Wpisy 1 598 226 – 1 598 325
1 lipca 2013 15:57 → 1 lipca 2013 18:47, 100 wpisów
... Miłego dnia
Gracz z miejscowości Łódź wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Krzyżówka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
ciekawe jak Kubot w drugim meczu zagra , trochę się namęczył już dziś
gola wbije swojej Ewie ale wieczorem jak nie padnie
swoją drogą to niezła ta słowaczka
swoją drogą to niezła ta słowaczka
Jackwar
Trisetum
Trisetum
Brakuje mi jednej osoby do gr.A
czy jest ktoś chętny?
czy jest ktoś chętny?
Trisetum
to tak jak ja, ciężko o tą 1 liczbę
to tak jak ja, ciężko o tą 1 liczbę
Trisetum
lub 02
lub 02
już nie gram w jokera ale mogli by w końcu dać to 02 i 27
Idę bo muszę kosić
teraz Kubot z Matkowskim a jeszcze Matkowski ma dziś mecz w mikscie z Peschke
W wysokiej formie to ona nie jest. A szkoda. Chyba większej szansy żeby wygrać Wimbledon nie będzie miała.
Trzy najmocniejsze z ktorymi przeważnie przegrywała odpadły już.
Teraz zagra z Na Li i taka gra jak z Bułgarką - nie wystrczy.
Trzy najmocniejsze z ktorymi przeważnie przegrywała odpadły już.
Teraz zagra z Na Li i taka gra jak z Bułgarką - nie wystrczy.
Monet , ona nigdy nie błyszczała , wygrywa sprytem , dokładnością i walką a błędy przeciwniczek jej pomagają .
jacza gr.c i 7/10 p.s. po co zamazałeś kod kuponu, jolka by mi wypłaciła te 7/10- a potem sama poszła na dywanik do ts-a
gaja
gaja
jackwar>> nie błyszczala...
A dla mnie z jej warunkami fizycznymi i tak jest OK. Zobacz w pierwszej 10 jakie maszyny. Wielkie ,potężne i mocne.Radwańska prz niektorych to pięć minut w opakowaniu.
Wiliams to moglaby pług ciągać.
A dla mnie z jej warunkami fizycznymi i tak jest OK. Zobacz w pierwszej 10 jakie maszyny. Wielkie ,potężne i mocne.Radwańska prz niektorych to pięć minut w opakowaniu.
Wiliams to moglaby pług ciągać.
Monet , ona nigdy nie błyszczy ale zgodzę się że ze swoimi warunkami robi ponad 100% dzięki temu że jak gra to myśli ale widać już oznaki zmęczenia .
drapek dzięki dla tego zamazałem kod paskowy to łatwo skopiować
po kodzie nie wypłacą- ale po numerze seryjnym tak- tylko wtedy kolektor straciłby zapewne pracę
1 597 829. Monet 2013-07-01 (11:44) Gród Gryfa
Jackwar powtórzy się 72.
Skorzystałes czy olaleś moneta pewniaka, co?
Jackwar powtórzy się 72.
Skorzystałes czy olaleś moneta pewniaka, co?
to tak jak z kodami na rachunkach wszystkie informacje przeczytasz a jak nie wchodzi to wtedy numer się wklepuje .
Monet , nie wierzę jeszcze nie wiem jakie skreślić zaraz się biorę
często swego czasu wstawiałem cały pukon jak miałem wyższą wygraną ale nikt nie zaryzykował go skopiować/ czy podać kolektorowi numer seryjny
tri a nie wiesz że bez pukonu nie wypłacisz wygranejchyba że wkręcisz jaką znajomą jolkę to wtedy zaryzykuję wypłatę
drapek ten piterek nawet by wyszarpał te 100 tys to może bedzie z 20 do przodu tyle na zodiaki wywalił
Witam
to był kupon jaki wczoraj skreśliłem a że nie wysłałem go bo mieli w jednej awarje w drugim punkcie gość zrobił sobie wolne i późno było , nie chciało mi się gnać do następnej to wczoraj odpuściłem , pomyślałem że to znak by go dziś wysłać i wysłałem rano
trisetum
Monet
krzysio
krzysio
tri no musi jeszcze z 1- 1,5 mln zł przygotować na końcówkę zodiaka , o paliwie nie wspomnę
jackwar
Cześć wszystkim..chyba odpuszcze ..nie mam pomysłu na liczby..duzo wychodzi..i nic spójnego.
Polecam sie ide troszke przyłożyć głowe do poduszki
Moze cos sie przyśni, albo moze ktos mi wrzuci ewniaczki w KG lub w inne stosowne miejsce
Lecę powodzenia
Poddaje się dzisiaj ..zmęczenie materiału !!
Polecam sie ide troszke przyłożyć głowe do poduszki
Moze cos sie przyśni, albo moze ktos mi wrzuci ewniaczki w KG lub w inne stosowne miejsce
Lecę powodzenia
Poddaje się dzisiaj ..zmęczenie materiału !!
Miisiek
jocia