Wpisy 1 593 378 – 1 593 477
28 czerwca 2013 16:04 → 28 czerwca 2013 17:15, 100 wpisów
oczywiście wpis powyżej to -
Wały Jagiellońskie - 'Drapieżny protest-song'
i nie wiadomo, czy uchowało się jakieś nagranie...
i pooowoooooo
Wały Jagiellońskie - 'Drapieżny protest-song'
i nie wiadomo, czy uchowało się jakieś nagranie...
i pooowoooooo
WITAM I POZDRAWIAM ZIOMALKI I ZIOMALI PO KUPONIE HEY
wracając do wczorajszych gratek wszystkim DZIĘKI i mam takie małe ALE JA TYPUJĘ GDY GRAM JAK NIE GRAM NO TO ewentualnie 5 typnę i dziwi mnie ,że ktoś typuje tylko dla zabawy A JAK WYGRA TO CO GUUUUUUUULLAAAAA PODSKOCZY .A poco taki stres ludzie PO CO.W/G jednej z moich zasad to nawet transmisji nie oglądam.Wolę zajrzeć tutaj mniejszy stres.
wracając do wczorajszych gratek wszystkim DZIĘKI i mam takie małe ALE JA TYPUJĘ GDY GRAM JAK NIE GRAM NO TO ewentualnie 5 typnę i dziwi mnie ,że ktoś typuje tylko dla zabawy A JAK WYGRA TO CO GUUUUUUUULLAAAAA PODSKOCZY .A poco taki stres ludzie PO CO.W/G jednej z moich zasad to nawet transmisji nie oglądam.Wolę zajrzeć tutaj mniejszy stres.
Kaczor001
a sposób doboru ?
- kompletnie z czapki, czy jakieś mapki, staty ?
I 'psycholkowo' mówisz ? no z takimi zasadami - to podaj grabę bo - ja do jakichś takich /powiedzmy/ 5/5 jeszcze jestem w stanie takie podejście ogarnąć ...
a sposób doboru ?
- kompletnie z czapki, czy jakieś mapki, staty ?
I 'psycholkowo' mówisz ? no z takimi zasadami - to podaj grabę bo - ja do jakichś takich /powiedzmy/ 5/5 jeszcze jestem w stanie takie podejście ogarnąć ...
a najwspanialsze są numery z tablic rej.tylko to trzeba dostrzec w odpowiedniej chwili
wiesz mam taką zaczarowaną 20-kę i tylko nan nią patrzę i kalendarz
ziomal ? omg - normalnie ziomal z tablic ? jasne, też tak mam, a 'leciałeś' na bilon ?
witam,dobreho popołudnia życzę i znikam,pierwszy dzień wakacji,ale jeszcze mieliśmy bez mała 3,5 godzinną Radę Pedagogiczną
widzę że lekki dymek był wieczorem i chyba dlatego krzysio się też już poddał
reniuszka
Kaczor001
Potwierdzam przydatność tablic rejestracyjnych. Rzadko grywam w lotto ale jak czuję taki mus to często stawiam na numery z tablic mijanych w drodze do kolektury aut
Kaczor001
Potwierdzam przydatność tablic rejestracyjnych. Rzadko grywam w lotto ale jak czuję taki mus to często stawiam na numery z tablic mijanych w drodze do kolektury aut
rafalski tylko dlaczego krzysio skoro on nie bral udzialu w sporze:
hej meduska
rafalski bądz pozdrowiony
z reszta już sie witałem ale niech strace tego vipa
z reszta już sie witałem ale niech strace tego vipa
KACZOR001
na 'kalendarz' też pykałem - teraz trochę rzadziej...
hipo
- nikt /chyba/ wszystkiego nie ogarnia
na 'kalendarz' też pykałem - teraz trochę rzadziej...
