Wpisy 1 589 645 – 1 589 744
26 czerwca 2013 12:04 → 26 czerwca 2013 13:00, 100 wpisów
alex ak47 jest bezpieczny ale zależy w czyich rękach się znajduje
xelom ,
już teraz rozumiem skąd te m77
muszę cię zmatwić 77 już jej czas minął idzie w odpoczynek
już teraz rozumiem skąd te m77
muszę cię zmatwić 77 już jej czas minął idzie w odpoczynek
jackwar, alex
mirka , ciężko coś konkretnego powiedzieć , ja osobiście nic szczególnego do niej nie mam .
każdy jest jaki jest , ja też mam wady .
jednemu się podobają ładne samochody , drugiemu szybkie dziewczyny .
ja sam nie jestem ideałem ale dla mnie nie liczą się osoby które kłamią .
każdy jest jaki jest , ja też mam wady .
jednemu się podobają ładne samochody , drugiemu szybkie dziewczyny .
ja sam nie jestem ideałem ale dla mnie nie liczą się osoby które kłamią .
"Robal 36 stworzył problem "wielu kont" a potem się przez wiele miesięcy przywalał do moich nicków.Odebrałam to jako przemoc,sledził mnie po necie a potem tutaj ujawnił konta którymi się posługiwałam np. na yt bellaculenize,onarybka77"
czy tak było?
czy tak było?
alex każdy ma przechlapane jak kłamie
górale mówią :
jest prawda , pół prawda i gowno prawda
górale mówią :
jest prawda , pół prawda i gowno prawda
jackwar
masz racje, ja tez cenie prawde nawet jesli jest gorzka
masz racje, ja tez cenie prawde nawet jesli jest gorzka
mirka , nie wiem czy tak było bo nie kojarzę ale jeśli ktoś ukrywa się pod różnymi nickami to jakiś cel mu w tym przyświeca , ja nie wiem po co ci to było potrzebne i nie wnikam ale jeśli Robal to stwierdził i to była prawda widocznie coś chciał ci pokazać i udowodnić .
"max twierdził,że k u r w a z r o z j e b a n y m odbytem profesor80 żem d z i w k a k u r w a i s z m a t a - odgrażali,ze wpadną mi na chatę itp potem napiszę więcej "
czy tak było ?
czy tak było ?
mirka , tobie tak pisali czy m77 ?
rozumiem że m77 to jesteś ty ?
rozumiem że m77 to jesteś ty ?
skoro m77 coś takiego pisze to chyba ma powód
"Monet na forum w y j e b a ł z priv że jako p r o s t y t u t k a pracowałam"
"Monet na forum w y j e b a ł z priv że jako p r o s t y t u t k a pracowałam"
mirka , gorzkie żale są najgorsze . daj siana na luz .
nie rozumiem o co ci chodzi ? szukasz zadymy ?
nie rozumiem o co ci chodzi ? szukasz zadymy ?
jackwar po tym co czytam tutaj nie licz że ujawnię swoją tozsamośc
mirka , masz rozdwojenie jaźni ? o tobie pisali czy m77 ? zdecyduj się !!!!
Medea te twoje 4,14,19,44 to bylo mistrzostwo szkoda ze nie dalem na kupona
z tego co czytam jestem świadkiem przestępstwa - mam być obojętna? przecież piszecie że lubicie prawdę wiec próbuje sie dowiedzieć bo nie mogę uwieżyć w to co czytam
a czytam że m77 to k u r w a a reszta to cacy co nie jest z tego co mi pisze na gg prawda
alex82 tu wiele osób miewa takie chwile geniuszu najczęsciej niestety niewykorzystanego Wczoraj był dla mnie szczególny dzień stąd pewnie taki przypływ intuicji kolejny za plus minus dwadzieścia dni oraz przy najbliższym nowiu księżyca, który mi zazwyczaj sprzyja w grach losowych
ok poczekam na robala 36 i Moneta co odpiszą - nie zostawię tego tak
jak pisałam mam przez oczami koleżankę i jej fotki na necie
jak pisałam mam przez oczami koleżankę i jej fotki na necie
hej wszystkim.moja kolezanka wygrala 1000zl w kaskadzie wcxzoraj.widzialem bo bylem z nia w kolekturze.wiec nie piszcie bzdur(tyczy sie niektorych)ze to zlodziejska gra.jak w kazdej grze jest rachunek prawdopodobienstwa i wiadomo ze kazdy wygrywac nie bedzie.pozdrawiam
jestem !!!!
