Wpisy 159 773 – 159 872
4 września 2010 07:11 → 4 września 2010 13:17, 100 wpisów
myślę że Wystarczy obgadywania mnie.

Kasie ..wszystkie maja to coś
diabeł lekka przesada,,, może diablik
z tym mogę się zgodzić
diabeł lekka przesada,,, może diablik

z tym mogę się zgodzić

Kasia nie jest smutna, chyba jest "zamyslona".. .
dokładnie Kasie maja to coś ..........wszystkie bez wyjątku

Kasia- jeśli jesteś .wagą. to jesteś Aniołem, a jeśli jesteś .skorpionem. to jesteś ............ .
jestem rakiem......więc jestem??????
Kasiu ,,,ja też spod Raka 

ello , trzeba to oblać 

Kasia- znak jest dobry. Powodzenia.

Chyba mlekiem,, bo napoi z procentem nie tykam .
znak dobry......zgadzam się ,no zdrówko mlekiem ciepłym bo zimno jak ......
witaj gwiazdko

Na poprawę humoru dobra jest herbata z pieprzem. Kto chce, to niech spróbuje.. .
wiec kochana jesteś aniołem w kobiecym ciele

Witaj Kasiu
Kasia aniołem ? Ciekawe
aniołem z 
Kasia aniołem ? Ciekawe
aniołem z 
tczew1958 dostałeś meila w dniu 01.09 z piątkami widziałeś co wczoraj wypadło z piątek ?
Darku ,,Tczew .... niema
jest jasiu
Ja z piątkami ,,nie ,,, nic na ten temat nie wiem
Ja nie podawałem
jest jasiu
Ja z piątkami ,,nie ,,, nic na ten temat nie wiem
Ja nie podawałem
No to Ci powiem w dniu 01.09 wysłałem meila z piątkami było ich 21 zestawów. Wczoraj o godz 22:15 padło z nich 2x5/5 bez plusa 2x4/5 bez plusa 2x4/5 z plusem 2x3/5 bez plusa 1x2/5 w którym był plus i 1x1/5 plus
bo Wędrowaca napisał że kasia jako imię i waga jako znak.....to dobre połączenie

no to ładnie powypadały a grałeś te piątki ?
Nie grywam w obecnych czasach takiej ilości zestawów
kiedyś grałem ,,,do 50-zestawów,, [czasami ]
Kasiu i owszem ,,,ale już zwątpiłem ze coś podobnego do moich parek na progresji znajdę
Nie grywam w obecnych czasach takiej ilości zestawów
kiedyś grałem ,,,do 50-zestawów,, [czasami ]
Kasiu i owszem ,,,ale już zwątpiłem ze coś podobnego do moich parek na progresji znajdę
Nie nie grałem nie zdążyłem niestety puścić w każdym razie meil poszedł kto grał jak wysłałem trfił sporo.
Jak sobotnie przedpołudnie ludzie? Czy też macie poczucie,że wpadną o 14.00 głównie 30tki i 50tki?
ja mam przeczucie że chyba czas dać odpocząć portfelowi

Lotto- test. Liczby na .nie.
01, 04, 07, 08, 13, 19, 20, 23, 28, 30, 31, 33, 39, 40, 48.. .
01, 04, 07, 08, 13, 19, 20, 23, 28, 30, 31, 33, 39, 40, 48.. .
Kasiu ,,a masz dla mnie taka tabelkę ??

