Wpisy 1 589 445 – 1 589 544
26 czerwca 2013 10:31 → 26 czerwca 2013 11:05, 100 wpisów
Monet ze 2 dni temu miałem pewne podejrzenia bo coś tu było pisane o pewniaku 77-nie chce mi się cofać do tego...
Osobiście z M77 nie miałem do czynienia i nie znam jej stylu
Lili
To się ciesz.
To się ciesz.
Robal
śniło mi się, że grałem w totka z ojcem na spółę, ale ja nie grałem wtedy jeszcze. Co to może oznaczać
ojca za życia i to mi wszystko przysłoniło, żadnych cyferek nie pamiętam
Lila>> ja? to pryszcz ale to fajterka z najemnikami może najechać i obić.
a jednak!!!! stało się!!! horoskop mi dał trafne liczby!!!
Lila--->>
Rafalski
Monet
R 36
Lila--->>
Rafalski
Monet
R 36
monet, rafalski, lila i pozostali przybyli w czasie mojej nieobecności
Medea
Triso co trafiłeś
Triso co trafiłeś
Lilus..
Mirku..
Lilus podaj mi jak mozesz tel. na info lotnisk..kurna mi pokazuje tu wciaz Frankfurt am Main..aa ja chce Frankfurt Oder..nie popuszcze jak nie tak to tak zrobie..musze sie dowiedziec nie popuszcze..
Mirku..
Lilus podaj mi jak mozesz tel. na info lotnisk..kurna mi pokazuje tu wciaz Frankfurt am Main..aa ja chce Frankfurt Oder..nie popuszcze jak nie tak to tak zrobie..musze sie dowiedziec nie popuszcze..
Lila.. .
.................................................
.................................................
ulexxa
aha, no tak, to ok
że to był taki z tych niepłatnych horoskopów
że to był taki z tych niepłatnych horoskopów
albo płatny 10 zł
Parę osób doszło więc ponawiam prośbę o przeczucia liczbowe Skorpiona (100 % szans), Ryby (98 %), Lwa ( 86 %) oraz Raka (74 %)
myślał zem ze 5/6 bo jakoś dziwnie zagrała maszyna ale szybko pani wylała mi kubeł wody na głowe
Monet wiedziałam,ze mogę na ciebie liczyć
dzięks )
Robal jak tam pieknaja ?
Ją byś mógł uwolnić ))
no chyba ze kryzys tożsamości płciowej he he
odpier dol sie odemnie bo zgłosze do prokuratury a na sam koniec przy p ie rdolę ))
dzięks )
Robal jak tam pieknaja ?
Ją byś mógł uwolnić ))
odpier dol sie odemnie bo zgłosze do prokuratury a na sam koniec przy p ie rdolę ))
medea lew 86% dobrze ze mam na 14 00 zakładzik może bedzie wiecej niz 0/10
ulexxa...daj spoko...pieknie dziekuje za chec pomocy...ale musze juz umykac ..wybacz czas mnie goni , a do wawy mam kawalek , a i przez stol(i)nice przejechac !!! a musze byc na czas
jeszcze raz wielkie dzieki
pozdrawiam
jeszcze raz wielkie dzieki
pozdrawiam
1 589 492. mirka 2013-06-26 (10:47)
dzięks )
Robal jak tam pieknaja ?
Ją byś mógł uwolnić ))
Monet miał nosa
dzięks )
Robal jak tam pieknaja ?
Ją byś mógł uwolnić ))
Monet miał nosa
i dla Wszystkich grajacych...wylacznie samych trafnych typowan...
mirka to chyba nici z operacji widzę
Tak dla porządku magik podał (choc liczby to mu średnio wychodzą)
Skorpion 48,6,8,43,22,30,41
Ryby 11,12,13,33,26,5,6
Lew 38,1,47,35,5,15
Rak 28,32,41,34,16,36,18
Bliźnięta dziś tylko 63 % a liczby 8,32,45,56,65,9,58,34,25
Skorpion 48,6,8,43,22,30,41
Ryby 11,12,13,33,26,5,6
Lew 38,1,47,35,5,15
Rak 28,32,41,34,16,36,18
Bliźnięta dziś tylko 63 % a liczby 8,32,45,56,65,9,58,34,25
ale jak mi takie wstrzyki na gg wali..