medea , o to moje szczęśliwe liczby na dziś
3:7:12:24:36:42:46:49:55:66
medea , o to moje szczęśliwe liczby na dziś
3:7:12:24:36:42:46:49:55:66
wiadomo ze wielu musi przegrac zeby ktos mogl wygrac wiecej.nikt was nie ciagnie do kolektury silaja gram za minumum 10-20zl na dzien i tez czasem wpadnie tylko 2-4zl a czasem nic.ale wiem o tym ze sam tam ide grac wiec mowi sie trudno jak przegrywam.gram w kaskade regularnie juz dwa tygodnie ,biore minimum 5 kuponow codziennie.trafilem 25zl na maksa na ten czas
oczywiście gwarancji nie daję i to nie są jedyne które wysyłam ale jedyne które sam typowałem , jeszcze wysyłam 2 zakłady z cyferek które typuje w grupie
"lilka w jednym z postów odniosła sie do mojej choroby,ze rak nie tylko p i z d ę mi wyżarł ale i mózg"
nie do wiary
nie do wiary
jackwar dzięki kilka mam a resztę jak nie wejdą o 14-stej puszczę po pracy
jak bys byl organizatorem tej lotteri to tez bys chcial zarobic na to.pozatym tam pracuja tez ludzie i utrzymanie tylu punktow lotto w calym kraju kosztuje
alex te co podałem są moje a z grupy to szkoda by się wspólna praca marnowała wczoraj z grupy miałem rano 6/10 i wieczorem również
Spamer jestes i tyle Mirka nikt normalny nie bedzie ci odpowiadal na idiotyczne podchody co sobie tu wyprawiasz
grajcie w kaskade bo sie oplaca.po co grac w mm na 3-5 liczb?dla mnie to sensu nie ma.wygrasz te 50zl nawet 700 ale nie dajesz sobie szansy gry o glowna wygrana.takie moje zdanie,ze jak juz grac i wydawac te pieniadze to grac o glowna wygrana
Witam. Podaję pierwsze moje typy na 14.00
02,15,16,25,25,27,33,64
02,15,16,25,25,27,33,64
alex też tak myślę
mylisz sielogicznie mysle tylkowygrywajac 700zl i tak je zanieszesz ts spowrotem a jak wygrasz 250tys to raczej tego nie przegrasz w calym zyciu a radosc bedzie wielka.polecam kaskademm tylko na 10liczb
reklama dźwignią handlu
Tu nic nie trzeba polecac wszyscy graja w to co graja i tyle :-)
A tak przy okazji teorii spiskowych. Fajny zbieg okoliczności, że 105 wygranych 9/10 zbiegło się akurat z ponownym nasileniem reklam mm w różncyh mediach. Teraz jeszcze czas by bonus tak do miliona wzrósł i padnie tak z 10 razy 10/10 no i ludziska normalnie rzucą się do kolektur
wszyscy widzę wiedzieli i nikt nie zgłosił na policje? - dlaczego?
Damian logicznie to masz podobną szansę trafić te 700zł ze 300razy jak 10/10 raz
prawdopodobnie trafila to jedna osoba kreslac 10zakladow tych samych liczb na 10 skreslen stawka 10
tylko trafiajac 300razy 700zl w caiagu calego zycia zaluzmy nie odczujesz tego tak jak trafiajac 250tys raz
"Pieknaja / masz na forum / szantażowała,ze ujawni priv korespondencje "
no nieźle - czy to jest prawda?
no nieźle - czy to jest prawda?
Z tej samej przyczyny co nie zglaszamy ciebie na pogotowie mirka a mianowicie skoro wchodzisz do internetu to robisz to z wlasnej woli i na wlasna odpowiedzialnosc
"jako moderator informowała o podwójnych kontach innych użytkowników,a sama miała kilka"
szok! i to wszystko sie tu działo?
alex82 zgłos
szok! i to wszystko sie tu działo?
alex82 zgłos
król
Dziękuję za podpowiedź czyli grasz stałym zestawem na jakiś czas ?
Dziękuję za podpowiedź czyli grasz stałym zestawem na jakiś czas ?
gralem kiedys 5/5 i 3/3 w mm pare lat i tylko 2 razy trafilem 5/5.3/3 to mnustwo ale co z tego jak to tylko bylo 54zl a nie dawalem sobie szansy na glowna wygrana.teraz gram w kaskade uwazam ze to naprawde najlepsza gra TS na ten czas
Damian tylko czemu tyle w niej kłamstwa<wygrane padają najczęściej i za 2 złote masz 2 szanse na trafienie chociażby....
"niektóre z moich nicków to zauroczona,kameliowa,krasnoludka,onaa poczytaj wczorajszego czata i ogółem archiwum"
takie pytanie czy wy jesteście normalni
i m77 sie pyta robala co ci takiego zrobiła?
takie pytanie czy wy jesteście normalni
i m77 sie pyta robala co ci takiego zrobiła?
damian1983-popieram Cię, ta gra pomimo że nie można samemu typować liczb, jest Super. Z tym że należało by wysyłać najedno losowania co najmniej 5 kuponów. I ja taj robię. W ubiegłym roku w ten właśnie sposób grając przez niecałe 2 tygodnie trafiłem 1000 PLN
"lilka sugerowała,że podrywałam jej faceta którego nigdy na oczy nie widziałam hi hi - najgorsze ze mój doczytał i miałam jazdę przez to badziewie"
panie rafalski38. ludzie nie rozumieja dwuch zasad. dwie szanse sa dlatego gdyz masz 2 zestawy 12 liczb a nie jeden ja w irlandii.powiedzmy trafiajac w jednym 4 moglbys wyrzucic kupon do kosza a tak wiesz ze masz 8 trafnych w drugim zestawie.po drugie kaskada to nie gra losowa tylko loteria.rownie dobrze moglby byc to kupon z jednym niepowtarzalnym numerem.tylko po co losowac iles tysiecy numerow dla wszystkich stopni wygranych jak mozna wylosowac 12 kulek z 24 ale to wyzsza matematyka