stworzyć nowa ,,,fiu,,,fiu ,,,za głupi jestem 
Kocio

Kocio

witalski dla Wszystkich
Wędrowca netowy mam prosbe....jestes w stanie wygenerowac parke pewniakow na lotto49...?
Wędrowca netowy mam prosbe....jestes w stanie wygenerowac parke pewniakow na lotto49...?
kocio...ja mam jedno okno od wschodu, tu gdzie teraz siedze i jest ciepło, a po drugiej stronie od zachodu zimnica
kocio trafiłam w czwartek w mini 3/5 olbrzymie bogactwo

kocio trafiłam w czwartek w mini 3/5 olbrzymie bogactwo
Ciekawe u kogo ...już tyle osób obiecało [obiecanki skakanki]
W Tczewie słonecznie ale nie jest zbyt ciepło
a mój adres to krzysiujeka1999@wp.pl
Kasiu chcesz się podlizać
W Tczewie słonecznie ale nie jest zbyt ciepło
a mój adres to krzysiujeka1999@wp.pl
Kasiu chcesz się podlizać

khaty oby częściej się ci trafiało.he ja już zakupilem kurtkę zimową
jasiu u mnie złóż zamówienie
a co do podlizywania....może czasami tak to wygląda ale to zmyłka
a co do podlizywania....może czasami tak to wygląda ale to zmyłka
Tak tez myślałem ,,co innego pisałem .
cwana bestia z Ciebie
Na piśmie mam złożyć to zamówienie ?.
cwana bestia z Ciebie

Na piśmie mam złożyć to zamówienie ?.

dzisiaj Kasiu nie dam rady z całym opisem
o 10.oo spadam do pracy do jutra rano
Musiałbym zobaczyć coś podobnego ,,to może bym to wyjaśnił Tobie
inaczej mogę mieć problem z sobą
o 10.oo spadam do pracy do jutra rano
Musiałbym zobaczyć coś podobnego ,,to może bym to wyjaśnił Tobie
inaczej mogę mieć problem z sobą
Witam
kathy
Zapraszam wszystkich na Winobranie do zielonej Góry

kathy

Zapraszam wszystkich na Winobranie do zielonej Góry

kathy u mnie dziś z 5 stopni i wieje jak...ale narazie nie pada deszcz
a w Zielonej Górze temp. rośnie i powoli zbliża się do 20 stopni- wiadomo zamówienie zostało złożone przez naszego prezydenta Kubickiego , bo dzisiaj oficjalne rozpoczęcie Winobrania 

Witam wszystkich
Dzień zaczął się ciekawie bo po sprawdzeniu wyników MM z wczorajszego wieczora okazało się że trafiłem - moją "testową" metodą 6/6 w MM i co za tym idzie 1300 zł zasili moją kieszeń

Kuponik wkleiłem na potwierdzenie w moim temacie na forum
Pozdrawiam
Dzień zaczął się ciekawie bo po sprawdzeniu wyników MM z wczorajszego wieczora okazało się że trafiłem - moją "testową" metodą 6/6 w MM i co za tym idzie 1300 zł zasili moją kieszeń

Kuponik wkleiłem na potwierdzenie w moim temacie na forum
Pozdrawiam
Gratulacje perkun
Te koty to są łobuzy
moja kocica znowu łaziła mi po laptopie

