Wpisy 1 593 941 – 1 594 040
28 czerwca 2013 21:45 → 28 czerwca 2013 22:07, 100 wpisów
koszmar,koszmar ludzie nie uwierzycie przegrałem całe 5zeta,ktoś rzucił urok:
Użytkownik multipasko dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 6, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 1,5,46,48
Wylosowany Joker to: 6, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 1,5,46,48
13max33,krzysio zlikwidował konto,pisz szybko do niego by wracał
Użytkownik multipasko dopisał wyniki KASKADY - 1,3,5,6,10,13,14,15,16,19,21,24
hipo ..a co sie stało kto mu dokuczał ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
wlasnie tego nie rozumiem po rozmowie na czacie lily z ulala nagle krzysia ogarneło szalenstwo i zlikwidował dwa konta:
ahojwszystkim
No karwa pięknie zaraz sobie przewine wszystko ale jak ktoś mu dopiekał to z nim
5/6 6/8 i 9/12 w kaskade
lila
ograł ts i zlikwidował konto
jocia
hipopotan
czemu zacina losowanie nie można oglądać
hipopotan
czemu zacina losowanie nie można oglądać
Dobranoc wszystkim bo dzisiaj robię za pomoc kuchenną w przygotowaniach przedimieninowych
bo rano do pracy
halapekxelom
dobranoc medea,pchły na noc,karaluchy do poduchy a szczypawki do nogawki,kolorowych snów:
srednia ze swiadectwa dzis 4.0
to dobrze czy zle
mam sie cieszyc czy
to dobrze czy zle
mam sie cieszyc czy
Monet . takie małe teraz mi zamienili na pół rooku na odpracowanie karwa i na 5 lipca mam sie wstawić jak ja im odpracuje to będa swięci
po dwoch dniach gry rachunek taki:wczoraj dwa zeta straty,dzisiaj 1zeta,razem trzy zeta w plecki,bo miałem zdrapkę za 5zeta,ts sypie piaskiem po oczach i się zle typuje:
max ....żaden wstyd.......6/10 ..12 zeta...ale przy stawce x10...6/10 120 zeta.....i jesteś 95 zarobiony
lila czytalas na pewno kaczora psychola ma wielkie sukcesy na koncie w grze multi multi:
alex to srednia syna z podstawówki
teraz do gimnazium
teraz do gimnazium
max.....karwa.....o kase.....ale kiepsko idzie to i 6/10 by mnie ucieszyło
13max33 jeszce nie ale czytałem,ze on wiele bierze jedna wizyta to 300 zeta:
No wiem Wasylku jak dla mnie powinieneś sie cieszyć ja za młody do dobijałem do 3 i była siesta w domu
Kumulacja Jokera: 400 000 zł
lalili.....