Wpisy 1 590 905 – 1 591 004
26 czerwca 2013 23:00 → 27 czerwca 2013 00:07, 100 wpisów
Jocia.. .
...............................
...............................
Jocia.. .
Buziaków nieznajomym nie wysyłam.. .
......................................
Buziaków nieznajomym nie wysyłam.. .
......................................
alex82...aa 81 spadnie jutro ..ty mówisz suchoo przeprasza jeden raz moje zarty
bry-ponownie bo byłem w mapach
Jocia.. .
Żartowałem.. .
..................................
Żartowałem.. .
..................................
nie ma pewnosci 100% to niemozliwe tylko ci z TS wiedza i dobrze bronia bonusa
zakon mam pytanko
ta pani u ciebie na zdięciu
- to ma moze na imie magda
-podobna do kuzynki mojej zonki
- to ma moze na imie magda
-podobna do kuzynki mojej zonki
-------- z krakowa
oki --bardzo podobna lub ma klona
oki
oki
ja tez bym pogłaskał bonusa
wszyscy by chcieli podotykać
wszyscy by chcieli podotykać
wasyl podobno kazdy ma swojego klona a na MP niektorzy maja nawet pieciu
Zwykle padam niespodziewanie i budze sie rano z tabletem na podlodze hihi
zakon ... naj naj najwięcej klonów jest na mp
moje życzenie dzis urodzinowe
proszę aby klony znikneły
proszę aby klony znikneły
ulala DZIĘKUJĘM OGROMNIE
ulala 11 i 13 lubia na przemian a byla dzisiaj tez 12 wiec kazdy ma swoje typowania
ZAKON
.....POMARANCZY I niech mi żonka nago zatanczy
.....POMARANCZY I niech mi żonka nago zatanczy
i wytrwania byz nałogu
a zdrowie samo powróci
a zdrowie samo powróci
dziekuje wam ...........38 weszło na licznik
dobra zmykam wpadlem sie tylko przywitac trzymajcie sie cieplo i wasyl jeszcze raz wszystkiego naj.... dobrej nocki
zakon...byzalkocholowe
1590826. Pasko 2013-06-26 (22:30) Rzeszów
Robal_36: m77 ciągle prosi, żebyś wyjaśnił, czemu ją śledzisz, itd.
Ty chcesz, żeby przywrócić jej wpisy na forum.
Może przywrócę wpisy, Ty wyjaśnisz o co chodzi i będziecie zadowoleni i zamknięcie ten temat w końcu i zostawicie daleko za sobą?
....................
no i z czego się cieszysz człowieku ?
czy to ja napisałem na youtubie jako anka-skakanka - to co obydwaj widzieliśmy ? Nie chcesz przywracać jej wpisów - nie przywracaj - Twój cyrk... "Zabawa" będzie trwać
Ponieważ wykasowałeś moją odpowiedź na powtarzające się - nie od dziś, i nie do mnie pierwszego, idiotyczne zarzuty -śledzenie ?
Facet - że co ? niby nie czytałeś - co i jak ? mam znowu wkleić? Oj, już nie rżnij głupa - sam dziękowałeś mi za zwrócenie uwagi - ostrożnie - ktoś może mieć skopiowane
Załóż długie spodnie chłopczyku, bo ciągle będzie Ci powracać ...
A przecież nie pierwszy raz czymś tam kogoś szantażuje - ja nie mam się czego obawiać, powtarzam - bodaj w kwietniu pisałem - jeśli obrażona - niech zgłosi sprawę gdzie trzeba
powodzenia
Robal_36: m77 ciągle prosi, żebyś wyjaśnił, czemu ją śledzisz, itd.
Ty chcesz, żeby przywrócić jej wpisy na forum.
Może przywrócę wpisy, Ty wyjaśnisz o co chodzi i będziecie zadowoleni i zamknięcie ten temat w końcu i zostawicie daleko za sobą?