Te koty to są łobuzy
moja kocica znowu łaziła mi po laptopie
W dużym skrócie na obstawianiu pewnych powtarzających się pozycji liczb zimnych - jeżeli w ciągu następnych 100 losowań wejdzie minimum 5/6 liczb to uznam że metoda jest skuteczna, a jeśli dwukrotnie wejdzie 5/6 lub 6/6 to stwierdzę jak g67 w swoim temacie że "rozwaliłem MultiMulti" na razie testuję metodę, a w przyszłości jak się sprawdzi to ją opiszę
Metoda jest opracowana do maksymalnie 100 losowań - i w ciągu 100 losowań muszę minimum trafić 5/6 liczb żeby być na plusie
Z symulacji wynika jednak że liczby zmienne wchodzą szybciej jednak wolę się zabezpieczyć dłuższą progresją niż wcześniej wykończyć środki przeznaczone na tą grę
Progresja którą gram jest na mojej stronie http://www.typowanie-strategia-technika.beepworld.pl/multilotek-strategia.htm
p.s. dziś na bet365 też "coś puściłem" i liczę na małe zyski z tego tytułu
Pozdrawiam
Z symulacji wynika jednak że liczby zmienne wchodzą szybciej jednak wolę się zabezpieczyć dłuższą progresją niż wcześniej wykończyć środki przeznaczone na tą grę
Progresja którą gram jest na mojej stronie http://www.typowanie-strategia-technika.beepworld.pl/multilotek-strategia.htm
p.s. dziś na bet365 też "coś puściłem" i liczę na małe zyski z tego tytułu
Pozdrawiam
perkun a z ilu to wszystko zakladow sie sklada??
1 zakład 6 liczb na 1 losowanie - maksymalnie 100 zakładów na 100 losowań - grając moją progresją maksymalna "strata" w przypadku nie trafienia minimum 5/6 przez 100 losowań to 1395zł - wygrana minimalna - na pierwszych progach progresji to 120 zł - maksymalna na ostatnich progach i przy trafieniu 6/6 to 11050zł
Czy wszyscy już oglądnęli wywiał z Ryszardem Rembiszewskim, zamieszczony poniżej chatu?
Użytkownik pięknaja dodał nowy komentarz w temacie Wywiad z Ryszardem Rembiszewskim !
Użytkownik Codee dodał nowy komentarz w temacie Wywiad z Ryszardem Rembiszewskim !
Użytkownik Robal_36 dodał nowy komentarz w temacie Wywiad z Ryszardem Rembiszewskim !
Witam
Dariusza dziś nie ma?
Wywiad z Rembiszewskim bardzo dobry, jeszcze parę lat i dopiero będzie opowiadał - o tym czego na wizji nie mówi DZIŚ

Dariusza dziś nie ma?
Wywiad z Rembiszewskim bardzo dobry, jeszcze parę lat i dopiero będzie opowiadał - o tym czego na wizji nie mówi DZIŚ
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie Wywiad z Ryszardem Rembiszewskim !
A zauważyliście gdy się w google.pl wpisze Ryszard Rembiszewski, co google podpowiada jako drugie? 

Ryszard Rembiszewski â Wikipedia, wolna encyklopedia
Ryszard Rembiszewski (ur. 1947) â polski aktor, prezenter radiowy i telewizyjny, konferansjer, lektor i wodzirej. Z wykształcenia filolog polski ze ...
pl.wikipedia.org/wiki/Ryszard_Rembiszewski - Kopia - Podobne
Coś takiego
Ryszard Rembiszewski (ur. 1947) â polski aktor, prezenter radiowy i telewizyjny, konferansjer, lektor i wodzirej. Z wykształcenia filolog polski ze ...
pl.wikipedia.org/wiki/Ryszard_Rembiszewski - Kopia - Podobne
Coś takiego

friend 7 chyba nie oto chodziło jako drugie wyskakuje że Pan Ryszard jest .....
Nie chodzi o wyniki wyszukiwania. Tylko wpisujesz Ryszard Rembiszewski i NIE KLIKASZ na "Szukaj" tylko patrzysz co Ci google podpowiada, żebyś wpisał w okienko wyszukiwania dalej...
najlepiej jak sam sprawdzisz

Pasko moze tym razem mi odpiszesz bo juz proboje od miesiaca. Rok temu tez to pytanie Ci zadalem, odpowiedz byla negatywna. Pol roku mnie tu nie bylo, wrocilem, widze zmiany wiec i moze moja sprawa sie zmieni. A wiec: czy jest mozliwe zmiana mojego nicku? bo po prostu to jest moje stare juz przezwisko, teraz mam inne. wsrod mojego towarzystwa itd. Wiesz, rejestrowalem sie tu w 2007 roku, to juz 3 lata. A tu kogo nie klikne to przewaznie sa z roku 2009, 2010. Wiec moze dla starego uzytkownika zrobisz wyjatek? w koncu z tych samych regionow pochodzimy. kilkadziesiat kilometrow roznicy.
Lunatyczka