Wpisy 1 592 558 – 1 592 657
27 czerwca 2013 21:52 → 27 czerwca 2013 22:18, 100 wpisów
krzyss to niestety program astrologiczny wskazujący jakie znak ma szanse na wygraną no i u mnie dziś było ponad 90%
trzy pukony przegrane,w tym jeden zestaw od krolika,raz 4z6,8zeta,straaaty 2zeta:
czy moge się przytulic do jakiś piersi by stresa przelamac po 2zeta stracie:
---brywszystkim...
hipopotan i halapcio . lili
hipciu nie było takiej opcji bo ja z zmiksowałam te dwa zestawy
zaswiadczam,ze losowanie nie bylo na zywo bo prowadzaca nie ulegla sugestii i nie puscila bąka na wizji,to bylo nagranie na pewno z tasmy:
reniuszka
player Twoje 52 weszło moje 50,no i 37 się pojawiło!!!!!!!!!!!!
teraz patrze na te oboki co mnie zawiodły i sie ino jak bym poleciał systemem z tych liczb to by była siesta
medea76
raki dzisiaj słabe wyniki mają
a ja jestem rakiem i cosik weszło
raki dzisiaj słabe wyniki mają
a ja jestem rakiem i cosik weszło
bolek 33 % było czyli jakaś szansa zawsze jest, ale póki co ja trafiam jak jest co najmniej ponad 60 % przy czym póki co raczej nie więcej niż 6/10
Pasko.....psychola tu jeszcze nigdy nie widziałem........psycholkę wczoraj tylko
widziałem ..jeden Jasza 56,75.....x20...chyba nie wiem ..jak grał
Wygląda na to, że na forum w temacie liczby multi multi 20/80 przełamałam psychologiczną granicę i mam w typowaniu 12/20
Dopisano wygrane lotto plus - padło 1x 1 000 000 zł
oo renty ..o kontoo ..
Lila niestety w wersji darmowej programu dopiero po północy pojawią się wskazania na jutro
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane kaskada - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
DZIĘKI ZA GRATKI CI co mnie znają wiedzą ,że nie typuje na próżno a psychol to tyż ja dzisiaj moje kupony to 8/10 7/8/ 8/9 pozdrawiwm wszystkich ZIOMALI PO KUPONIE
Medea
12/20
12/20
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej