Wpisy 1 590 897 – 1 590 996
26 czerwca 2013 22:58 → 26 czerwca 2013 23:59, 100 wpisów
Dzisiaj była liczba 39 z podstawową Rodziną.. .
39 >> o3, o9, 39.
..............................................
39 >> o3, o9, 39.
..............................................
Jocia.. .
...............................
...............................
Jocia.. .
Buziaków nieznajomym nie wysyłam.. .
......................................
Buziaków nieznajomym nie wysyłam.. .
......................................
alex82...aa 81 spadnie jutro ..ty mówisz suchoo przeprasza jeden raz moje zarty
bry-ponownie bo byłem w mapach
Jocia.. .
Żartowałem.. .
..................................
Żartowałem.. .
..................................
nie ma pewnosci 100% to niemozliwe tylko ci z TS wiedza i dobrze bronia bonusa
zakon mam pytanko
ta pani u ciebie na zdięciu
- to ma moze na imie magda
-podobna do kuzynki mojej zonki
- to ma moze na imie magda
-podobna do kuzynki mojej zonki
-------- z krakowa
oki --bardzo podobna lub ma klona
oki
oki
ja tez bym pogłaskał bonusa
wszyscy by chcieli podotykać
wszyscy by chcieli podotykać
wasyl podobno kazdy ma swojego klona a na MP niektorzy maja nawet pieciu
Zwykle padam niespodziewanie i budze sie rano z tabletem na podlodze hihi
zakon ... naj naj najwięcej klonów jest na mp
moje życzenie dzis urodzinowe
proszę aby klony znikneły
proszę aby klony znikneły
ulala DZIĘKUJĘM OGROMNIE
ulala 11 i 13 lubia na przemian a byla dzisiaj tez 12 wiec kazdy ma swoje typowania
ZAKON
.....POMARANCZY I niech mi żonka nago zatanczy
.....POMARANCZY I niech mi żonka nago zatanczy
i wytrwania byz nałogu
a zdrowie samo powróci
a zdrowie samo powróci
dziekuje wam ...........38 weszło na licznik
dobra zmykam wpadlem sie tylko przywitac trzymajcie sie cieplo i wasyl jeszcze raz wszystkiego naj.... dobrej nocki
zakon...byzalkocholowe
1590826. Pasko 2013-06-26 (22:30) Rzeszów
Robal_36: m77 ciągle prosi, żebyś wyjaśnił, czemu ją śledzisz, itd.
Ty chcesz, żeby przywrócić jej wpisy na forum.
Może przywrócę wpisy, Ty wyjaśnisz o co chodzi i będziecie zadowoleni i zamknięcie ten temat w końcu i zostawicie daleko za sobą?
....................
no i z czego się cieszysz człowieku ?
czy to ja napisałem na youtubie jako anka-skakanka - to co obydwaj widzieliśmy ? Nie chcesz przywracać jej wpisów - nie przywracaj - Twój cyrk... "Zabawa" będzie trwać
Ponieważ wykasowałeś moją odpowiedź na powtarzające się - nie od dziś, i nie do mnie pierwszego, idiotyczne zarzuty -śledzenie ?
Facet - że co ? niby nie czytałeś - co i jak ? mam znowu wkleić? Oj, już nie rżnij głupa - sam dziękowałeś mi za zwrócenie uwagi - ostrożnie - ktoś może mieć skopiowane
Załóż długie spodnie chłopczyku, bo ciągle będzie Ci powracać ...
A przecież nie pierwszy raz czymś tam kogoś szantażuje - ja nie mam się czego obawiać, powtarzam - bodaj w kwietniu pisałem - jeśli obrażona - niech zgłosi sprawę gdzie trzeba
powodzenia
Robal_36: m77 ciągle prosi, żebyś wyjaśnił, czemu ją śledzisz, itd.
Ty chcesz, żeby przywrócić jej wpisy na forum.
Może przywrócę wpisy, Ty wyjaśnisz o co chodzi i będziecie zadowoleni i zamknięcie ten temat w końcu i zostawicie daleko za sobą?
....................
no i z czego się cieszysz człowieku ?
czy to ja napisałem na youtubie jako anka-skakanka - to co obydwaj widzieliśmy ? Nie chcesz przywracać jej wpisów - nie przywracaj - Twój cyrk... "Zabawa" będzie trwać
Ponieważ wykasowałeś moją odpowiedź na powtarzające się - nie od dziś, i nie do mnie pierwszego, idiotyczne zarzuty -śledzenie ?
Facet - że co ? niby nie czytałeś - co i jak ? mam znowu wkleić? Oj, już nie rżnij głupa - sam dziękowałeś mi za zwrócenie uwagi - ostrożnie - ktoś może mieć skopiowane
Załóż długie spodnie chłopczyku, bo ciągle będzie Ci powracać ...
A przecież nie pierwszy raz czymś tam kogoś szantażuje - ja nie mam się czego obawiać, powtarzam - bodaj w kwietniu pisałem - jeśli obrażona - niech zgłosi sprawę gdzie trzeba
powodzenia
alex jak typowania
ulala
zero%
ide w mapki kombinowac potem wróce
"Nie chcesz przywracać jej wpisów - nie przywracaj - Twój cyrk... "Zabawa" będzie trwać"
Robal: no właśnie ja jestem ciekaw jak Ty widzisz rozwiązanie tej sprawy, po przywróceniu wpisów, że niby wtedy zabawa przestanie trwać i powinno się wszystko uspokoić w temacie ? ciekawe. Ja szczerze powiem, że pewnie 95% tych skasowanych wpisów nigdy nie przeczytałem... ich wartość jest pewnie podobna do tych ostatnich z hyde parku.
Robal: no właśnie ja jestem ciekaw jak Ty widzisz rozwiązanie tej sprawy, po przywróceniu wpisów, że niby wtedy zabawa przestanie trwać i powinno się wszystko uspokoić w temacie ? ciekawe. Ja szczerze powiem, że pewnie 95% tych skasowanych wpisów nigdy nie przeczytałem... ich wartość jest pewnie podobna do tych ostatnich z hyde parku.