Wpisy 159 136 – 159 235
3 września 2010 08:34 → 3 września 2010 14:09, 100 wpisów
TRÓJCA BUDZIĆ SIĘ
zzzzz śpią
se idem 
se idem 
jezdem

witaj darson

ja tylko przez chwile . Dziś postanowiłam zagrać tylko jakoś brak pomysłu ,a przydała by się większa kasa

Ja znikam do obowiązków pozdrawiam czytających bo pisze tylko jedna osoba

myślisz???? no to może tak postawię.dziękuję
No to gratulki kathy
Zaczyna m się zastanawiać czy tez nie zacząć grac na chybił

Zaczyna m się zastanawiać czy tez nie zacząć grac na chybił

Ja nie grywam z maszyny ale po moich ostatnich typowania mam takiego doła, że się chyba przełamię

oki ja spadam
do spisania
do spisania
chyba strzele z okazji wygranej jakiegos chybiła w mm bo potrzebuje na leczenie psa 

ja nie mam pomysłu jak grac...
podziwiam Ciebie kathy to duży obowiązek, chociaż piesek to największy przyjaciel człowieka

Ja myśle,że dziś wejdą 60tki i 30tki,narazie zastanawiam się które konkretnie

nikczemnick >>> nie masz pomysłu jak grac?...
no to się narobiło - jednym słowem
Kasia >>> nic się nie martw - będzie dobrze ....
no to się narobiło - jednym słowem
Kasia >>> nic się nie martw - będzie dobrze ....
najgorzej jak zwierzak choruje bo ci nie może powiedziec co go boli, tylko patrzy tak błagalnie 

Widzę że cisza jakaś nastała.Dobrze to jadę do pracy i codziennych obowiązków.Meila wysłałem z liczbami teraz rozpis na 10 można grać.Powodzenia i miłego Dnia Dla Was.

madzia77 - no nie mam, cholera nie mam, czy na sucho gram czy na mokro efekt taki sam. Tak jak pisałem na forum wiem że nie ma systemu ale chociaż żeby jakieś zwroty były 

walczę z typowaniem na 14 ;-).
A tak poza to wykorzystałem to co pisałeś, odrzuciłem w 40% intuicję i staram się więcej matematyki. Tyle,że o 22.15 znów nic...
A tak poza to wykorzystałem to co pisałeś, odrzuciłem w 40% intuicję i staram się więcej matematyki. Tyle,że o 22.15 znów nic...
U mnie spoko meila wysłałem liczby podałem rozpisuje i puszczam kupony
witam czy ktos by mogl mi pomoc nigdy nie gralem w multi multi i wczoraj obstawilem multi multi i mialem 4 liczby z 10 z jakims bonusem za 5 zl i niewiem czy cos wygralem czy nie ?
oke wielkie dzieki bo wczoraj w to 1 raz zagralem i nie wiedzialem a jeszcze ktos jak by mogl mi wytlumaczyc czy oplaca sie grac z tym bonusem ?? bo niewiem
ja na przykład nie gram z plusem ale są tacy, którzy grają i sobie chwalą
a ten plus to znaczy ze jak bd mniec 10 liczb z 10 to wtedy cos wiecej wygrasz bo jak mniej liczb to on nie potrzebny wogole ?? dobrze rozumie czy nie
jesli chodzi o wyniki keno zapraszam tu - http://www.wynikilotto.net.pl ,trzeba sie jedynie zalogowac danymi konta z http://forum.wynikilotto.net.pl ,pozdrawiam
Kxii brawo!
Wreszcie ktoś więcej ICH oskubał!! Skub ICH skutecznie dalej !!
No i masz teraz za co rządzić
Wreszcie ktoś więcej ICH oskubał!! Skub ICH skutecznie dalej !!
No i masz teraz za co rządzić

Pasko,
jesteś może tutaj teraz? Mam techniczne pytanie do Ciebie..
jesteś może tutaj teraz? Mam techniczne pytanie do Ciebie..

