Wpisy 1 588 245 – 1 588 344
25 czerwca 2013 14:35 → 25 czerwca 2013 17:26, 100 wpisów
to są otwieracze do butelek
jackwar lili
Jacki..zzz "lozorem"to nie ja..aa wogoleto witalam Cie..tam tam wysoko ohoho..
ulexxa wysoko bo mieszkam na 10 piętrze chyba że o inne wysokości ci chodzi
ulexxa nie ja nie ja , jak przyszło by co do czego to dopiero by się okazało
dobra ide drzemcie uciac..boo tak musialabym awykalaczki pod loczeta podstawic....bawta sie suppppcio..humcio aby dopisywal..zdrowencjo najwazniejsze..aaa reszta sama przyjdzie..pa Wam
ulexxa kolorowych cyferek
ale 2,3,80 będzie
dziś 4/9 z chybika, 4/9 i 2/8 na kreśłone- czyli lipa w sumie, jedynie w szy10-10zł na 014
dziś 4/9 z chybika, 4/9 i 2/8 na kreśłone- czyli lipa w sumie, jedynie w szy10-10zł na 014
jocia moje liczby na tak z+ 3,5,54,56,63,64,65,78,80, drugi zakład zagram z chybika
39 w mini nie będzie
parkę 25 i 37 mam na pukonie kreślonym i chybikowym
parkę 25 i 37 mam na pukonie kreślonym i chybikowym
jak Moreno, to pewnie niskie polecą
też tak myślę, dokreślę jeszcze ze 2 zakłady dla pewności
będzie razem 17, kurka rozpędzam się
rafalski graj gtaj/bo mini też bedzie pozmieniane i cena w górę
5/9 em tylko w tuskolandzie zmultował aż 8 zł takie oto wygrane to jedne z wyższych w tuskolandzie
z horoskopu
a zaszaleję triso raz
a zaszaleję triso raz
triso jak podbiją cenę w mini to ja im
mi w piatek w Katowicach baba powiedziała ze beda wieksze wygrane wiec cena tez bedzie wieksza raczej
jak się ma ochotę pomarzyć o wyższych wygraniach to jest od tego lotto
niech oni już nie kombinują
niech oni już nie kombinują
a najbardziej lubię określenie u innych Facetka, zwala mnie od razu z nóg
będą większe jak świnia uwidzi niebo ,a tuska z rostkiem wywiozą na tokach w p....izdu
ja lubię określenie gościu i gościuwa
w wieku 'nastoletnim mówią jeszcze lepiej ale nie chce bana dostac
to idę się dopuścić
trisetum
ej, no bez żartów - by aż tak się im popintoliło ? - w sumie tylko dlatego ludzie poszli w tą grę, że w innych odnieśli ceny
no nic, jeśli Kobitka nie puszczała jakiejś plotki, bez sensu, pójdzie powiedzieć :
obserwatorzy - sami sobie grajcie
ej, no bez żartów - by aż tak się im popintoliło ? - w sumie tylko dlatego ludzie poszli w tą grę, że w innych odnieśli ceny
no nic, jeśli Kobitka nie puszczała jakiejś plotki, bez sensu, pójdzie powiedzieć :
obserwatorzy - sami sobie grajcie
trisetum
może powtarza, co czasem pintolą - 'wygrane wyższe, bo/i można nawet 350ooo ' - a sam widzisz, co jest
może powtarza, co czasem pintolą - 'wygrane wyższe, bo/i można nawet 350ooo ' - a sam widzisz, co jest
r 36 to bliska żb była od oddziału TS więc może ziarenko prawdy tam jest
na 1 losie koniczynka miałem aż ???????? 2 wygrane-ale za to jakie kasiaste 1zł i aż 2 zł to tylko tusk i jego POjebusy mogą takie wygrane drukować
lato jest,okna otwarte wiec ktoś mógł info wynieść np ogrodnik czy coś
trisetum
takie samo ziarnko - mam nadzieję - jak w komunikacie na wszystkie lottomaty o tym, że "sprzedano zdrapkę z główną wygraną" - i wszyscy mają wrażenie, że to w ich budzie, tak samo z tą prawdą, jak z większą częścią tego całego pitu-pitu z działu marketingu - "najczęściej, nigdy tak łatwo' - ale, co mnie to - niech tam sobie zakładają sznurek na łeb i idą do dna - firma o strategicznym znaczeniu dla skarbu państwa - bez wspomagania minfinów i tego całego kolesiostwa dawno by poszli
tam gdzie ich miejsce
i może można by jednak było mieć wybór
i może szkoda tylko, że to się tak odwleka ?
takie samo ziarnko - mam nadzieję - jak w komunikacie na wszystkie lottomaty o tym, że "sprzedano zdrapkę z główną wygraną" - i wszyscy mają wrażenie, że to w ich budzie, tak samo z tą prawdą, jak z większą częścią tego całego pitu-pitu z działu marketingu - "najczęściej, nigdy tak łatwo' - ale, co mnie to - niech tam sobie zakładają sznurek na łeb i idą do dna - firma o strategicznym znaczeniu dla skarbu państwa - bez wspomagania minfinów i tego całego kolesiostwa dawno by poszli
tam gdzie ich miejsce
i może można by jednak było mieć wybór
i może szkoda tylko, że to się tak odwleka ?
r 36 a ludzie by nie grali jeśli mini po 2 zł/zakład? grali by dalej
trisetum
1. tak, jak w każdą grę po podwyżce, czyli - sporo mniej
2. nie wiem, bud w których może być jest tyle, że może leżeć nawet w nie 'rozpięczętowanej' paczce, w miejscu kompletnie "niesprzedażowym" , ale gdzie indziej - nie, nie trafi - tam gdzie sprzedają dowozi się 246 cóż - widać los tak chce
dobrego
do dna
1. tak, jak w każdą grę po podwyżce, czyli - sporo mniej
2. nie wiem, bud w których może być jest tyle, że może leżeć nawet w nie 'rozpięczętowanej' paczce, w miejscu kompletnie "niesprzedażowym" , ale gdzie indziej - nie, nie trafi - tam gdzie sprzedają dowozi się 246 cóż - widać los tak chce
dobrego
do dna
ja już ze 2lata poluje na 5/5 w multi,ale trafie pewno dopiero jak tusk odda władze
więc może dziś wieczorkiem??????????????????????????///wejdzie coś
pafty , masz przechlapane on nie odda władzy chłopina wszystko zrobi my trzymać się fotelu
mam problem, bo po takiej 5/5 dwójkowej wychodzą :
2,31,42,62,72
2,72
2,62,72
2,42,62,72
i jeszcze po podbym powtarza 22..42...22,62..
2,31,42,62,72
2,72
2,62,72
2,42,62,72
i jeszcze po podbym powtarza 22..42...22,62..
cześć
słuchajcie macie dobrego nosa ? Bo dzisiaj chcem puscic 44.45.47 i 1.07.17 Będą?
oo :X
Dla Basi .