Wpisy 1 589 688 – 1 589 787
26 czerwca 2013 12:30 → 26 czerwca 2013 13:22, 100 wpisów
jestem !!!!
medea , o to moje szczęśliwe liczby na dziś
3:7:12:24:36:42:46:49:55:66
medea , o to moje szczęśliwe liczby na dziś
3:7:12:24:36:42:46:49:55:66
wiadomo ze wielu musi przegrac zeby ktos mogl wygrac wiecej.nikt was nie ciagnie do kolektury silaja gram za minumum 10-20zl na dzien i tez czasem wpadnie tylko 2-4zl a czasem nic.ale wiem o tym ze sam tam ide grac wiec mowi sie trudno jak przegrywam.gram w kaskade regularnie juz dwa tygodnie ,biore minimum 5 kuponow codziennie.trafilem 25zl na maksa na ten czas
oczywiście gwarancji nie daję i to nie są jedyne które wysyłam ale jedyne które sam typowałem , jeszcze wysyłam 2 zakłady z cyferek które typuje w grupie
"lilka w jednym z postów odniosła sie do mojej choroby,ze rak nie tylko p i z d ę mi wyżarł ale i mózg"
nie do wiary
nie do wiary
jackwar dzięki kilka mam a resztę jak nie wejdą o 14-stej puszczę po pracy
jak bys byl organizatorem tej lotteri to tez bys chcial zarobic na to.pozatym tam pracuja tez ludzie i utrzymanie tylu punktow lotto w calym kraju kosztuje
alex te co podałem są moje a z grupy to szkoda by się wspólna praca marnowała wczoraj z grupy miałem rano 6/10 i wieczorem również
Spamer jestes i tyle Mirka nikt normalny nie bedzie ci odpowiadal na idiotyczne podchody co sobie tu wyprawiasz
grajcie w kaskade bo sie oplaca.po co grac w mm na 3-5 liczb?dla mnie to sensu nie ma.wygrasz te 50zl nawet 700 ale nie dajesz sobie szansy gry o glowna wygrana.takie moje zdanie,ze jak juz grac i wydawac te pieniadze to grac o glowna wygrana
Witam. Podaję pierwsze moje typy na 14.00
02,15,16,25,25,27,33,64
02,15,16,25,25,27,33,64
alex też tak myślę
mylisz sielogicznie mysle tylkowygrywajac 700zl i tak je zanieszesz ts spowrotem a jak wygrasz 250tys to raczej tego nie przegrasz w calym zyciu a radosc bedzie wielka.polecam kaskademm tylko na 10liczb
reklama dźwignią handlu
Tu nic nie trzeba polecac wszyscy graja w to co graja i tyle :-)
A tak przy okazji teorii spiskowych. Fajny zbieg okoliczności, że 105 wygranych 9/10 zbiegło się akurat z ponownym nasileniem reklam mm w różncyh mediach. Teraz jeszcze czas by bonus tak do miliona wzrósł i padnie tak z 10 razy 10/10 no i ludziska normalnie rzucą się do kolektur
wszyscy widzę wiedzieli i nikt nie zgłosił na policje? - dlaczego?
Damian logicznie to masz podobną szansę trafić te 700zł ze 300razy jak 10/10 raz
prawdopodobnie trafila to jedna osoba kreslac 10zakladow tych samych liczb na 10 skreslen stawka 10
tylko trafiajac 300razy 700zl w caiagu calego zycia zaluzmy nie odczujesz tego tak jak trafiajac 250tys raz
"Pieknaja / masz na forum / szantażowała,ze ujawni priv korespondencje "
no nieźle - czy to jest prawda?
no nieźle - czy to jest prawda?
Z tej samej przyczyny co nie zglaszamy ciebie na pogotowie mirka a mianowicie skoro wchodzisz do internetu to robisz to z wlasnej woli i na wlasna odpowiedzialnosc
"jako moderator informowała o podwójnych kontach innych użytkowników,a sama miała kilka"
szok! i to wszystko sie tu działo?
alex82 zgłos
szok! i to wszystko sie tu działo?
alex82 zgłos
król
Dziękuję za podpowiedź czyli grasz stałym zestawem na jakiś czas ?
Dziękuję za podpowiedź czyli grasz stałym zestawem na jakiś czas ?
gralem kiedys 5/5 i 3/3 w mm pare lat i tylko 2 razy trafilem 5/5.3/3 to mnustwo ale co z tego jak to tylko bylo 54zl a nie dawalem sobie szansy na glowna wygrana.teraz gram w kaskade uwazam ze to naprawde najlepsza gra TS na ten czas
Damian tylko czemu tyle w niej kłamstwa<wygrane padają najczęściej i za 2 złote masz 2 szanse na trafienie chociażby....
