Wpisy 1 592 278 – 1 592 377
27 czerwca 2013 20:47 → 27 czerwca 2013 21:22, 100 wpisów
Lila
drugie @
drugie @
krzysio...i co co? A co mnie to?Niech SE likwiduje.Najpierw szuka zadymy a potem obraca kota ogonem jaka to ona biedna poszkodowana
Robal
Monetku
zeby bylo cieplo, a nie takie zimno, by sloneczko zaswiecilo, a nie ponuro jak teraz jest to mi sie marzy
zeby bylo cieplo, a nie takie zimno, by sloneczko zaswiecilo, a nie ponuro jak teraz jest to mi sie marzy
lika..oj tam ..mają dobre reka praca ..wyni nie równo kasa za praca ..kto mało płaci za robota wszystko winy sejm ..przestaj tak myślisz kto bieducha..ja nie wyobrazam ok....
torsan...w Polsce jak będziesz zapitalał za 1200 zeta toemerytury dostaniesz 400 zetanic tylko faktycznie się tą nieszczęsną łyżeczką pochlastać
Robal ostatnio to kumulacja rośnie tak wolno, w zasadzie to wina wprowadzenia plusa, bo jak minął boom na plusa to ilość pieniędzy graczy podzieliła się między lotto a lotto plus i mamy błędne koło, bo kumulacje będą wolno przyrastały do momentu aż ludzie nie zaczną grać a na to trzeba obniżki. Nawet lotto zepsuli
Kłamstwu i zmyślaniu mówię nie! Za poważna jestem, ktoś kto fabrykuje dowody to tylko może pisać sam ze sobą. Widzę, że wczorajsza aferzystka też miała za swoje z Tą Panną.
Pasko usuń moje konto nie będę udzielała się na stronce, która służy za prywatny folwark xxx
Pasko usuń moje konto nie będę udzielała się na stronce, która służy za prywatny folwark xxx
Monet
no włąsnie ja tez mówię kłamstwu i zmyślaniu stanowczo NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i bujaj się ode mnie ściemniaro i manipulatorkobo tez za stara jestem na te twoje triki
i bujaj się ode mnie ściemniaro i manipulatorkobo tez za stara jestem na te twoje triki
niech wysyła @ i obgaduje mnie nadal do ludzi z mp ( nie dajcie się jej zmanipulować, otwórzcie oczy)odwróci się to przeciwko niej, kto ją nie zdążył poznać to pozna jak inni, którzy stąd odeszli przez nią.
żegnajcie kochani pozdrawiam was ulala
żegnajcie kochani pozdrawiam was ulala
torsan...no masakra,a nawet jak znajdziesz to na umowę zlecenie i wszystko o dupęrozbić
ja maili do nikogo na twój temat nie wysyłam bo są ciekawsze tematy jak TYja wbijam w ciebie
Robal
mini jest ok
chyba zacznę coś grać, tak pomału
mini jest ok
chyba zacznę coś grać, tak pomału
medea...ona teraz będzie chciała żeby wszyscy ją na kolanach błagali,żeby została
chyba przez ciebie odeszli bo dupę żes na innych czatach ludziom obrabiała
Lila ja do ulali nic nie mam a dzięki rozmowom z nią całkiem nieźle się typowało parki, bo ulala miała do nich nosa.
i nie oczerniaj mnie marnoto bo zaraz będzie dym nad dymydalej czekam do kogo cię tu obgadywałam.Wymieniaj bo czekam.Kłamiesz jak z nut i kiedyś cię za to pokarze ten z góry
Ulala
to że wysyłam @ do Lili. jest dla Ciebie jednoznaczne - obgadują mnie. Pohamuj trochę
to że wysyłam @ do Lili. jest dla Ciebie jednoznaczne - obgadują mnie. Pohamuj trochę
Medea
tom28
- nic 'ciekawszego' ostatnio niestety - nie... Nie pamiętam już nawet, kiedy karteczkę z "gratulujemy wygranej" dostałem
jedynie - 'goły' joker i w zdrapkach trafiły się dwie 50-ki
- nic 'ciekawszego' ostatnio niestety - nie... Nie pamiętam już nawet, kiedy karteczkę z "gratulujemy wygranej" dostałem
jedynie - 'goły' joker i w zdrapkach trafiły się dwie 50-ki
medea...a czy ja piszę,że masz codo niej mieć? Nie.
Najpierw szuka zadymy a potem obraca to tak,że ja winna tylko nie ona i jaka ona to biedna i Pasko proszę o usunięcie konta.Tak się zachowuje dorosła kobieta?
Najpierw szuka zadymy a potem obraca to tak,że ja winna tylko nie ona i jaka ona to biedna i Pasko proszę o usunięcie konta.Tak się zachowuje dorosła kobieta?
