Wpisy 1 588 545 – 1 588 644
25 czerwca 2013 19:04 → 25 czerwca 2013 20:07, 100 wpisów
Jackwar
WN
WN
wędrowca może masz do napędu włożoną płytę a ma w ustawieniach że startuje wpierw z płyty .
ta pogoda u nas to bardziej zaskakująca niż liczby w Lotto - tydzień temu o tej porze miałem + 32 a dziś + 11
wędrowca , ja bym wszedł do biosu , sprawqdził czy wykrywa mi dyski , następnie sprawdził jak jest ustawione menu start . Muszę spadać
jackwara ...tak tak ustawienie biosu startowy ...które pierwsz CD/DVD i drugi HDD i dalej ..
wn ..masz czysto płyty cd ..sprawdziałeś nero...!!!!!nic nie wiadomo masz bruuddne laser napedu
w.n
Nie znaleziono systemu operacyjnego
Ten komunikat o błędzie może się pojawić z jednego lub kilku następujących powodów:
Nie znaleziono systemu operacyjnego
Ten komunikat o błędzie może się pojawić z jednego lub kilku następujących powodów:
chyba ze zadna partycja nie jest bootowalna (taka flaga co sie ustawia - aktywna)
System BIOS komputera nie wykrywa dysku twardego.
Dysk twardy jest uszkodzony.
Główny rekord rozruchowy systemu Windows (MBR) na dysku twardym jest uszkodzony.
Nie działa partycja lub część dysku twardego zawierająca MBR systemu Windows
Dysk twardy jest uszkodzony.
Główny rekord rozruchowy systemu Windows (MBR) na dysku twardym jest uszkodzony.
Nie działa partycja lub część dysku twardego zawierająca MBR systemu Windows
ale z plytki jak sie uruchomi w wierszu polecen to sa polecenia "fixboot" i "fixmbr" i to powinno pomoc
xelom..a jak sprawdzałeś uszkodzone Dysk twardy i jaki program sprawdza ... ja tak wiem ..
to juz 2 osoba dzis co ma taki problem tu z systemem chyba ts wysłał trojana
alex82... TS nie ma wyrusy.. nic nie wysłają kompy.. tam lodyww ooj oj..
ja nie wierze w hddregeneratory jedynie specjalistyczny program firmowy do dysku
xelom...ja znam kompy ..nic nie muszę opowiadać
najlepiej spiac w raid 2 dyski w mirrorze i cieszyc sie podwojna szybkoscia oraz podwojna niezawodonoscia
Te mniej komercyjne są po prostu szybsze tylko ja tam mam komercyjne i 12 dysków jakoś chodzi
no i mamy po nocy swietojanskiej i juz teraz dni krotsze, ale co poki co mozemy cieszysc sie latem
alex82..po co tyleee dysku twardy osobno ..trzeba wymienić jednym 4.000 gb albo 2 dyski osobno C moze być 200 gb starczy
i dobra juz znikam...
Wykonaj poniższe kroki, aby sprawdzić dysk twardy w komputerze przenośnym za pomocą autotestu dysku twardego
1.Podłącz zasilacz do komputera przenośnego.
2.Naciśnij przycisk zasilania i przytrzymaj go przez 5 sekund , żeby wyłączyć komputer.
3.Trzymając wciśnięty przycisk zasilania naciśnij i przytrzymaj klawisz F10 , żeby włączyć komputer. Zwolnij klawisz F10 , gdy na ekranie komputera pojawi się tekst.
4.Gdy uruchomi się narzędzie konfiguracji BIOS, za pomocą klawisza strzałki w prawo wybierz menu Narzędzia.
5.Wybierz Autotest dysku twardego .
6.Naciśnij klawisz Enter , aby rozpocząć test.
Podczas autotestu dysku twardego wyświetlany będzie Estimated test time (Szacowany czas testu). Naciśnięcie klawisza Enter spowoduje przeprowadzenie testu szybkiego , szczegółowego oraz testu SMART
w.n znalazłem coś takiego
1.Podłącz zasilacz do komputera przenośnego.
