Wpisy 1 586 863 – 1 586 962
24 czerwca 2013 14:06 → 24 czerwca 2013 15:02, 100 wpisów
ricardos wg moich notatek była 5 wylosowana jako trzecia liczba
łysy to jednak fałszywiec.
Na wybranych liczbach porażka ale na kuponie z ich obokami 6/10
I jak tu grać?
Na wybranych liczbach porażka ale na kuponie z ich obokami 6/10
I jak tu grać?
Witam. Zgodnie z obietnicą w moim profilu jest już wklejony wygrywający kupon w Mini Lotto. Moje trafienie to 4/5 z dnia 20.06.13r. W pozycji nr 1 trafiłem 2,9,17,32 wygrana prawie 400 PLN .
Rozwijam mój programik coraz bardziej, czego efekty widać bardzo dobrze.
Rozwijam mój programik coraz bardziej, czego efekty widać bardzo dobrze.
Witam państwa mam pytanie do was wy coś wygrywacie w MM czy tylko ja tak mam że nic nie wygrywam
Pozdrawiam i życzę większych wygranych niż moje, szczególnie te z tego roku, w którym wygrałem już prawie 8000 PLN
Nara Żegnajcie
Nara Żegnajcie
No i znikam bo nie ma tu nad czym deliberować a roboty jeszcze mi trochę zostało do zrobienia do zobaczenia wieczorem
pa medi
królu coś dziwnie ten twoje foto w powiększeniu wygląda.Aparat masz lipny? Tyle kasiory trzepiesz kup co porządnego.
quino
a na ile skreśleń grasz - jeśli można spytać ? i -
te "prehistoryczne' 8/10 - to real, czy /typowanie ...? wiesz -
spytaj się, być może, jak na jakąś chwilę szczerości trafisz, to wielu być może Ci powie, że tak naprawdę - to nie mieli
nigdy takiego wyniku
a na ile skreśleń grasz - jeśli można spytać ? i -
te "prehistoryczne' 8/10 - to real, czy /typowanie ...? wiesz -
spytaj się, być może, jak na jakąś chwilę szczerości trafisz, to wielu być może Ci powie, że tak naprawdę - to nie mieli
nigdy takiego wyniku
pasko.../ co twoja pomyłka podane wcześnie 6..a pózniej naprawi 5....oj słabo uwazasz ja jeszcze raz naprawiam wyniki
Gratki wygranym. U mnie 5/10 i 4/10 trafiony pewniak 5 i parka 5.7
5/10 i kosz
ale w z 20 w zakresie 1-40 trafiłam 6, na 9 wylosowanych
ale w z 20 w zakresie 1-40 trafiłam 6, na 9 wylosowanych
dobrze ci tak
Konto jociasrocia zablokowane
wygranym
z całego wszystkim którzy potrzebują
ja w ramach towarzystwa będę se wpadać od czasu do czasu )
z całego wszystkim którzy potrzebują
ja w ramach towarzystwa będę se wpadać od czasu do czasu )
ach, ten tani net
ciekawe - komórka, czy już chodzący... I skąd się skrzykują ?
nie, to nie jest pytanie, tak se jedynie na głos dumam
no i jaka ciekawa uporczywość - podobno do wpisu trzeba mieć trzy dni wcześniej założone konto ...
taaaa, St. Lem - natychmiast się przypomina
ciekawe - komórka, czy już chodzący... I skąd się skrzykują ?
nie, to nie jest pytanie, tak se jedynie na głos dumam
no i jaka ciekawa uporczywość - podobno do wpisu trzeba mieć trzy dni wcześniej założone konto ...
taaaa, St. Lem - natychmiast się przypomina
sie tak nie zacieszaj bo to DNA z wyższej półki Ci się poluzuje.
Yota..widzisz twój nic podobne twoje ..chyba napewno to on misiek
Dopisano wygrane multi multi
nicki####
Tak - zupełnie doborowe i zacne tu towarzystwo dobrzy typerzy,wielcy hihi intelektualiści itp. itd.
dobrze mi tutaj ))
dobrze mi tutaj ))
jocia ale ja se tylko głośno dumam nad istotą cudu jakim jest internet i portale ))
do kogo jeszcze przez "P" żebym jakieś mezaliansu nie popełniła i na Ty nie poleciała
królik jak masz żonę kolektorkę, to możesz sobie tu skany wstawiać przeróżne, ale aby tobie akurat ktoś uwierzył to wklejaj zaraz po losowaniu i swoje
Robal nie kumam gościa, co on chce w ten sposób pokazać.
Dno i żenada
Dno i żenada
jocia - jeżeli zwracam się do konkretnej osoby z reguły wymieniam nicka - reszta to takie myśli nieuczesane ))
mirka albo to samo mirek facet jesteś ..ja tak pomyślałem i rafał tez pomyslał moze masz 2 jaj ..nie jesteś samiczka....
rafalski
wyluzuj
najpierw reklama
potem - kto wie
różne rzeczy widywałem, ale - ktoś to Ci się przyzna, że się dał wydmuchać ? na grosz niewielki ?
wyluzuj
najpierw reklama
potem - kto wie
różne rzeczy widywałem, ale - ktoś to Ci się przyzna, że się dał wydmuchać ? na grosz niewielki ?
mirka ma jajka
daj fotosik
daj fotosik
mirnam61
rafalski38 nie dam ani fotki ani priv kontaktu - ale zapewniam kobieta bez jajek
chociaż biorąc pod uwagę karierę polityczną P. Grodzkiej - myśl godna uwagi aby se tu dorobić tam zlikwidować.
rafalski38 nie dam ani fotki ani priv kontaktu - ale zapewniam kobieta bez jajek
chociaż biorąc pod uwagę karierę polityczną P. Grodzkiej - myśl godna uwagi aby se tu dorobić tam zlikwidować.
--
http://www.youtube.com/watch?v=CPh8MlKt3Z8&feature=player_embedded
--
powiinoo buum Autoo i koniec
krzysio namów mirke na foto