Wpisy 1 589 473 – 1 589 572
26 czerwca 2013 10:42 → 26 czerwca 2013 11:23, 100 wpisów
Lila.. .
.................................................
.................................................
ulexxa
aha, no tak, to ok
że to był taki z tych niepłatnych horoskopów
że to był taki z tych niepłatnych horoskopów
albo płatny 10 zł
Parę osób doszło więc ponawiam prośbę o przeczucia liczbowe Skorpiona (100 % szans), Ryby (98 %), Lwa ( 86 %) oraz Raka (74 %)
myślał zem ze 5/6 bo jakoś dziwnie zagrała maszyna ale szybko pani wylała mi kubeł wody na głowe
Monet wiedziałam,ze mogę na ciebie liczyć
dzięks )
Robal jak tam pieknaja ?
Ją byś mógł uwolnić ))
no chyba ze kryzys tożsamości płciowej he he
odpier dol sie odemnie bo zgłosze do prokuratury a na sam koniec przy p ie rdolę ))
dzięks )
Robal jak tam pieknaja ?
Ją byś mógł uwolnić ))
odpier dol sie odemnie bo zgłosze do prokuratury a na sam koniec przy p ie rdolę ))
medea lew 86% dobrze ze mam na 14 00 zakładzik może bedzie wiecej niz 0/10
ulexxa...daj spoko...pieknie dziekuje za chec pomocy...ale musze juz umykac ..wybacz czas mnie goni , a do wawy mam kawalek , a i przez stol(i)nice przejechac !!! a musze byc na czas
jeszcze raz wielkie dzieki
pozdrawiam
jeszcze raz wielkie dzieki
pozdrawiam
1 589 492. mirka 2013-06-26 (10:47)
dzięks )
Robal jak tam pieknaja ?
Ją byś mógł uwolnić ))
Monet miał nosa
dzięks )
Robal jak tam pieknaja ?
Ją byś mógł uwolnić ))
Monet miał nosa
i dla Wszystkich grajacych...wylacznie samych trafnych typowan...
mirka to chyba nici z operacji widzę
Tak dla porządku magik podał (choc liczby to mu średnio wychodzą)
Skorpion 48,6,8,43,22,30,41
Ryby 11,12,13,33,26,5,6
Lew 38,1,47,35,5,15
Rak 28,32,41,34,16,36,18
Bliźnięta dziś tylko 63 % a liczby 8,32,45,56,65,9,58,34,25
Skorpion 48,6,8,43,22,30,41
Ryby 11,12,13,33,26,5,6
Lew 38,1,47,35,5,15
Rak 28,32,41,34,16,36,18
Bliźnięta dziś tylko 63 % a liczby 8,32,45,56,65,9,58,34,25
ale jak mi takie wstrzyki na gg wali..
To nie mam zamiaru udawać że nic się nie dzieje.
Czy tak pisze ktoś kto a pod kopułą OK?
Treść wiadomości:
Napiszę po raz ostatni - nie życzę sobie aby ktokolwiek odnosił się do moich ników którymi się posługiwałam na mp mam tyle,że spokojnie mogłabym dojść do waszych dokładnych danych / chyba tego z sentymentu jeszcze nie zrobiłam / i dla przykładu robal 36 vel .. po prostu pierdolnąć w pysk - Monet 3 miesiące temu wyłapałam wyrok za pobicie - miałam wyjątkowo ujebliwą sąsiadkę - teraz mam spokój ) stac mnie na to aby wziąć kogoś do pomocy ) i to nie jest straszenie a ostrzeżenie - możesz wkleić na mp jak masz to w swoim zwyczaju ps. pozdrów piękny [xxxxx] i u mnie jest wszystko ok
To nie mam zamiaru udawać że nic się nie dzieje.
Czy tak pisze ktoś kto a pod kopułą OK?
Treść wiadomości:
Napiszę po raz ostatni - nie życzę sobie aby ktokolwiek odnosił się do moich ników którymi się posługiwałam na mp mam tyle,że spokojnie mogłabym dojść do waszych dokładnych danych / chyba tego z sentymentu jeszcze nie zrobiłam / i dla przykładu robal 36 vel .. po prostu pierdolnąć w pysk - Monet 3 miesiące temu wyłapałam wyrok za pobicie - miałam wyjątkowo ujebliwą sąsiadkę - teraz mam spokój ) stac mnie na to aby wziąć kogoś do pomocy ) i to nie jest straszenie a ostrzeżenie - możesz wkleić na mp jak masz to w swoim zwyczaju ps. pozdrów piękny [xxxxx] i u mnie jest wszystko ok
dalej jednak nie wiem o co z tą m77 chodzi mógłby mi ktoś napisać
1 586 738. mirka 2013-06-24 (12:47)
***player*** chrzanisz piękna liczba i rocznik i fartowna dla mnie ,a dlaczego właśnie 77 -> jakiś uraz psychiczny do tej liczby właśnie
to mi wtedy dało do myślenia
***player*** chrzanisz piękna liczba i rocznik i fartowna dla mnie ,a dlaczego właśnie 77 -> jakiś uraz psychiczny do tej liczby właśnie
to mi wtedy dało do myślenia
Pojawiła się ulewa między Poznaniem a Gorzowem Wielkopolskim.. .