To nie mam zamiaru udawać że nic się nie dzieje.
Czy tak pisze ktoś kto a pod kopułą OK?
Treść wiadomości:
Napiszę po raz ostatni - nie życzę sobie aby ktokolwiek odnosił się do moich ników którymi się posługiwałam na mp mam tyle,że spokojnie mogłabym dojść do waszych dokładnych danych / chyba tego z sentymentu jeszcze nie zrobiłam / i dla przykładu robal 36 vel .. po prostu pierdolnąć w pysk - Monet 3 miesiące temu wyłapałam wyrok za pobicie - miałam wyjątkowo ujebliwą sąsiadkę - teraz mam spokój ) stac mnie na to aby wziąć kogoś do pomocy ) i to nie jest straszenie a ostrzeżenie - możesz wkleić na mp jak masz to w swoim zwyczaju ps. pozdrów piękny [xxxxx] i u mnie jest wszystko ok
To nie mam zamiaru udawać że nic się nie dzieje.
Czy tak pisze ktoś kto a pod kopułą OK?
Treść wiadomości:
Napiszę po raz ostatni - nie życzę sobie aby ktokolwiek odnosił się do moich ników którymi się posługiwałam na mp mam tyle,że spokojnie mogłabym dojść do waszych dokładnych danych / chyba tego z sentymentu jeszcze nie zrobiłam / i dla przykładu robal 36 vel .. po prostu pierdolnąć w pysk - Monet 3 miesiące temu wyłapałam wyrok za pobicie - miałam wyjątkowo ujebliwą sąsiadkę - teraz mam spokój ) stac mnie na to aby wziąć kogoś do pomocy ) i to nie jest straszenie a ostrzeżenie - możesz wkleić na mp jak masz to w swoim zwyczaju ps. pozdrów piękny [xxxxx] i u mnie jest wszystko ok
dalej jednak nie wiem o co z tą m77 chodzi mógłby mi ktoś napisać
1 586 738. mirka 2013-06-24 (12:47)
***player*** chrzanisz piękna liczba i rocznik i fartowna dla mnie ,a dlaczego właśnie 77 -> jakiś uraz psychiczny do tej liczby właśnie
to mi wtedy dało do myślenia
***player*** chrzanisz piękna liczba i rocznik i fartowna dla mnie ,a dlaczego właśnie 77 -> jakiś uraz psychiczny do tej liczby właśnie
to mi wtedy dało do myślenia
Pojawiła się ulewa między Poznaniem a Gorzowem Wielkopolskim.. .
...................................................
...................................................
Monet..jedno pobicie,drugie,trzecie nawiasy odhaczą i będzie pierdzonko ale żeby zaraz kogoś do pomocy?Jak już to solówka
dla graczy T.S
http://www.youtube.com/watch?v=Qb75IpsRLFo
bar pod młynkiem, teatr tv
oglądać :
1:08:50 <-> 1:11:24
ale dalej nie wiem o co chodzi z M77 i Robalem i problemem tożsamości - wytłumaczy mi ktoś
xelom
Ciekawe tylko, czy dzięki życzliwości/naiwności/cierpliwości/wyrozumiałości/chęci klikalności/czy jakichś obaw może - Admina wbija na starym, czy zainwestowane tam z 5 zeta w mobilkę, czy może skrzyknięty ktoś z innych rejonów netu...
co obstawiacie ?
co obstawiacie ?
dla wiadomości minfina, obserwatorów z teesa i uczestników -
to zakład bez hazardowy, tylko i jedynie o przekonanie
to zakład bez hazardowy, tylko i jedynie o przekonanie