Wpisy 1 588 471 – 1 588 570
25 czerwca 2013 18:33 → 25 czerwca 2013 19:27, 100 wpisów
Dobry Wieczór
A mi się wydaje, że czas na szaleństwo 4,14,19,44
A mi się wydaje, że czas na szaleństwo 4,14,19,44
medea dziś dzień wag - zawsze jak w Twoim planie gry są wagi to coś ciekawego wygrywam
ula nie ukradłem, mam ją na pukonie z chybika 13.19.20.30.44.48.62.70,75
dlu jak cię interesuje szybkie100 to: średnio w paczce 13 losów pełnych/ na 50szt; wartosc gwarantowanych wygranych w paczce 100zł lub 105zł lub 160zł lub 185zł--- z tego wynika że nagroda 100zł będzie w paczkach, gdzie wartośc pozostałych wygranych będzie mieć 60zł lub 85zł
drapek
Drapek
jak Ci się podoba szy100 ?
jak Ci się podoba szy100 ?
Medea
Panoramix
Panoramix
Drapek
ciężko o 0/20
ciężko o 0/20
dlu miło mi,że plan gry komuś się przydaje. Teraz wiem, że aktualizacja profilu ma sens. Z tego co pamiętam Drapkowi też kilka razy pomógł
Jeśli jeszcze komuś się udało to proszę o info
Jeśli jeszcze komuś się udało to proszę o info
Drapek
za dużo już TS ma tych zdrapek po 5zł
za dużo już TS ma tych zdrapek po 5zł
Jocia
player ale ta będzie dobra moim zdaniem- tylko trzeba będzie wyczaić w jakiej wysokości są pozostałe wygrane w paczce gdzie będzie 100zł
O której gra Agnieszka Radwańska ?
dlu bo u mnie nie zawsze niestety
jocia jak zwykle na tropie cyferek
jocia jak zwykle na tropie cyferek
Drapek
ja chyba przerwę sobie zrobię w zdrapkach, taki niski poziom zwrotu mam że już nawet nie wklejam numerów pustych.
ja chyba przerwę sobie zrobię w zdrapkach, taki niski poziom zwrotu mam że już nawet nie wklejam numerów pustych.
Plan gry z profilu medeai sprawdza sie u mnie i w multi i zdrapkach
Na dziś 37 73 + 8 innych do 10/10
player, jak kupujesz drapki w jednej żb, zapytaj czy wypłaciła papierową wygraną w interesującej cię zdrapce- jak mi np. jolka powie że wypłaciła 50złw szy50- to ja już z tej paczki nic nie kupuję i to się tyczy prawie wszystkich drapek
------
...............................
Dzień dobry.. .
Mam pytanie do ....znawców tematów komputerowych.
Co zrobić, jeśli komputer wyświetla napis:
" Nie znaleziono systemu operacyjnego ".
...............................................
...............................
Dzień dobry.. .
Mam pytanie do ....znawców tematów komputerowych.
Co zrobić, jeśli komputer wyświetla napis:
" Nie znaleziono systemu operacyjnego ".
...............................................
a jak pogoda u Was?
u mnie + 11 i deszczowo jak na koniec czerwca to trochę niebardzo
u mnie + 11 i deszczowo jak na koniec czerwca to trochę niebardzo
Drapek
ja kupuję w kilku ale patrzę co oni tam wywieszają i jak jest 100 albo 50zł to nie kupuję z danej paczki
ja kupuję w kilku ale patrzę co oni tam wywieszają i jak jest 100 albo 50zł to nie kupuję z danej paczki
Jackwar
WN
WN
wędrowca może masz do napędu włożoną płytę a ma w ustawieniach że startuje wpierw z płyty .
ta pogoda u nas to bardziej zaskakująca niż liczby w Lotto - tydzień temu o tej porze miałem + 32 a dziś + 11
wędrowca , ja bym wszedł do biosu , sprawqdził czy wykrywa mi dyski , następnie sprawdził jak jest ustawione menu start . Muszę spadać
jackwara ...tak tak ustawienie biosu startowy ...które pierwsz CD/DVD i drugi HDD i dalej ..
wn ..masz czysto płyty cd ..sprawdziałeś nero...!!!!!nic nie wiadomo masz bruuddne laser napedu
w.n
Nie znaleziono systemu operacyjnego
Ten komunikat o błędzie może się pojawić z jednego lub kilku następujących powodów:
Nie znaleziono systemu operacyjnego
Ten komunikat o błędzie może się pojawić z jednego lub kilku następujących powodów:
chyba ze zadna partycja nie jest bootowalna (taka flaga co sie ustawia - aktywna)
System BIOS komputera nie wykrywa dysku twardego.
Dysk twardy jest uszkodzony.
Główny rekord rozruchowy systemu Windows (MBR) na dysku twardym jest uszkodzony.
Nie działa partycja lub część dysku twardego zawierająca MBR systemu Windows
Dysk twardy jest uszkodzony.
Główny rekord rozruchowy systemu Windows (MBR) na dysku twardym jest uszkodzony.
Nie działa partycja lub część dysku twardego zawierająca MBR systemu Windows
ale z plytki jak sie uruchomi w wierszu polecen to sa polecenia "fixboot" i "fixmbr" i to powinno pomoc
xelom..a jak sprawdzałeś uszkodzone Dysk twardy i jaki program sprawdza ... ja tak wiem ..
to juz 2 osoba dzis co ma taki problem tu z systemem chyba ts wysłał trojana
alex82... TS nie ma wyrusy.. nic nie wysłają kompy.. tam lodyww ooj oj..