Wpisy 1 594 705 – 1 594 804
29 czerwca 2013 15:36 → 29 czerwca 2013 17:47, 100 wpisów
Skalar
oki nie ma problemu, rozumie takie sytuacje.
oki nie ma problemu, rozumie takie sytuacje.
Skalar
dopisać Ciebie do grA?
dopisać Ciebie do grA?
Skalar
nie zawsze tak było, mam trzy tematy które opuściłem ze względu na brak sensu ich prowadzenia, no i były to nie wypały. A te tematy które mam są ok
nie zawsze tak było, mam trzy tematy które opuściłem ze względu na brak sensu ich prowadzenia, no i były to nie wypały. A te tematy które mam są ok
Skalar
mam drugi nick ale nie korzystam - 10/10
mam drugi nick ale nie korzystam - 10/10
Jocia
lestek - to nie mój nick
Dzieki za szczerosc jakj chcesz mnie w grupie dopisz ale czasami bede podawał na dwa losowania lub pare dni tydzien
Skalar
nie ma problemu, już dopisuje
nie ma problemu, już dopisuje
Gjaster
już Ciebie dopisałem
już Ciebie dopisałem
Witam. Moje typy na 21.40 to:
13,14,17,20,29,45,67,70,71,74
11,15,18,26,27,36,44,45,57,77
obydwa zakłady z plusem.
Powodzenia i na razie
13,14,17,20,29,45,67,70,71,74
11,15,18,26,27,36,44,45,57,77
obydwa zakłady z plusem.
Powodzenia i na razie
pisze jak byk Lestek jakby ZaloZyL grupe A A pierszy wpis to Player to co tu grane?
Gjaster
tak typujemy od 1 lipca
tak typujemy od 1 lipca
Skalar
lestek ma pierwszy wpis 428 518
ja mam 655 645
lestek ma pierwszy wpis 428 518
ja mam 655 645
Skalar
ja mam swój pierwszy wpis dopiero na stronie 145
ja mam swój pierwszy wpis dopiero na stronie 145
Gjaster
ja o tym nie decyduje, każdy kto chce może się zapisać
ja o tym nie decyduje, każdy kto chce może się zapisać
Gjaster
10 osób
10 osób
Skalar
lestek założył gr A ale tam od początku 2012 roku nikt nie typował to postanowiłem odświeżyć temat.
lestek założył gr A ale tam od początku 2012 roku nikt nie typował to postanowiłem odświeżyć temat.
Kocur
typujemy 1 liczbę na każde losowanie, liczby wśród typujących nie mogą się powtarzać.
typujemy 1 liczbę na każde losowanie, liczby wśród typujących nie mogą się powtarzać.
player nie szukam zadymy ale kiedys a zakładalem grupe podobna do twej tylko poloczylem pewniaki mini i lotto ale to umarło smiercia naturalnąto jest do sprawdzenia i byla nazwa grupy kto zakladal i pierszy wpis a w grupie A lestek nazwa grupy i twoj piersz wpis ze taka grupa,powstaje i podobna do grupy B i stad moje pytanie było
Gjaster
będę podsumowywał
będę podsumowywał
Skalar
spoko
spoko
Gjaster
ulala poprosiła Pasko o skasowanie konta.
ulala poprosiła Pasko o skasowanie konta.
Kocur
tak multi
tak multi
Kocur
zobacz jak wygląda w gr B.
W gr A będzie tak samo
zobacz jak wygląda w gr B.
W gr A będzie tak samo
acha jak tam typowale to bylo 4 osoby to tera jest w tym miesiacu 10 jednej nam brakuje to jak ktos jest chentny do typowania w gr C to 1 osoba od lipca jest potrzebna
Kocur
Tak forum temat gr B
Tak forum temat gr B
Gajster ja rozumiem kto rozkreca grupe ten co ja zakladal potem ktos przejmuje
Dobra ja lecę bo pogoda mi się załamię i nici z jazdy na rowerze.
Do wieczora
Do wieczora
to ja sie tylko zajalem reklama tej gr zajalem aby typowalo wiecej osób
Może bym i się zapisał ale nie często zaglądam do internetu i nie maiłbym możliwości jak typować a typowanie na dłuższy czas to znowu zapomnę w ogóle o tym i będzie lipa
torsan jak wiesz bylem w grupie xxx ze wzgledu na prace zrezygnowalem potem inna prace i weszlem do innej grupy ale xxx jest ok
pasuje osoba która zagląda tu na co dzień i miała by z tego satysfakcję a tak to typujesz i nawet nie wiesz jak wyniki w grupie wyglądają. Może inny razem
torsan wlasnie napisalem ze ja odchodzisz to moge wejsc w te miejsce jesli mnie zechca
Wszystko po staremu, człowiek niewiele ma czasu tu zaglądać bo praca a tak to by się zapisał i coś typował , przynajmniej to nic nie kosztuje
torsan ale jak chcesz zostac to zostan tylko zrobisz wpis ze sie rozmysliles i zostajesz a tam jestes sporo czasu
kocur nmialem taka robote ze na nic nie mialem czasu ale to pozmienialem i teraz mam robote dorywcza to nie żałuje że z tamtad odeszłem
Póki człowiek może to jeszcze jakoś jest ale jak człowiek siądzie na zdrowiu to nie wiem. pozdrawiam
Trzymaj sie kocur I pamietaj na zdrowiu sie odbije a zajechac w pracy mozna raz dw nawet nie wiedzac o tym pozdrawiam
zaraz wracam ide po bo dzis moge a jutro wyjazd o 18 do stolicy po warzywa-owoce
torsan ale moze chcesz nadal a nie wiesz Nie nie chce sie pchac na sile i nie wiem czy grupa mnie zechce
uwaga dziś - ! w Niemczech !
odbędzie się ostatnie losowanie lotto w tivi ...
od następnego losowania transmisje
/z udziałem około dwudziestoosobowej grupy publiczności z osób zgłaszających chęć uczestnictwa i jakoś wylosowywanych.../
jedynie w necie ...
ciekawe, czy będzie ostra naparzanka - -
- i wyjść będzie mógł tylko jeden - czy będą losować 'do skutku'...
jak narazie nie gra w mini i lotto ale jak wpadna mi dzis pewniaki zaczne
ja w niedziele miałem grila teraz weekend chce bez gosci a musze odpoczywać bo od 19 lipca do wrzesnia mam gosci