Wpisy 1 590 105 – 1 590 204
26 czerwca 2013 15:12 → 26 czerwca 2013 16:18, 100 wpisów
Monet
w sumie - dzięki, że żeś wyciągnął - zakładałem, że kol. rafalski zajarzy szybciej - a im później tym większa mina...
w sumie - dzięki, że żeś wyciągnął - zakładałem, że kol. rafalski zajarzy szybciej - a im później tym większa mina...
Użytkownik "mirka" został zablokowany.
Tu sa tacy co po pierwszy wpisie ją rozkminiają spod jakiego by nie pisała.
Robal ja zajarzyłem, ale mnie uśpiła skubana
ciekawe pod jakim nikiem się za chwilę pojawi
mirka ..ja grzeczny nic nie moja wina ..zostałaś blokada..teraz iść do wiezienia szpitalna ...
no i humor się poprawił, teraz można cos przytypować
Monet ciesz się, że moja żona się tu nie udziela
moje parki nie wskoczyły o 14....więc przesuwam je na 21.40
2,52
2,79
53,68
2,52
2,79
53,68
Admin
a przywrócić te wszystkie jej - żeby nie zakłamywała rzeczywistości - o co Cię molestuję od samego początku...
i moje dwa - bodaj z maja, kiedy tłumaczę, żeby się udała ze skargą do prokuratury skoro taka sponiewierana, i że nie dziwne, że widać wpisy na youtubie skoro umieszcza tu linki
Wiem - w sumie niewiele to zmieni, ale jednak - śmiać mi się chce, jak powraca cały czas z tym samym ...
A i ilu kretynów w jakąś część z tych powtarzanych ciągle kłamstw jednak uwierzy ?
a przywrócić te wszystkie jej - żeby nie zakłamywała rzeczywistości - o co Cię molestuję od samego początku...
i moje dwa - bodaj z maja, kiedy tłumaczę, żeby się udała ze skargą do prokuratury skoro taka sponiewierana, i że nie dziwne, że widać wpisy na youtubie skoro umieszcza tu linki
Wiem - w sumie niewiele to zmieni, ale jednak - śmiać mi się chce, jak powraca cały czas z tym samym ...
A i ilu kretynów w jakąś część z tych powtarzanych ciągle kłamstw jednak uwierzy ?
alex>> nie zdecydowanie.
MY tą gwiazdę znamy. Już nie jednemu i jednej dala nieźle palić.
MY tą gwiazdę znamy. Już nie jednemu i jednej dala nieźle palić.
>HYDE PARK< M77 ...no zgłoś sie sama 997.... nic nie złapie cała chata
ale to psychiczna osoba.......
smutne to trochę....
smutne to trochę....
ide sobie
Witam. Po ponownym przeliczeniu do siódemki, którą podałem wcześniej dochodzi jeszcze liczba 49. I teraz mój typ jest następujący:
14,15,16,33,49,65,71,76
czyli 8 skreśleń.
Powodzenia
14,15,16,33,49,65,71,76
czyli 8 skreśleń.
Powodzenia