hipo
- nikt /chyba/ wszystkiego nie ogarnia
dzisiaj mialem takie sny:pod lozkiem był pies i go zawolalem a on przykleil się do mnir sierscią i nie dało się odkleic z trudem,w drugim snie byl chomik syryjski w kosciele probowalem go schwytac:
Hej tris
no i kaczor, robal też po jednym
no i kaczor, robal też po jednym
ok - po jednym, ale w takim razie z plusem
i trafnych, wysłanych
i trafnych, wysłanych
kaczor nie przeholuj, bo tablice będą potrójne
dlatego jedno Ci postawiłem
dlatego jedno Ci postawiłem
przy takim typnięciu jak miał wczoraj to i *10
Tris boję się zapytać ile jak się urodziłeś
tris 50-59?
to daj chociaż z plusem
Lila w liczbach na NIE nic nie napisała o 50' to wpadna wszystkie
rafalski dałem bez bo jokera puściłem a wiecej jak 5 zł im nie dam
ja im dałem wczoraj 35 zł, a teraz pewnie leją z frajera
jocia
kaczor001
dychę na starych warunkach wyrwałeś - tak mi się kojarzy, 'mocno' wtedy grałeś i też na liczbach 'z czapki" ?
I jeśli to nie za osobiste - to 'pożyczka kasyna' - bez ściemy, czy z głową - bez urazy - i jesteś ogólnie powiedzmy na jakimś tam plusie ?
- po pobycie tutaj /z prajwa/ o kilku osobach słyszałem - kiedyś trafili - i po zmianach - przewalili wszystko, do żywego ...
dychę na starych warunkach wyrwałeś - tak mi się kojarzy, 'mocno' wtedy grałeś i też na liczbach 'z czapki" ?
I jeśli to nie za osobiste - to 'pożyczka kasyna' - bez ściemy, czy z głową - bez urazy - i jesteś ogólnie powiedzmy na jakimś tam plusie ?
- po pobycie tutaj /z prajwa/ o kilku osobach słyszałem - kiedyś trafili - i po zmianach - przewalili wszystko, do żywego ...
Tris ja po raz pierwszy i ostatni
mam za duże parcie na walnięcie 4/5 w mini i chyba trzeba sobie darować, a może samo przyjdzie
dycha 1000 000 po 7 latach 250 000 czyli tyle ile 10/10 obecnie liczby z 20-ki
kaczor a co z kasynem pisałeś?
Tris no 5/5 to tylko mogę pomarzyć, a te 4/5 to tak realnie
oj długo by pisać ,ale w skrocie to pozyczyłem od kogoś kase w zamian za mój rozpis multilotka
a chciała zwrot kasy, czy podarowała...
Tris to prawie jak jeden do miliona, na czacie tyle wpisów latami powstaje
Triso może i racja, więcej wiary
rafalski38
luuzik - jak kto ma fazę, to natłucze nszybko i nawet więcej
a i bez fazy - widziałem vipy w dwa dni
luuzik - jak kto ma fazę, to natłucze nszybko i nawet więcej
a i bez fazy - widziałem vipy w dwa dni
to ja chcę takiego p.pikusia
Robal ale jak faza za mocna to do vipa nie dociągnie czasem
mini ratki to se wsadź
mamuśka wzięła garnki za ponad dwa tysie na mini ratki i teraz wperdala chleb ze smalcem
kaczor
Pozwoliłam sobie przepuścić te zestawy, które dały Ci 8/10 podane na chacie powyżej przepuścić przez mój autorski kalendarz spiralny no w tym roku liczby te mają na wejście w większej ilości :
20 lipca,4 sierpnia. 12 sierpnia,26 października,2 grudnia
Pozwoliłam sobie przepuścić te zestawy, które dały Ci 8/10 podane na chacie powyżej przepuścić przez mój autorski kalendarz spiralny no w tym roku liczby te mają na wejście w większej ilości :
20 lipca,4 sierpnia. 12 sierpnia,26 października,2 grudnia
kaczor ja swojego żandarma wysłałem na wakacje