...................................................
...................................................
Monet..jedno pobicie,drugie,trzecie nawiasy odhaczą i będzie pierdzonko ale żeby zaraz kogoś do pomocy?Jak już to solówka
dla graczy T.S
http://www.youtube.com/watch?v=Qb75IpsRLFo
bar pod młynkiem, teatr tv
oglądać :
1:08:50 <-> 1:11:24
ale dalej nie wiem o co chodzi z M77 i Robalem i problemem tożsamości - wytłumaczy mi ktoś
xelom
Ciekawe tylko, czy dzięki życzliwości/naiwności/cierpliwości/wyrozumiałości/chęci klikalności/czy jakichś obaw może - Admina wbija na starym, czy zainwestowane tam z 5 zeta w mobilkę, czy może skrzyknięty ktoś z innych rejonów netu...
co obstawiacie ?
co obstawiacie ?
dla wiadomości minfina, obserwatorów z teesa i uczestników -
to zakład bez hazardowy, tylko i jedynie o przekonanie
to zakład bez hazardowy, tylko i jedynie o przekonanie
lila -
odwrotnie ? hihihi - zapewne, ale - to kto pisze ?
tym razem ta ekipa z kujawsko-pomorskiego ?
odwrotnie ? hihihi - zapewne, ale - to kto pisze ?
tym razem ta ekipa z kujawsko-pomorskiego ?
Robal..odwrotnie miałam na myśli że sąsiadka wtrzepała tej drugiej a druga przeżyła
ksenia miło poznać
Niestety to nie jest wg tego astrologa, który stworzył program którym się teraz posługuję, dzień Koziorożca bo tylko 48 % a póki co doświadczenie pokazało, że jak jest mniej niż 60 % to w moim przypadku oznacza brak wygranych albo tylko zwrot stawki
Niestety to nie jest wg tego astrologa, który stworzył program którym się teraz posługuję, dzień Koziorożca bo tylko 48 % a póki co doświadczenie pokazało, że jak jest mniej niż 60 % to w moim przypadku oznacza brak wygranych albo tylko zwrot stawki
Robal>> a ty nie bądz nadto dociekliwy bo jak w 3 wyłapiesz to się Tobie 6 wyprostuje.
z tego czata to by się tylko inspirować i kryminały pisać
lili komedia kryminalna raczej
ja bandytę chciałem operować
Mirka o tym,ze robal 36 do kupy z pozostałymi złamali kilka artykułów - przemoc,agresja,groźby,szantaż i jeszcze parę innych by się znalazło
nie pisz nic o sobie ))
czy to prawda?
nie pisz nic o sobie ))
czy to prawda?
Jakby kolega krzysio744 zajrzał - proszę powtórzyć -
na dziś na 14-ą jeden, to "22" , ale w zdt leci ...
razem może z robakiem - znaczy, dla mniej qmatych - 36... i może /do tego/ 13,14,23 i coś z 40-ek ... po
dobrego
na dziś na 14-ą jeden, to "22" , ale w zdt leci ...
razem może z robakiem - znaczy, dla mniej qmatych - 36... i może /do tego/ 13,14,23 i coś z 40-ek ... po
dobrego
drapek jesteś ???
zagrałem twoimi liczbami w keno
0/6
2/6
4/6
wczoraj było 6/6
sprawdzałem te liczby w testerze
zagrałem twoimi liczbami w keno
0/6
2/6
4/6
wczoraj było 6/6
sprawdzałem te liczby w testerze
zw
hej pytam czy to prawda o czym pisze m77?
szantaż agresja przemoc groźby na tym portalu ?
szantaż agresja przemoc groźby na tym portalu ?
Moze Adminstrator będzie coś wiedział
Bo jeżeli to prawda to chyba rzeczywiście trzeba to zgłosić
Bo jeżeli to prawda to chyba rzeczywiście trzeba to zgłosić
Mirka.. .
M77 >> chodzi o pewną panią z Wałbrzycha, która niektórym mocno zalazła za skórę.. .
..........................................
M77 >> chodzi o pewną panią z Wałbrzycha, która niektórym mocno zalazła za skórę.. .
..........................................
od wczoraj testuje program na parki....wczoraj z trzech parek jedna wpadła.....zobaczymy co będzie dziś....
pogada taka że baniak mnie boli jak cholera
pogada taka że baniak mnie boli jak cholera
Mirka.. .
Nie czytam wpisów m77.
.......................................
Nie czytam wpisów m77.
.......................................