"niektóre z moich nicków to zauroczona,kameliowa,krasnoludka,onaa poczytaj wczorajszego czata i ogółem archiwum"
takie pytanie czy wy jesteście normalni
i m77 sie pyta robala co ci takiego zrobiła?
takie pytanie czy wy jesteście normalni
i m77 sie pyta robala co ci takiego zrobiła?
damian1983-popieram Cię, ta gra pomimo że nie można samemu typować liczb, jest Super. Z tym że należało by wysyłać najedno losowania co najmniej 5 kuponów. I ja taj robię. W ubiegłym roku w ten właśnie sposób grając przez niecałe 2 tygodnie trafiłem 1000 PLN
"lilka sugerowała,że podrywałam jej faceta którego nigdy na oczy nie widziałam hi hi - najgorsze ze mój doczytał i miałam jazdę przez to badziewie"
panie rafalski38. ludzie nie rozumieja dwuch zasad. dwie szanse sa dlatego gdyz masz 2 zestawy 12 liczb a nie jeden ja w irlandii.powiedzmy trafiajac w jednym 4 moglbys wyrzucic kupon do kosza a tak wiesz ze masz 8 trafnych w drugim zestawie.po drugie kaskada to nie gra losowa tylko loteria.rownie dobrze moglby byc to kupon z jednym niepowtarzalnym numerem.tylko po co losowac iles tysiecy numerow dla wszystkich stopni wygranych jak mozna wylosowac 12 kulek z 24 ale to wyzsza matematyka
Kaseta sie zaciela i smeci jak ociemniala/y takich ludzi sie trzyma z daleka od internetu bo sa za slabi psychicznie
rafalski
co jest grane ?
nie masz pomysła ? to wal z trafiła
trisetum
a masz może jeszcze - żonkę, czy kochankę w kolekturze ?
to będziesz mógł wstawić wskan
pamiętaj - dwie kobity - dwie szanse
co jest grane ?
nie masz pomysła ? to wal z trafiła
trisetum
a masz może jeszcze - żonkę, czy kochankę w kolekturze ?
to będziesz mógł wstawić wskan
pamiętaj - dwie kobity - dwie szanse
oj karwa dziwny jak uj
"oni sami się boją bym na policje nie zgłosiła - bo wylazłoby wiele gooowna wpierają mi chorobę psychiczną"
zeby wygrac w kaskade 1000zl to wedlug prawdopodobienstwa wysylajac 10 kuponow dziennie trafisz ten tysiac raz na na 2,6 roku
dla porownania prawie tak samo ciezko jest trafic w mm 6/6
nie przejmuje sie nimi tylko tym co robili - moja koleżanka robiła se fotki z kochankiem który po rozstaniu puścił w sieć - jej facet zobaczył znajomi zwariowała
ale z drugiej strony, mirka, jeśli uważasz że ktoś tu popełnił przestępstwo lub wykroczenie, z całą stanowczością zgłoś to odpowiednim służbom. Nie można tolerować tego.
mysle ze ponad 200 tysiecy kuponow na kaskade codziennie i tak jest dla TS wielkim sukcesem. zarabiaja na tej grze prawie 250tys na dzien
no jeśli ktoś w ten sposób postąpił, jak napisałaś, to jak najszybciej należy to zgłosić na policję
Drogi Adminie Pasko....
zrób przysługę szukającej prawdy "mirce 77"
i odkryj WSZYSTKIE wpisy /z pod wszystkich nicków/ wielonickowej M77
Niech ta szukająca sprawiedliwości po prostu sobie poczyta.
Pozna prawdę.
A przy okazji wszyscy zainteresowani.
zrób przysługę szukającej prawdy "mirce 77"
i odkryj WSZYSTKIE wpisy /z pod wszystkich nicków/ wielonickowej M77
Niech ta szukająca sprawiedliwości po prostu sobie poczyta.
Pozna prawdę.
A przy okazji wszyscy zainteresowani.
słyszałem że chory psychicznie nigdy nie powie że jest chory psychicznie za to wariat może krzyczeć , trzymajcie mnie bo ja wariat !!!! lub mama ja wariat . Ciekawe zagadnienie z punktu medycznego . Mirka powinnaś jednak iść do lekarza , ciężko samemu zdiagnozować chorobę . Jeśli pare osób ci to mówi to jednak coś jest na rzeczy , chyba że jesteś w tej chwili pod wpływem jakichś środków !!!
mirka ja zmieniam siano w stajni pod krowami to mi fotki laski robią a co dopiero w łóżku ale same są winne
już się ostatnio zastanawiam, czy admin sam tych klonów nie tworzy dla rozruszania czatu
Mirko, nie szukaj autorytetów w internecie, bo takowych nie ma w sieci, szczególnie tu w Polsce z takim społeczeństwem.
ulexxa nie naprawiaj jeszcze dziś kompa, nie warto
Raf..tzo moj poszedl do..reperatury..
aa to badziewie zaraz przez okno..wypintole..
aa to badziewie zaraz przez okno..wypintole..
trisetum
A to jakieś nowe zwyczaje by krowy nie w oborze trzymać
A to jakieś nowe zwyczaje by krowy nie w oborze trzymać
"znowu rozdwojenie tożsamości płciowej to w końcu robal 36 czy pięknaja a może pięknaja 36?"
to mam na gg od m77
to mam na gg od m77
pieknają....ja pintol..nie wiedziałem m77 to druga mirka wczoraj jedna osoba wiedzieli......
dobra lece z psinencja na spacerowidlo..narazka..pa Wam...."zara moj lozoreczek bedzie tak..
..
..
krzysio i uj bąbki strzelił z lodami xxx