Wpisy 1 590 238 – 1 590 337
26 czerwca 2013 16:31 → 26 czerwca 2013 17:59, 100 wpisów
alex82..ja byłem młody miałem taka malucha Auto taka sama kolor
triset
sądzisz - "znowu idzie jesień, jesień idzie - nie ma rady na to"
sądzisz - "znowu idzie jesień, jesień idzie - nie ma rady na to"
słuchajcie - dam dwa pewniaki (niegwarantowane) jak mi powiecie - jak robicie pustaki
robal36
prawdziwa jesień to będzie złota
bo wyjeżdżam we wrześniu w góry
prawdziwa jesień to będzie złota
bo wyjeżdżam we wrześniu w góry
bolek
we wrześniu ? ale - na narty, czy wierzysz, że jednak nie na narty ? bo ocieplenienie ma na swój sposób - dziwne skutki hihihi
we wrześniu ? ale - na narty, czy wierzysz, że jednak nie na narty ? bo ocieplenienie ma na swój sposób - dziwne skutki hihihi
wrzesien,nawet za wcześnie w góry październik lepszy kiedy juz liście są złote i opadaja
r 36 nie zawsze co sie pisze to wyskoczy i czasem tylko nick sie pojawi
panie robala ..tam hyber forum ..m77 wiecej do ciebie odzywiała..ooboze robaki
triset
J - "27" ?
tylko pisz bez ściemy
zero przesunięć u mła ale głupi jestem, choćby tylko, że w to gram - nie ? 2 i 36
J - "27" ?
tylko pisz bez ściemy
zero przesunięć u mła ale głupi jestem, choćby tylko, że w to gram - nie ? 2 i 36
Dziś wjechałem na rondo z takim wyrazem twarzy i nie mogłem zjechać bo w prawo oczy nie patrzały
Tris..nie..probuje zeby wlasnie nie na pudlo..boo jeszcze sie zepsuje ii co?..
Nylonek..aa czemu fajny dzionek?..oskubales teesa..?..czy ze co?..
oo ja cie..to faktycznie szczescie Cie Nylciu..zaczepiste spotkalo..
ulexxa
no co ja paCZę - kupujesz kompa za 500 ojro ? o, to nawet niezły będzie , trzeba to
no co ja paCZę - kupujesz kompa za 500 ojro ? o, to nawet niezły będzie , trzeba to
Tris..no jasne ze tak..ale wtedy ten typ kosztowal ciute wiecej..
a kwiatki gdzie? ?? się pytam - emotkę dla ulexxy coś wpintoliło
Rob....ja nic nie kupuje..on kosztowal wowczas..prawie 800 paczkow..
aha - hasło na dziś -
przywrócić wpisy i uwolnić wielonikową
...
tu - apluauz publiczności
..........................................
poowwooo i znikam
przywrócić wpisy i uwolnić wielonikową
...
tu - apluauz publiczności
..........................................
poowwooo i znikam
krzysio744
hajdpark mówisz ? - no tak - spojrzałem - takie pytanie techniczne -
Panie Administrator -
t a m się ktoś tak męczy, to może można by uwolnić tą osobę i jej wpisy przywrócić ?
no, nie wiem - nie znam się, ale
tu dziś niejaka kol. mirka się produkowała, a tam poci się jakiś i n n y nick - czy widzi Pan jakieś współzależności ? I nie - nie pytam - kto komu na kolankach może siedzieć ...
I nie - nie pytam, czy to z n o w u, hewki, dobrosławy, zwyczajne, staśki, annamarie, czy takie tygi - to ten z drucikami, czy inne takie dziwadła...
Czu może to taki Pana sposób na 'najlepszej ze stron o tematyce lotto' na klikalność ?
hajdpark mówisz ? - no tak - spojrzałem - takie pytanie techniczne -
Panie Administrator -
t a m się ktoś tak męczy, to może można by uwolnić tą osobę i jej wpisy przywrócić ?
no, nie wiem - nie znam się, ale
tu dziś niejaka kol. mirka się produkowała, a tam poci się jakiś i n n y nick - czy widzi Pan jakieś współzależności ? I nie - nie pytam - kto komu na kolankach może siedzieć ...
I nie - nie pytam, czy to z n o w u, hewki, dobrosławy, zwyczajne, staśki, annamarie, czy takie tygi - to ten z drucikami, czy inne takie dziwadła...
Czu może to taki Pana sposób na 'najlepszej ze stron o tematyce lotto' na klikalność ?
trisetum....nie koniecznie. Typować możesz sobie z pod kilku nicków jak lubisz. Inaczej wygląda już jak tworzysz nicki coby samemu ze sobą pogadać, albo jednym dowalić a drugim pocieszyć
przykład miałeś dzisiaj....i to w wydaniu większym niż dwa nicki
ja sie bez bicia przyznaje ze mam 2 nicki..ulexxa i princci..ale tamtego to juz wcale nie uzywam..zrobilam go wtedy tez do typowania..ale wlasciwie niepotrzebnie..