....................
no i z czego się cieszysz człowieku ?
czy to ja napisałem na youtubie jako anka-skakanka - to co obydwaj widzieliśmy ? Nie chcesz przywracać jej wpisów - nie przywracaj - Twój cyrk... "Zabawa" będzie trwać
Ponieważ wykasowałeś moją odpowiedź na powtarzające się - nie od dziś, i nie do mnie pierwszego, idiotyczne zarzuty -śledzenie ?
Facet - że co ? niby nie czytałeś - co i jak ? mam znowu wkleić? Oj, już nie rżnij głupa - sam dziękowałeś mi za zwrócenie uwagi - ostrożnie - ktoś może mieć skopiowane
Załóż długie spodnie chłopczyku, bo ciągle będzie Ci powracać ...
A przecież nie pierwszy raz czymś tam kogoś szantażuje - ja nie mam się czego obawiać, powtarzam - bodaj w kwietniu pisałem - jeśli obrażona - niech zgłosi sprawę gdzie trzeba
powodzenia
alex jak typowania
ulala
zero%
ide w mapki kombinowac potem wróce
"Nie chcesz przywracać jej wpisów - nie przywracaj - Twój cyrk... "Zabawa" będzie trwać"
Robal: no właśnie ja jestem ciekaw jak Ty widzisz rozwiązanie tej sprawy, po przywróceniu wpisów, że niby wtedy zabawa przestanie trwać i powinno się wszystko uspokoić w temacie ? ciekawe. Ja szczerze powiem, że pewnie 95% tych skasowanych wpisów nigdy nie przeczytałem... ich wartość jest pewnie podobna do tych ostatnich z hyde parku.
Robal: no właśnie ja jestem ciekaw jak Ty widzisz rozwiązanie tej sprawy, po przywróceniu wpisów, że niby wtedy zabawa przestanie trwać i powinno się wszystko uspokoić w temacie ? ciekawe. Ja szczerze powiem, że pewnie 95% tych skasowanych wpisów nigdy nie przeczytałem... ich wartość jest pewnie podobna do tych ostatnich z hyde parku.
Pasko....to może przeczytaj. Wtedy nie będziesz pisał głupot.
tego nie ma.....bo od pięciu /chyba / lat treści są podobne. Tylko adresaci się zmieniają.
I oczywiście nicki tej, która pisze....
tego nie ma.....bo od pięciu /chyba / lat treści są podobne. Tylko adresaci się zmieniają.
I oczywiście nicki tej, która pisze....
no czyli mam rację, że nie warto "gównianych" wpisów przywracać, które zaniżą jeszcze bardziej poziom forum
taki był zresztą cel... nikt mi nie zapłaci żebym siedział całymi dniami i czytał wpis po wpisie i analizował o co w tym chodzi... najprościej dla mnie było masowo zrównać to z ziemią i zaorać.
Bardziej już nie zaniżą.
Ale odbiorą możliwość m77 udawanie sierotki
Ale odbiorą możliwość m77 udawanie sierotki
Pasko
NIE - zgadza się - są niewiele warte, ALE - nie będzie mogła wtedy zupełnie bezkarnie /i w żywe oczy/ zgrywać pokrzywdzonej skiśniętej rybki, cy cuś
nikt chyba w sumie nie czyta od początku, albo mało kto - i tu tkwi pewien problem - przyznaję, ale - jw - nie będzie mogła ... itd
rób co chcesz - to o Tobie w sumie z imienia i nazwiska leci - ja j.e.s.z.c.z.e w przeciwieństwie do swojego poprzednika - na szczęście - jestem tylko nickiem
pzdr
NIE - zgadza się - są niewiele warte, ALE - nie będzie mogła wtedy zupełnie bezkarnie /i w żywe oczy/ zgrywać pokrzywdzonej skiśniętej rybki, cy cuś
nikt chyba w sumie nie czyta od początku, albo mało kto - i tu tkwi pewien problem - przyznaję, ale - jw - nie będzie mogła ... itd
rób co chcesz - to o Tobie w sumie z imienia i nazwiska leci - ja j.e.s.z.c.z.e w przeciwieństwie do swojego poprzednika - na szczęście - jestem tylko nickiem
pzdr
pasko
--widze za na forum też sie gotuje
-- i na mp tez
--widze za na forum też sie gotuje
-- i na mp tez