Wpisy 1 593 978 – 1 594 077
28 czerwca 2013 21:54 → 28 czerwca 2013 22:14, 100 wpisów
ograł ts i zlikwidował konto
jocia
hipopotan
czemu zacina losowanie nie można oglądać
hipopotan
czemu zacina losowanie nie można oglądać
Dobranoc wszystkim bo dzisiaj robię za pomoc kuchenną w przygotowaniach przedimieninowych
bo rano do pracy
halapekxelom
dobranoc medea,pchły na noc,karaluchy do poduchy a szczypawki do nogawki,kolorowych snów:
srednia ze swiadectwa dzis 4.0
to dobrze czy zle
mam sie cieszyc czy
to dobrze czy zle
mam sie cieszyc czy
Monet . takie małe teraz mi zamienili na pół rooku na odpracowanie karwa i na 5 lipca mam sie wstawić jak ja im odpracuje to będa swięci
po dwoch dniach gry rachunek taki:wczoraj dwa zeta straty,dzisiaj 1zeta,razem trzy zeta w plecki,bo miałem zdrapkę za 5zeta,ts sypie piaskiem po oczach i się zle typuje:
max ....żaden wstyd.......6/10 ..12 zeta...ale przy stawce x10...6/10 120 zeta.....i jesteś 95 zarobiony
lila czytalas na pewno kaczora psychola ma wielkie sukcesy na koncie w grze multi multi:
alex to srednia syna z podstawówki
teraz do gimnazium
teraz do gimnazium
max.....karwa.....o kase.....ale kiepsko idzie to i 6/10 by mnie ucieszyło
13max33 jeszce nie ale czytałem,ze on wiele bierze jedna wizyta to 300 zeta:
No wiem Wasylku jak dla mnie powinieneś sie cieszyć ja za młody do dobijałem do 3 i była siesta w domu
Kumulacja Jokera: 400 000 zł
lalili.....
bonus mm idzie jak kaczorowski
dobry wieczór 3 zakłady i tylko na jednym 4/10 z dwoma obokami
pozostałe to 2/10 i 3/10 z 3 obokami
pozostałe to 2/10 i 3/10 z 3 obokami
hipoo...to jak chcesz jak sie zdecydujesz daj cyn i tak jak napisałem ogarnę dla Ciebie pare wizyt jeśli toboe to pomoże a i Bydgoszcz sam odwiedzę też
lila straciłem dzisiaj zeba juz nie do odratowania,jedna scianka wypadła a to co pozostalo się rusza,probowalwem wyrwac palcami ale na razie nie idzie:
13max33:bo ten lekarz co mnie leczy stwierdził,że nie nadaję się na operację:
hipopotan ząbkuje
hipcio..Ty sobie sam nic nie wyrywaj bo mój sąsiad też sobie kiedyś wyrwał i go już nie ma wśród nasMusisz pójść do dentysty
lub 3cie zęby mu idą
hipo ..no to dawaj lecim na Bydgoszcz dogadaj się z profesoremi i zapisz się na wizyte a ja resztę ogarnę
max..na gorsze się zmieniłeś?To strach sie bać to teraz już 3 niedźwiedzie na raz bierzesz?
hipopotan ząbkuje.
3cie zęby mu idą
lub okres ma bo krew mu leci
3cie zęby mu idą
lub okres ma bo krew mu leci