***player*** ...NIGDY CIEBIE NIE BRAŁAM POD UWAGE ...TO NIE DO CIEBIE WYSYLAŁA
Robal_36
Robal w zdrapkach 50zł to miałem ostatnio w wrześniu 2012
Robal w zdrapkach 50zł to miałem ostatnio w wrześniu 2012
i weź odbij ode mnie,znajdź sobie inny obiekt zainteresowania.Zajmij się swoim mężem,dziećmi kurkami a nie mna.
lika ..a chcesz stracić znajomy nicki ...ulsa jak kiedyś zostane usuwane konto ..ja tez......
jak pasko wróci.....
jak pasko wróci.....
basia Twój wpis mi przed południem uciekł i zobaczyłam go dopiero dużo później. Niemniej 33 % dla Raka jak się zdaje nie wpłynęło na Twoje wyniki ujemnie czy też niestety tak ??
krzysio...a róbcie co chcecie.CO to mnie obchodzi? Chcecie to sobie usuwajcie ,wasza decyzja.Sami musicie wiedzieć co chcecie i sami musicie przezyć wasze życie,nikt za was tego nie zrobi,Róbta co chceta
lika ..no dobrze jasne ...
krzysio...chyba nie wydaje Ci się,że ja będe prosić żeby została?Niech robi co chce
sama Lila zaczęłaś to, teraz kłamiesz w żywe oczy. Mam honor a wklejkami to niczym nie różnisz się od swojej koleżanki 77 rękę możecie sobie podać i nie pisz do mnie, bo to ty dziś zaczęłaś nie ja
Ja tak pocichutku tylko spytam nieśmiało żeby jakimś rykoszetem nie oberwać.
DZiewczyny >> jesteście tutaj jednymi z najdłużej piszących. Warto?
Mało wojen przeżyliśmy?
Obie jesteście fajne i obie bardzo różne. Nie musiecie sie ale nikoniecznie trza sie okładać.
Może spróbować grubą krechę i po niej się nie wdziec na MP?
DZiewczyny >> jesteście tutaj jednymi z najdłużej piszących. Warto?
Mało wojen przeżyliśmy?
Obie jesteście fajne i obie bardzo różne. Nie musiecie sie ale nikoniecznie trza sie okładać.
Może spróbować grubą krechę i po niej się nie wdziec na MP?
Monet..no też własnie chyba nie warto ale jak ktos lubi no to już nic na to nie poradzę
Meda76 przepraszam nie mogę, bo kłamstwu mówię nie. Na dowód odchodzę
player
pytanie - czy je kupujesz ? i, czy stosujesz jakąś "strategię", bo jak mieć, jak się nie kupuje ?
Mało kto przecież znajduje w budzie porzucony z nie startym polem bonusa i 50,-ką - no nie ?
mini ? cóż - z pewnego punktu widzenia - / ale - nie, dla 'typera' i grającego dwa razy dziennie/ jest między 10-20 razy lepsze od mm - i będę się przy tym upierał...
pytanie - czy je kupujesz ? i, czy stosujesz jakąś "strategię", bo jak mieć, jak się nie kupuje ?
Mało kto przecież znajduje w budzie porzucony z nie startym polem bonusa i 50,-ką - no nie ?
mini ? cóż - z pewnego punktu widzenia - / ale - nie, dla 'typera' i grającego dwa razy dziennie/ jest między 10-20 razy lepsze od mm - i będę się przy tym upierał...
ty kłamstwu ty.Weź mnie lepiej nie rozśmieszajty sama jak to chodzace kłamstwo.Guzik wiesz a do powiedzenia masz najwięcej.Śmiech na sali
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 334 000
hello
wczoraj wieczorem układając liczby pomyślałam o 1,2,3 i że wyjdą jutro-cóż wyszły już o 14-tej
wczoraj wieczorem układając liczby pomyślałam o 1,2,3 i że wyjdą jutro-cóż wyszły już o 14-tej
wiem cos o tym Torsan ale po co je uprzykrzac czy warto? myśle że nie
Robal
ludzie dziwne rzeczy wyrzucają
w MM muszę sobie przerwę zrobić i pomyśleć o jakimś sposobie gry, coś pogrzebać i może się uda, bo te metody z kiedyś to teraz się nie sprawdzają już wcale
ludzie dziwne rzeczy wyrzucają
w MM muszę sobie przerwę zrobić i pomyśleć o jakimś sposobie gry, coś pogrzebać i może się uda, bo te metody z kiedyś to teraz się nie sprawdzają już wcale
Reniuszka
kurcze nie dawno odnowiłem kontakt z przyjaciółką poznałem jej koleżanke i trzeba wyjeżdżać
ZW
player za święte słowa nic się nie sprawdza z dawnych spostrzeżeń i pomysłów
player a 37 jednak nie wychodziła,tak czułam a Ty ją jako pewniaka dawałeś
wzięlam na 21:40 trafika i tam zestaw liczb-67,68,69,70, a te padły wczoraj o 14-tej-dziwnie ta maszyna typuje
umykam na skypa,bo się mi facet zapłacze,że z nim nie rozmawiam
10,16,33,44,60,78,79od zorro odgapione i moje:15,23,32,35,48,54,74i dwa chybiolki nie zdradzam na raaaazie co na nich jest:
------
Dobry wieczór.. .
........................................
Dobry wieczór.. .
........................................