Wpisy 1 595 405 – 1 595 504
29 czerwca 2013 22:30 → 29 czerwca 2013 22:56, 100 wpisów
hipopotam a to znaczy że dobrze trafiłam a tak na serio oj to czytam już jakiś czas i kilka nicków bardzo dobre efekty gry ma
lila pamietaj jak się modlisz musisz klęczec i miec tak zlozone łapki:
multiulka.....ts nie ograsz nie da się
-ts cwannszy od zoorroo i batmana
-ino czak noriss nas lubi
-ts cwannszy od zoorroo i batmana
-ino czak noriss nas lubi
13 max33 czystej krwi góralka
L A L I .....przeszłas w inny wymiarrrrrrrrrrrr
oj nim wprowadzono dwa losowania dziennie mogłam mówić o wychodzeniu na plus w miesięcznym bilansie, a teraz w licho bilans na zero lub w plecy.
ulka musisz miec doradce do gry,ja mam wybitnego specjalistę:bałwana a tobie polecam kupic podobną maskotkę,we dwoje typowac łatwiej:
multi ulka..o karwa to ja czytego araba mam to znaczy czytej krwi
any......pytałem się ciebie o coś trzy razy ......nieodpowiedziałeś.....to i liczb niedostaniesz
lali ....reset nie dotykaj bo komp w powietrze wyleci
hipopotam to ja może szklaną kulę kupię
tv4 miss polski -ale szkapy
ino 1dna niunia
ino 1dna niunia
lepiej nie szklana kula to czary a przed tym przestrzega egzorcysta:
Stosunkowo krótko tu czytam ale jocia i basia całkiem pozytywnie zaskakują na przykład
maxio dawaj tv4 ładne niunie
lilka kaj uciekasz
llali....
max numer 4 niunia
alex
13max33 kurcze jak kiedy- czasem lepiej z zaskoczeniem a czasem ze stosunkowym
karwa roleta mi ebła noż karwa drugi silnik w tym roku spalony
max......multi ulka...to ulala.....tylko udaje i będzie udawać że to nie ona......wyczaiłem ją.......ma też jeszcze drugi nik ale niepamiętam jaki
multi ulka..jestem max a na Cibie hmmm musiumy Cie jakoś nazwac zdrobniale
max 37 klaudia musiał z będzina ale niunia
moja sąsiadka 2 km
moja sąsiadka 2 km
max no to może być problem bo mul może być źle kojarzona a ulka nie będzie wiadomo o która chodzi
rafalski zyjesz jak roleta
- nie zrobiła se krzywdy o twój eb
- nie zrobiła se krzywdy o twój eb
maxio 37 zakochałem się
żyje ale karwa 200 stówy na silnik trza znowu szykować
Kepalah rac:-) ej nie bo te 2 niki z ula byly przyszly jak jeszcze ulala byla
halapek chodzi Ci pewnie o ulkę 121212 czy jakos tak, ale ja myślę, że to nie sa klony ulali
rafalski.........biedny silnik nie przezył kontaktu z twym ebem kiedy pogrzeb i stypa
max....nie wiem dlaczego tak zrobiła ale to na 100% ulala.....ja też mam drugi nick ale tylko do typowań......i jest prawie taki sam .....ale ula nie wiem dlaczego tak......trochę nie w porząku....się kryć pod kimś innym
13 max33 nick chyba z inną osobą mnie kojarzysz. Tutaj jestem od niedawna tzn w ubiegłym tygodniu zarejestrowałam się dopiero. Przed laty na forum jako ulka_01 lub ulka_2002 ale nie pamiętam ani tamtego nicku ani hasła stąd ta obecna multi
wasyl
multiulka------ma ksywe od dzis ---ulka-pulka
multi ulka..no spoko sam już nie łapie o co tu biega ale tak czy inaczej jak cos jest nie hallo to wyjdzie
halapek - jestem Ula ze Śląska Cieszyńskiego, hm... już na tyle leciwa że w cudze sukienki ubierać się nie lubię i nie mam powodu
wasyl ty podobno górnik, wyskocz z kasy i poratuj kolegę
rafalski..tak ulka 121212...czy jakoś tak....i to nie zbieg okoliczności że powstały w jednym dniu.....i pokazały się w dzień wycofania konta ulala
rafalski nie ładnie pykac w oknie bo rolety kaput
rafalski ......... komornik zabiera prawie wszystko
halapek ..zobaczymy jak bedzie jak cos nie halo to wyjdzie samo spoko
widzę że tyle tu tych ulek że pasiekę można założyć, stad pewnie Wasze niedowierzania
max o jak ślicznie
ja proponuje
wielonicovaulka
wielonicovaulka