2.Naciśnij przycisk zasilania i przytrzymaj go przez 5 sekund , żeby wyłączyć komputer.
3.Trzymając wciśnięty przycisk zasilania naciśnij i przytrzymaj klawisz F10 , żeby włączyć komputer. Zwolnij klawisz F10 , gdy na ekranie komputera pojawi się tekst.
4.Gdy uruchomi się narzędzie konfiguracji BIOS, za pomocą klawisza strzałki w prawo wybierz menu Narzędzia.
5.Wybierz Autotest dysku twardego .
6.Naciśnij klawisz Enter , aby rozpocząć test.
Podczas autotestu dysku twardego wyświetlany będzie Estimated test time (Szacowany czas testu). Naciśnięcie klawisza Enter spowoduje przeprowadzenie testu szybkiego , szczegółowego oraz testu SMART
w.n znalazłem coś takiego
czyli musisz jednak kogoś poprosić live aby to naprawił bo sama nie dasz rady
nio jestem..momencik..wlasnie sie dokopalam do kartoniska juz tam patrze..
alex82...ulexxa same laptopy ..formatowała win 7 DE ..nie PL
Online tego nie naprawimy tam potrzeba sprawnego działania na miejscu
ja niestety mam i3, ale gry nawet smigaja nie to co 4-ro rdzeniowy, ale mozna na nim juz cos podzialac... zreszta ja tak bardzo nie gram
Angi..nio..spodobal mi sie jest bialy w luseczki lakierowane....ale co z tego jak nie cgodzi..
Witam. Typy moje na 21.40:
Mini Lotto
15,16,25,31,33
03,08,14,19,42
02,07,12,15,24
01,11,13,18,30
17,27,29,32,39
Multi Multi
14,48,49,62,63,68,75
02,15,16,25,27,33,64
19,22,23,45,65,66,69,70,78,80
Mini Lotto
15,16,25,31,33
03,08,14,19,42
02,07,12,15,24
01,11,13,18,30
17,27,29,32,39
Multi Multi
14,48,49,62,63,68,75
02,15,16,25,27,33,64
19,22,23,45,65,66,69,70,78,80
ulexxa moja znajoma ma vaio i jest zadowolona bo jest maly wlozy do torebki i jest lekki i nawet (jej zdaniem) ladny klawisze podswietlane
królmulti.....20 z tych liczb wejdzie ...bo zapodałeś chyba wszystkie
ola....
ola....
genau..Angi..moj jest ciute wiekkszawy..do torby nie wsadze..chyba ze...
oczy mi wyszly -> za 40.000, ale za to wypasiony Intel Xeon x 2 32 rdzenie wumie, karta graficzna NVidia Tesla 1THz
Musiałem na chwilę wyjść.. .
......................................
Dziękuję za pomoc, później przeczytam.. .
.......................................
......................................
Dziękuję za pomoc, później przeczytam.. .
.......................................
ulexxa a no, kupowalas bo wiekszy praktyczniejszy ale ona woli nosic cos co nie zajmuje duzo miejsca i jest lekkie bo to byla 13"
ulexxa ona dala 2,7 tys cos w przeliczeniu na euro wyjdzie 700 euro
no i dalej nie wie m co robic..ten acer dziadowski co pisze teraz z niegoma i7 ale co z tego..paskudzwo jak nic..
Mój laptop działa doskonale.. .
Nic mu nie dolega.. . Pomoc była potrzebna dla pewnej sympatycznej osoby z Multipasko.. .
............................................
Nic mu nie dolega.. . Pomoc była potrzebna dla pewnej sympatycznej osoby z Multipasko.. .
............................................
Andi..moj kosztowal ok.750eu..moment musi byc tu rachunek..ale sekundo..
angierski..masz supcioo mocne kompy i7 ..a ile masz WAT energia kompy ..i co
Jackwar.. .
..................................
..................................
Player.. .
...........................................
...........................................
Ulexxa.. .
...................................
...................................
taki lapek za 40 koła to powinien już śniadania robić i do roboty podwozić
Xelom.. .
....................................
....................................