Wpisy 1 592 158 – 1 592 257
27 czerwca 2013 20:13 → 27 czerwca 2013 20:40, 100 wpisów
DAMIAN..nie dobijam ale w sumie jej nawet nie znałeś więc nie ma co płakać
lika ..jesteś zdrowa przestaj ..kto jeszcze piszą błedne wyrazy .
kobiety zyją osobno bo gaaatunek meski jest na wymarciu,ostatni samce noszą spodniczki sukienki i maja kolczyki w uszach:
ale ten film mogą ogladac dorosli,powyzej 21lat bo tam są golutkie kobitki pokazane:
DAMIAN..chyba za wiele sobie wyobraziłeś.Być może ona z Tobą na stopie koleżeńskiej a Ty zaraz wyobraziłeś sobie Bóg wie co?
ty moneta w swoje gierki nie mieszaj bo on bystry i inteligentny i wie co ma robić.
lial u kobiety jest wazne czy ma duze balony i ladne posladki:
aaaaaaaaaa i może wstaw do profilu swojego @ co by ludzie do ciebie pisali jak coś mają a nie do mnie na twój temat żeś franca
Użytkownik strzelec-29 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
torsan...teraz kontakt ze wsząd można mieć tak,że nie powinno być problemu.Odezwij się czasami na @
Damian....może chciała pogadać a Ty zaraz wyobraziłeś sobie zbyt wiele.Znajdziesz inną,spoko
Lila a jak zapytałem o numer i czy się spotkamy po pracy tak mi odpowiedziała jak wyżej pisałem
Lila Twoja zacna inteligencja jest ponad norme ..ale w druga strone
najlepiej przy spotkaniu z kobietą od razu rozpoczać zaloty i wsadzic nos miedzy piersi:
nie wspominając o twojej ale niestety ludzie pisza do mnie że jesteś franca i wstrętna kobieta.Piszę tylko to co piszą i nie kłamię bo w razie jak będzie trzeba to to wkleję
Lila dopiero pisałas że na mój temat nie miałaś z nikim kontaktu...kto kłamie
Hartge jak singiel ci radze nic na sile trzeba sie bawic do oporu bo tyle malinek jest do zjedzenia na swiecie
ulka..czytaj kobieto ze zrozumieniem ja do nikogo nic nie pisze to ludzi a dokładnie 3 osoby napisali o Tobie do mnie.I lepiej do mnie nie pisz bo inteligencją nie grzeszysz.Pisać nie umiesz poprawnie a co dopiero zrozumieć to co ktoś pisze a dokładnie jatyle w temacie.
pozniej pokąsac delikatnie po uszach i tak zacząc rozmowe na dowolny temat:np kosmitow:
ulka....twój styl taki sam jak pieprzyłaś że do ciebie pisza że do nich ciebie obgadywałam
Sama wymyślasz osoby i prowokujesz haaaa
Tak jak sam piszesz w swoim profilu
Tak jak sam piszesz w swoim profilu
hartge a moze wstap do zakonu jak wolodyjowski i zapomnij o kobitkach:
Z praca to sie zgodzę ze cięszko a co do kobiet to nic na siłe trzeba czasu
Ty wymyślasz jakieś niestworzone rzeczy że niby ludzie ci mówią że do nich ciebie obgadywałam.Traz się wkopałas na maxa.po same dupe
Lila..te osoby co do nich pisałaś czytaja czata
wystawiasz sobie sama świadectwo w ich oczch
wystawiasz sobie sama świadectwo w ich oczch
Hartge facet ma lepiej jak jest wolny co to u was malo panien na ulicach do szybkiej rozmowy
lika....wyobraz sobie spokój..i zmien nowe tematy ..chcesz być wrócić grzeczne czy nie
Lila tak właśnie się przyznałaś do tego, że mnie pomawiasz do innych osób. Ha Miałaś nie mieć z nikim kontaktu, a teraz masz Popisałaś nieźle
ulsa.. ..ty nie zaczynaj..
Jako Paw58 napisałaś sama siebie broniłaś. Teraz piszesz że 3 osoby a może 10? ile jeszcze osób pomówisz i wymyślisz nieistniejące scenariusze
kurcze z jednej strony się ciesze że wyjeżdzam bo może w końcu zaczne normalnie funkcjonować a z drugiej strony żal zostawiać rodzine i znajomych
Lila nie pisz do mnie, bo nie mam życzenia z Tobą rozmawiać. Ot tej pory rozmawiam z ludźmi na poziomie! a Ty jesteś powietrzem dla mnie. Nie istniejesz
jak paw to akurat nie ja napisałam ale co tobie będe tłumaczyła ,za głupia jesteś,sory ale niestety taka prawda
Sory czy nie możecie wyjaśniać spraw osobistych na poczcie lub gg tylko żeby wszycy czytali
ulsaa.. przestaj pytać do lika ..wszyscy juz dawno wiedzą wpisy archiwium chata
czat wszystko
Piotr GiXXX 22:35
franca ta wstrętna ulka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze to i owo dopisz, wymyśl sfabrykuj.
Dno
język jak z ulicy patologicznej
Piotr GiXXX 22:35
franca ta wstrętna ulka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze to i owo dopisz, wymyśl sfabrykuj.
Dno
język jak z ulicy patologicznej
lila dzisiaj zagralem za 10 zeta i mam stresa,że ts mi to odbierze:
jasne ty wszystko na swoją stronkę ciągniesz tak jak ci wygodnie nie pisz do mnie bo za malutka jesteś mimo że masz tych 52 wiosenkinie chcę z tobą mieć nic wspólnego
torsan...a do jakiego miasta tam śmigasz?do samego Londynu czy gdzieś za?
Lila
Torsan
Torsan
Lila
dzięki za 52
dzięki za 52