Wpisy 1 589 997 – 1 590 096
26 czerwca 2013 14:34 → 26 czerwca 2013 15:09, 100 wpisów
Dopisano wygrane multi multi
mirka..no i co skąd wiedziałaś dawnooo lika meza ...mówie prawda ty MM77
drapek...typowałem 2 razy.....raz na 0/20....weszło 1/20....teraz typowałem na tak weszło 10/20.....czyżby fart początkującego??
Ania70
byłaś wtedy na czacie u tombaka, jak chciały tam pozadymiać ?
byłaś wtedy na czacie u tombaka, jak chciały tam pozadymiać ?
lika...ok...
Ania70 nie jestem w temacie ale myślę że o uwolnienie jakiuejś krasnoludki
gaja ..nie jestem misztrzu ,,Yota moze dać ..albo Robala..
"k u r w i s k o sugerowało,że nasza dwójka dzieci to nie jego,materacem mi była "
lila tak?
lila tak?
gaja..menel przez dwa dni się teraz nie pokaże dzbany napełni i jazda
gaja,lila i pozostali jeszcze nie witani w ostatnim czasie
i znikam bo robótka jeszcze czeka
i znikam bo robótka jeszcze czeka
Cześć oglądaliście mecz Jerzego ? Na razie dobrze idzie naszym . Myślę że ktoś dojdzie nawet do finału ? Może Jerzy i Agnieszka ? W tym miesiącu uzbierałem 144 punkty a wy a wam idzie ? Już niedługo mnie nie będzie bo jadę do Włoch.
anka skakanka dodaje komentarz
Manipulatorom tez może zdarzyć sie "wpadka"- kiedyś przebrałam się za wibratorka,taki jeden już gotowy był foty wysyłać he he było śmieszno - teraz już mniej bo smród ciągnie się do dzisiaj ...
przestrzegam wszystkich ewentualnych manipulatorów lub testujących tylko.
Manipulatorom tez może zdarzyć sie "wpadka"- kiedyś przebrałam się za wibratorka,taki jeden już gotowy był foty wysyłać he he było śmieszno - teraz już mniej bo smród ciągnie się do dzisiaj ...
przestrzegam wszystkich ewentualnych manipulatorów lub testujących tylko.
ale to żenujące
anka skakanka dodaje komentarz
W wirtualnym świecie więcej psychopatycznych umysłów jak w realnym świecie.W tym drugim muszą się pilnować,a w necie pewna anonimowość gdzie się taki może wykazać.
W wirtualnym świecie więcej psychopatycznych umysłów jak w realnym świecie.W tym drugim muszą się pilnować,a w necie pewna anonimowość gdzie się taki może wykazać.
liklk wiesz że dzieci m77 to nie dzieci jej męża a czy wiesz z kim masz swoje
pa lili
Ania70
to tak, to skoro nie było Cię t a m - kiedy miały tam działać i rozruszać czat oliwija/znowu niedziela i wielonikowa - to nie ma żadnego tematu - chodziło mi tylko o prędkość podjęcia reakcji na próby robienia "zaś burdel'u"
to tak, to skoro nie było Cię t a m - kiedy miały tam działać i rozruszać czat oliwija/znowu niedziela i wielonikowa - to nie ma żadnego tematu - chodziło mi tylko o prędkość podjęcia reakcji na próby robienia "zaś burdel'u"
anka skakanka xxx godz. temu
Depresja -> to nie jest stan w którym nic Ci się nie chce - jest to stan w którym nie widzisz sensu robienia czegokolwiek,wyłapuje się wtedy cały syf świata,a nie widzi? się rzeczy "dobrych" mobilizujących do dalszego egzystowania. Wiele teorii głosi iż depresja jest spowodowana jakimś nieprzyjemnym przeżyciem,osobiście twierdzę że jest to problem wyłapywania serotoniny w ograniźmie,bo waśnie po prozaku / który to wyłapuje ten hormon /
Depresja -> to nie jest stan w którym nic Ci się nie chce - jest to stan w którym nie widzisz sensu robienia czegokolwiek,wyłapuje się wtedy cały syf świata,a nie widzi? się rzeczy "dobrych" mobilizujących do dalszego egzystowania. Wiele teorii głosi iż depresja jest spowodowana jakimś nieprzyjemnym przeżyciem,osobiście twierdzę że jest to problem wyłapywania serotoniny w ograniźmie,bo waśnie po prozaku / który to wyłapuje ten hormon /
mig mig króliku
lila
- to pikuś - trzeba było przeczytać, co się dzieje, kiedy niejaki kol. mikiapole pytał - a co to jest na jego kanale ?
- to pikuś - trzeba było przeczytać, co się dzieje, kiedy niejaki kol. mikiapole pytał - a co to jest na jego kanale ?
"zapytaj robala czy przywalanie się do moich nicków to potrzeba,swoista przyjemność przemocy psychicznej czy ktoś mu za to płacił"
robal pytam
dostałam archiwum i faktycznie pisze prawdę - jestes normalnym człowiekiem czy jakimś nie tegez?
robal pytam
dostałam archiwum i faktycznie pisze prawdę - jestes normalnym człowiekiem czy jakimś nie tegez?
Robal 36 mnie jak ktoś po d k u r w i to też tak lubie i potrafię - zmierzysz się ?
i uwolnij pięknąja
i uwolnij pięknąja
Cześć idę stąd ..
Wpadne na czat- po banie
Powodzenia
Idę w mapki .
Wpadne na czat- po banie
Powodzenia
Idę w mapki .
gaja..twoja parka test ..moge dam ..jak ty grasz Real ..oj oj ja wolę uciekam..
jocia
ciekawe czy do diamencika dociągnie
ciekawe czy do diamencika dociągnie
I drugie moje typy na 21.40:
14,15,16,33,65,71,76
obydwa zestawy stawka x2
Powodzenia wszystkim
14,15,16,33,65,71,76
obydwa zestawy stawka x2
Powodzenia wszystkim
" mag.. i robal 36 i.. to to samo - kiedyś ulka na golden wydała,że ja Pani mag.. pogoniła ja na mp.i faktycznie Robal 36 cos tam cierpiał w tym czasie do ulki - a najśmieszniejsze,że lilka swojego czasu wyzywała mag.. od babochłopa""
m77......ja nie wierzyłem......ale ty naprawdę jesteś zdrowo walnięta
asko....zrób coś z nią bo atmosfera na mp ..się psuje od pół dnia
asko....zrób coś z nią bo atmosfera na mp ..się psuje od pół dnia
Robal 36 vel mag..pieknaja spalona/y tu jesteś - ja być może zarobię bana ale Ciebie tu juz nie ma "