Wpisy 1 595 636 – 1 595 735
29 czerwca 2013 23:28 → 29 czerwca 2013 23:59, 100 wpisów
hipcio cos okropnego, ja tez trzymam stare kupony i sprawdzam i tez nic
Sukces na czerwiec marny bo 6/7 12 czerwca i dalej kulą w płot, al jak mam wygrywać 6/7 dalej to jakieś krople nasercowe załatwić sobie musze bo mnie do szału potrafi ta jedna chybiona doprowadzić.
max 25 tez niunia
ja jandzia tylko raz w zeszlym roku:5z6 w multi:a tak sam pech:
a 40 ma nos jak klamka od zachrystiiiiiiii
hipciu my jacys pechowi jestesmymoze do wrozki by nam isc po rade
37 weszła
jociu oj to gratulacje i to podwójne
tv4 miss polski zapraszam
ale wrozka moze skasowac 200zeta a lepiej to wydac na licczby:
jandzia nie tylko wy.......ja też już bardzo długo nic konkretnego nie trafiłem......ale szczęście jest tuż tuż
hipcio trzeba jakos tego pech przełąmac ale jak? moze jakies woodoo
Idę w mapki szukac pewniaczków
ulka.. sama zawaliłam miałam mocna w jedym przpadku 02 i 52 , w drugim 32.., a ja mam słabosc do 12-21 i dałam 12
Lecę ..mam WAs na oku
ulka.. sama zawaliłam miałam mocna w jedym przpadku 02 i 52 , w drugim 32.., a ja mam słabosc do 12-21 i dałam 12
Lecę ..mam WAs na oku
max kolorków w snach
max ino przed snem zrób to co masz zrobic
jocia pracuj, będzie co kraść
---------umyj zęby
maxna lepszy
jandzia ...ja je trzymam już za jedną nogę...tylko się strasznie poiera ....ale ja się nie poddam...nigdy się nie poddaję
halapku mnie sie ciagle wydaje ze to juz juz...ale po losowaniu okazuje sie ze jeszcze nie
halapek przyfandzolwe łba i się podda
jandzia - to mamy dokładnie takie same odczucia Dzisiaj tez leciałam specjalnie z druga dopisaną na wieczór piąteczką liczb i tyle z tego miałam że się dotleniłam
jocia tobie warto podprowadzać....cyferki
jandzia czarować, to ono nas czaruje
http://misspolski2012.blogspot.com/p/pofinalistki-miss-polski-2013.html37 i 38 odemnie blisko
jandzia dzisiaj się u Ciebie puściłem i tez szczęscia nie dało...
byłem machałem Ci nie widziałaś....
jutro też będę
wypatruj.....
wypatruj.....
ostatnio też w rumi ktos kaskade trafił
oj coś alt mi szwankuję, jednak lapki mają mało wytrzymałą klawiaturę
kręci kręci trza za ogona chwycić
lapka to ja kijem przez szmate nie tykam, mam stacjonarny, ale czasami na męż lapku piszę to mam nerwa ze hej
żona czasem pracę do domu znosi i mi klawiaturę wykańcza
ja tam musze miec mysz, a poz tym w lapku wszystko jst na odwrót, klawiatura inna
halapek mój chyba więcej
jandzia bez myszy da się żyć, mi to by teraz tylko przeszkadzała...
halapek ja wiem ale w lapku wszystko inne niz w stacjonarnym, ja całe lata na stacjonarnym pracowałąm
mam jakiś szajs fujitsu siemens amilo
mam deel inspiron.....mówili mi ze badziewie......ale nie zamienił bym go na innego.....codziennie ma około 10 godz ciężkich przepraw ...bo i dzieciaki z niego korzystają ...i się trzymie....ale lepiej go nie przechwalać
jandzia ale miejsca dużo zajmuje
ale zaczynam sie zastanawiac, jak moj sie rozwali to chyba jedna laptek, bo stacjonarny to miejsca duzo zajmuje w domu
halapek jak na chwilę odejdę od kompa to młody potrafi tu tak namieszać, że przez pół godziny odkręcam.
dzieciaki są niesamowite.....
dzieciaki są niesamowite.....
jandzia ja już sobie nie wyobrażam by mi miał stacjonarny w domu stać, poza tym lubię w łóżku jeszcze zaszaleć w tysiąca na kurniku
gonzaga
gonzaga witaj
ulka a ja nie cierpie lezec w łóżku, zaraz p przebudzeniu wstaje i robie kawe
ulka masz kurnik w łóżku?
rafalski kurcze no mam ... i nawet w nim swoja grzędę gdzie nałogowo w tysiączka gramy
gonzi
teraz jest nawet opcja że bez javy można wchodzić, łatwiej wówczas trochę
ty do sąsiada barana ostrzyc idziesz, a on ci jajka podprowadza