Wpisy 1 594 778 – 1 594 877
29 czerwca 2013 16:23 → 29 czerwca 2013 18:22, 100 wpisów
Póki człowiek może to jeszcze jakoś jest ale jak człowiek siądzie na zdrowiu to nie wiem. pozdrawiam
Trzymaj sie kocur I pamietaj na zdrowiu sie odbije a zajechac w pracy mozna raz dw nawet nie wiedzac o tym pozdrawiam
zaraz wracam ide po bo dzis moge a jutro wyjazd o 18 do stolicy po warzywa-owoce
torsan ale moze chcesz nadal a nie wiesz Nie nie chce sie pchac na sile i nie wiem czy grupa mnie zechce
uwaga dziś - ! w Niemczech !
odbędzie się ostatnie losowanie lotto w tivi ...
od następnego losowania transmisje
/z udziałem około dwudziestoosobowej grupy publiczności z osób zgłaszających chęć uczestnictwa i jakoś wylosowywanych.../
jedynie w necie ...
ciekawe, czy będzie ostra naparzanka - -
- i wyjść będzie mógł tylko jeden - czy będą losować 'do skutku'...
jak narazie nie gra w mini i lotto ale jak wpadna mi dzis pewniaki zaczne
ja w niedziele miałem grila teraz weekend chce bez gosci a musze odpoczywać bo od 19 lipca do wrzesnia mam gosci
drapek Bóg cie opuscił jaki Tusk? A musze zmienic bo bo jestem mazurem i chyba tak zrobie G.slask/mazury lub bedzie odwrotnie jestem jak kto wie i o co chodzi Krzyzakiem
ciekawe czy 6/6 padnie dziś w chorzowie/ może w pszyczynie a może w sosnowcu albo w będzinie
a np sledziki to białostockie a Krzyżacy to mazury nie mylic z warmia itp nazywaja sie inne regiony
ja jestem krzyżakiem na slasku od 2,5 roku a wy macie odwage skad jak was nazywaja bo każdy rejon nazywaja
karwa zapomniałem z jakiego rejonu jestem Monet mi podawał ale emeryt wie na bank Polsa A,B,C, lub D
torsan ..i dobrze jednej mordy mnie do karmienia
drapek..drapiesz jolke
drapek..drapiesz jolke
torsan Bujalem sie poza krajem troche czasu teraz wole robic za mniej aby byc tu
Skalar..jestem z Wawy ..Mokotów ale emeryta sie zapytaj jak bedzie jaki to rejon sektor A,B,C lub D
torsan to razem będziemy na emigracji ja pod Londynem tylko od sierpnia
torsan ..a tam poradzi sobie na pewno Tsa juz nie tacy gracze zostawiali
torsan wpadnij czasem na czata, szczęśliwej podróży i pobytu
no i powinieneś nam chyba polać
no i powinieneś nam chyba polać
drapek ..Ty nie pij juz za dużo na przebywasz a potem molestujesz jolke