, że ostatnio gdy pompowali bonusa to nie dość takich luk to jeszcze pełno było popularnych dwójek,trójek lubiących ze sobą zazwyczaj wpadać a poza tym były całe zestawy "śpiochów" nie wchodzących przez kilkanaście losowań. W dniu gdy bonus padł liczby były banalnie proste problem w tym, że większość graczy zniechęcona przez przegrane po prostu na nie nie postawiła
mniejsza z tym na czym siedzisz tylko wazne jest to w co pacza twoje galki oczne idziesz na gg?
bo ona ma dobra banie ja tez tylko i wyszlo by cos pieknego z tego no
jak by kogos interesowały liczby z chibika takie cos mi dali czyli wiadomo co nie wpadnie
MULTI : 09,18,21,22,32,37,50,62,66,80
MINI : 03,07,34,37,40
MULTI : 09,18,21,22,32,37,50,62,66,80
MINI : 03,07,34,37,40
gryks76
nie obawiasz się, że takie liczby ładne w zestawie na mini mogą znaleźć wspólnika na krzywy ?
nie obawiasz się, że takie liczby ładne w zestawie na mini mogą znaleźć wspólnika na krzywy ?
jocia...
w prezencie ślubnym dla mnie podałabyś siedem z osiem liczb trafnych
w prezencie ślubnym dla mnie podałabyś siedem z osiem liczb trafnych
gryks
bierzesz ich na humor ? że może wykażą się dowcipasem i udowodnią, że i takie mogą ? no, nie wiem - też było próbowane
bierzesz ich na humor ? że może wykażą się dowcipasem i udowodnią, że i takie mogą ? no, nie wiem - też było próbowane
Kasiko napisz do mnie..bo po awarii kompa.. i sklerozie ( haslo ) nie mam kontaktu
nowe życie na śniadanie...
bardzo szybko podjęliśmy decyzję a kasy nie ma
bardzo szybko podjęliśmy decyzję a kasy nie ma
miisiek ..podaję moje na czacie..bierz liczby może według obiegu Merkurego .. czas ziemski jest nico inny
gjaster ..opuściłam grupę, jak wiesz.. doprady, nie chce sie skupiac na pewniaczku, dzieki..ale nie
jocia no prosze cie ;c tylko ty i ja umiemy razem dobrze odczytywac z mapek no pisz do mnie ! prosze
ja do zadnej grupy nie chce ja chce troche pogadac z jocia na gg i tyle