Pamiętałbyś jeszcze coś z tego?
Trzeba automatycznie bez ręcznego wklepywania i straty czasu przenieść wyniki z bazy do Excela.
Albo inaczej, jak je przerobić szybko na pliki tekstowe i z tabulatorami zamiast przecinków. Takie wchodzą bez kłopotu.
Gdybyś dopomógł, to wielkie dzięki i wdzięczność do końca świata.
Trzeba automatycznie bez ręcznego wklepywania i straty czasu przenieść wyniki z bazy do Excela.
Albo inaczej, jak je przerobić szybko na pliki tekstowe i z tabulatorami zamiast przecinków. Takie wchodzą bez kłopotu.
Gdybyś dopomógł, to wielkie dzięki i wdzięczność do końca świata.
jest taki program notepad2 - lepszy od zwyklego notatnika bez problemu zamienia dane znaki na takie jakie chcesz w calym pliku tekstowym bez zmiany kodowania
otwierasz ten program, wczytujesz swoja baze, bierzesz edit>Replace..
search string - wpisujesz przecinek
replace with - wpisujesz \t (oznacza to tab)
w tym oknie musisz jeszcze zaznaczyc opcje "transform backslashes" zeby program wiedzial ze \t to tab
potem klikasz "replace all" i gotowe
search string - wpisujesz przecinek
replace with - wpisujesz \t (oznacza to tab)
w tym oknie musisz jeszcze zaznaczyc opcje "transform backslashes" zeby program wiedzial ze \t to tab
potem klikasz "replace all" i gotowe
Acha, jasne. Spróbuję, bo tonący brzytwy się chwyta.
Nie znałem tego programu.
Powinno się udać.
Dzięki Wielkie !
Nie znałem tego programu.
Powinno się udać.
Dzięki Wielkie !
Osiem wszystkim
2 bańki, to gwarantowana kasa w losowaniu bez kumulacji...
Na wczoraj szumnie zapowiadali 3, było 2,6...
na sobotę mówią 5...
Jak myślicie - do ilu dojdzie ?
O jaką kasę gracie ?
Największą - lotto, "ciut" mniejszą - z mini lub mm /typu 10/10 9/9 z plusem.../, czy "drobniejsze" typu 5/5, albo 3/3
2 bańki, to gwarantowana kasa w losowaniu bez kumulacji...
Na wczoraj szumnie zapowiadali 3, było 2,6...
na sobotę mówią 5...
Jak myślicie - do ilu dojdzie ?
O jaką kasę gracie ?
Największą - lotto, "ciut" mniejszą - z mini lub mm /typu 10/10 9/9 z plusem.../, czy "drobniejsze" typu 5/5, albo 3/3
Robalu 36,
A cóż to znowu za niestosowne pytania chodzą ci od południa po głowie.
O jaką kasę gramy. No jak to o jaką kasę, o wszystka kasę.
A potem hop na Bahamy.
A cóż to znowu za niestosowne pytania chodzą ci od południa po głowie.
O jaką kasę gramy. No jak to o jaką kasę, o wszystka kasę.
A potem hop na Bahamy.

TDP>>
Nie pytam, ile wygrywacie, ile zarabiacie...
Pytam, bo jak słyszę "4/10" określane jako wygrana, jak słyszę "na niezłą kasę skubnięci", słyszę "80 kuponów" itd, to różne dziwne myśli kołaczą się po głowie...
Bahamy ? Tydzień, dwa ? To 3 - 5 tys, wyobrażam sobie takie kwoty. Jakieś 200-250 tysięcy - też ... Słowo...
Natomiast, interesująco się robi, jak pomyślimy, że KASA we flagowej grze ts, lotto - PRZESTAŁA ROBIĆ WRAŻENIE
Nie pytam, ile wygrywacie, ile zarabiacie...
Pytam, bo jak słyszę "4/10" określane jako wygrana, jak słyszę "na niezłą kasę skubnięci", słyszę "80 kuponów" itd, to różne dziwne myśli kołaczą się po głowie...
Bahamy ? Tydzień, dwa ? To 3 - 5 tys, wyobrażam sobie takie kwoty. Jakieś 200-250 tysięcy - też ... Słowo...
Natomiast, interesująco się robi, jak pomyślimy, że KASA we flagowej grze ts, lotto - PRZESTAŁA ROBIĆ WRAŻENIE
torsan>>
jakbyśmy napisali
"w kuleczki"...
byłoby jeszcze bliżej prawdy, czyż nie ?
KOCIO>>
A co sądzisz o ÓSEMCE w J ?

jakbyśmy napisali
"w kuleczki"...
byłoby jeszcze bliżej prawdy, czyż nie ?

