Wpisy 1 588 268 – 1 588 367
25 czerwca 2013 15:14 → 25 czerwca 2013 17:36, 100 wpisów
39 w mini nie będzie
parkę 25 i 37 mam na pukonie kreślonym i chybikowym
parkę 25 i 37 mam na pukonie kreślonym i chybikowym
jak Moreno, to pewnie niskie polecą
też tak myślę, dokreślę jeszcze ze 2 zakłady dla pewności
będzie razem 17, kurka rozpędzam się
rafalski graj gtaj/bo mini też bedzie pozmieniane i cena w górę
5/9 em tylko w tuskolandzie zmultował aż 8 zł takie oto wygrane to jedne z wyższych w tuskolandzie
z horoskopu
a zaszaleję triso raz
a zaszaleję triso raz
triso jak podbiją cenę w mini to ja im
mi w piatek w Katowicach baba powiedziała ze beda wieksze wygrane wiec cena tez bedzie wieksza raczej
jak się ma ochotę pomarzyć o wyższych wygraniach to jest od tego lotto
niech oni już nie kombinują
niech oni już nie kombinują
a najbardziej lubię określenie u innych Facetka, zwala mnie od razu z nóg
będą większe jak świnia uwidzi niebo ,a tuska z rostkiem wywiozą na tokach w p....izdu
ja lubię określenie gościu i gościuwa
w wieku 'nastoletnim mówią jeszcze lepiej ale nie chce bana dostac
to idę się dopuścić
trisetum
ej, no bez żartów - by aż tak się im popintoliło ? - w sumie tylko dlatego ludzie poszli w tą grę, że w innych odnieśli ceny
no nic, jeśli Kobitka nie puszczała jakiejś plotki, bez sensu, pójdzie powiedzieć :
obserwatorzy - sami sobie grajcie
ej, no bez żartów - by aż tak się im popintoliło ? - w sumie tylko dlatego ludzie poszli w tą grę, że w innych odnieśli ceny
no nic, jeśli Kobitka nie puszczała jakiejś plotki, bez sensu, pójdzie powiedzieć :
obserwatorzy - sami sobie grajcie
trisetum
może powtarza, co czasem pintolą - 'wygrane wyższe, bo/i można nawet 350ooo ' - a sam widzisz, co jest
może powtarza, co czasem pintolą - 'wygrane wyższe, bo/i można nawet 350ooo ' - a sam widzisz, co jest
r 36 to bliska żb była od oddziału TS więc może ziarenko prawdy tam jest
na 1 losie koniczynka miałem aż ???????? 2 wygrane-ale za to jakie kasiaste 1zł i aż 2 zł to tylko tusk i jego POjebusy mogą takie wygrane drukować
lato jest,okna otwarte wiec ktoś mógł info wynieść np ogrodnik czy coś
trisetum
takie samo ziarnko - mam nadzieję - jak w komunikacie na wszystkie lottomaty o tym, że "sprzedano zdrapkę z główną wygraną" - i wszyscy mają wrażenie, że to w ich budzie, tak samo z tą prawdą, jak z większą częścią tego całego pitu-pitu z działu marketingu - "najczęściej, nigdy tak łatwo' - ale, co mnie to - niech tam sobie zakładają sznurek na łeb i idą do dna - firma o strategicznym znaczeniu dla skarbu państwa - bez wspomagania minfinów i tego całego kolesiostwa dawno by poszli
tam gdzie ich miejsce
i może można by jednak było mieć wybór
i może szkoda tylko, że to się tak odwleka ?
takie samo ziarnko - mam nadzieję - jak w komunikacie na wszystkie lottomaty o tym, że "sprzedano zdrapkę z główną wygraną" - i wszyscy mają wrażenie, że to w ich budzie, tak samo z tą prawdą, jak z większą częścią tego całego pitu-pitu z działu marketingu - "najczęściej, nigdy tak łatwo' - ale, co mnie to - niech tam sobie zakładają sznurek na łeb i idą do dna - firma o strategicznym znaczeniu dla skarbu państwa - bez wspomagania minfinów i tego całego kolesiostwa dawno by poszli
tam gdzie ich miejsce
i może można by jednak było mieć wybór
i może szkoda tylko, że to się tak odwleka ?
r 36 a ludzie by nie grali jeśli mini po 2 zł/zakład? grali by dalej
trisetum
1. tak, jak w każdą grę po podwyżce, czyli - sporo mniej
2. nie wiem, bud w których może być jest tyle, że może leżeć nawet w nie 'rozpięczętowanej' paczce, w miejscu kompletnie "niesprzedażowym" , ale gdzie indziej - nie, nie trafi - tam gdzie sprzedają dowozi się 246 cóż - widać los tak chce
dobrego
do dna
1. tak, jak w każdą grę po podwyżce, czyli - sporo mniej
2. nie wiem, bud w których może być jest tyle, że może leżeć nawet w nie 'rozpięczętowanej' paczce, w miejscu kompletnie "niesprzedażowym" , ale gdzie indziej - nie, nie trafi - tam gdzie sprzedają dowozi się 246 cóż - widać los tak chce
dobrego
do dna
ja już ze 2lata poluje na 5/5 w multi,ale trafie pewno dopiero jak tusk odda władze
więc może dziś wieczorkiem??????????????????????????///wejdzie coś
pafty , masz przechlapane on nie odda władzy chłopina wszystko zrobi my trzymać się fotelu
mam problem, bo po takiej 5/5 dwójkowej wychodzą :
2,31,42,62,72
2,72
2,62,72
2,42,62,72
i jeszcze po podbym powtarza 22..42...22,62..
2,31,42,62,72
2,72
2,62,72
2,42,62,72
i jeszcze po podbym powtarza 22..42...22,62..
cześć
słuchajcie macie dobrego nosa ? Bo dzisiaj chcem puscic 44.45.47 i 1.07.17 Będą?
oo :X
Dla Basi .
wszystkim
Cio Jocia? też bukiecik?
:> Do sąsiada ! :>
macie kobietki jakieś trójki?
Macie jakies pewniaki bo zaraz mi padnie telefon. Na14skreslilam bez mapek i figa nic nie trafilam
ja 44.45.47
a to 61.