KOCIO>>
A co sądzisz o ÓSEMCE w J ?

tu wszyscy zarabiają "z kieszeni"
kto ma chociaż trochę wyobraźni, niech spojrzy na tabelę wygranych:
zawsze 0 dziesiątek
prawie zawsze zero 9/9 zero 8/8
szkoda gadać
kto ma chociaż trochę wyobraźni, niech spojrzy na tabelę wygranych:
zawsze 0 dziesiątek
prawie zawsze zero 9/9 zero 8/8
szkoda gadać

rico>>
Oglądam statystyki
nie pytam o wygrane, czy jesteście na plusie...
Pytam - w co, o jaką kasę, na ile skreśleń najmocniej gracie...
Czy o marzenia typu 40.000.000 , czy o 50 - 1000 zł
Oglądam statystyki
nie pytam o wygrane, czy jesteście na plusie...
Pytam - w co, o jaką kasę, na ile skreśleń najmocniej gracie...
Czy o marzenia typu 40.000.000 , czy o 50 - 1000 zł
tu ludzie marzą o 4/10 albo o 2/3!!!
statystycznie przypada nie więcej jak 2 lub 3 takie wygrane na 1 kolekturę w Polsce!!
Człowieku obudź się!
Widać z tabel, że ok. 70% ludzi w tym kraju gra na 10/10, czyli jasno wynika że mażą o 400 000 lub o 3 milionach!
Marzenia się spełniają, czasem tylko się nie spełniają
statystycznie przypada nie więcej jak 2 lub 3 takie wygrane na 1 kolekturę w Polsce!!
Człowieku obudź się!
Widać z tabel, że ok. 70% ludzi w tym kraju gra na 10/10, czyli jasno wynika że mażą o 400 000 lub o 3 milionach!
Marzenia się spełniają, czasem tylko się nie spełniają

Robal_36 - gram we wszystkie gry od jokera po mm z plusem itd i ciągle nic większego tylko drobnica na dalsze kupony
Że na jednego szóstkowicza składa się wielu grających to jasne
ale...
W okolicach Włocławka jest kolektura (na takim ekskuzemła zadupiu, że nie pomyślałbyś Człowieku, że ktoś tam gra...)
Tam było ze sześć szóstek
W Warszawie w ciągu miesiąca, w centrum handlowym też było 2x,
więc statystyki...
HARTGE>>
txh za odpowiedź, też tak mam, ostatnio
nie ma klimatu...

tomwej>>

ale...
W okolicach Włocławka jest kolektura (na takim ekskuzemła zadupiu, że nie pomyślałbyś Człowieku, że ktoś tam gra...)
Tam było ze sześć szóstek
W Warszawie w ciągu miesiąca, w centrum handlowym też było 2x,
więc statystyki...
HARTGE>>
txh za odpowiedź, też tak mam, ostatnio
nie ma klimatu...

tomwej>>

Robal_36 - coby nie puszczał, ile kuponów i za ile by puszczał ciągle albo nic albo oboki albo 2 zł ciągle jestem w gronie tych przegrywających bo jak by nie patrzył wynika to z rachunku prawdopodobieństwa więc po co grać? A no gra się bo się ma marzenia na lepszy byt a wygrywają tylko farciarze albo wybrańcy losu
ja też często jestem na kuponie o 0,50gr do tyłu ponieważ wygrywam 2 zł, a nie gram na 10, a na 5 lub 3 liczby.

jak grasz na 5 liczb to najnizsza wygrana wynosi 4zł
a nie 2zł... 2zł to jest w 3 liczbach
a nie 2zł... 2zł to jest w 3 liczbachŻeby, że pytam, a sam robię jakąś tajemnicę
W MM - 1x 10, 1x 5 lub 6 2x3 skreślenia, generalnie - BEZ PLUSA
Lotto od kiedy jest 3 zł - 3-4 zakłady i 1 zakład na 7 (we trzech, umowy u notariusza...
){
Mini - albo 8 zakładów, albo 2x6
No i największy przebój -
Joker - siłą przyzwyczajenia jedno "34" musi być wysłane
No i napiszę Wam tak -
bywało lepiej
W MM - 1x 10, 1x 5 lub 6 2x3 skreślenia, generalnie - BEZ PLUSA
Lotto od kiedy jest 3 zł - 3-4 zakłady i 1 zakład na 7 (we trzech, umowy u notariusza...
){
Mini - albo 8 zakładów, albo 2x6
No i największy przebój -
Joker - siłą przyzwyczajenia jedno "34" musi być wysłane
No i napiszę Wam tak -
bywało lepiej

Robal_36 - ja grałem na system 7 w DL przed podwyżką to przez rok grania trafiłem 4/7 najwięcej no i 3/7 dość często
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 04,05,14,24,28,30,33,34,40,43,44,46,47,58,68,71,74,77,78,80 - Plusem jest liczba: 30