Wpisy 1 586 525 – 1 586 624
24 czerwca 2013 11:26 → 24 czerwca 2013 12:09, 100 wpisów
Kondi 7mm na klacie
Qbik1984
jaki jest najdłuższy okres oczekiwania parki i jaki jest średni okres oczekiwania parki?
Urząd skarbowy wzywa Rabinowicza:
- Panie Rabinowicz, pan nie pracuje, a dość dobrze pan żyje.
- Skąd pan bierze pieniądze ?
- Z szufladki.
- A kto tam wkłada pieniądze ?
- Moja ciocia.
- A kto daje pieniądze cioci ?
- Mój wujek.
- A kto daje pieniądze wujkowi ?
- Jego brat.
- A kto daje pieniądze jego bratu ?
- Ja mu daję.
- A skąd pan bierze pieniądze ?
- NO PRZECIEŻ JUŻ MÓWIŁEM ! Z SZUFLADKI.
- Panie Rabinowicz, pan nie pracuje, a dość dobrze pan żyje.
- Skąd pan bierze pieniądze ?
- Z szufladki.
- A kto tam wkłada pieniądze ?
- Moja ciocia.
- A kto daje pieniądze cioci ?
- Mój wujek.
- A kto daje pieniądze wujkowi ?
- Jego brat.
- A kto daje pieniądze jego bratu ?
- Ja mu daję.
- A skąd pan bierze pieniądze ?
- NO PRZECIEŻ JUŻ MÓWIŁEM ! Z SZUFLADKI.
no teraz jest 56,75 - 129 losowań - a jaki jest najdłuższy okres oczekiwania w historii mm?
Żle sformułowałam pytanie?
Żle sformułowałam pytanie?
mirka, jak parka tak długo nie leci, to jest to doskonały znak, żeby nią nie grac, bo liczby sie nie lubia
Mirka
niepamiętam ale na samym pocztku MM na parę liczb można było czekać coś w okolicy 230 los, obecnie czas oczekiwanie się bardzo skrócił, jeszcze 3 lata temu pamiętam było na MP wyświetlane często coś w okolicy 180 los obecnie oscyluje to właśnie coś w okolicy ponad 100 losowań
niepamiętam ale na samym pocztku MM na parę liczb można było czekać coś w okolicy 230 los, obecnie czas oczekiwanie się bardzo skrócił, jeszcze 3 lata temu pamiętam było na MP wyświetlane często coś w okolicy 180 los obecnie oscyluje to właśnie coś w okolicy ponad 100 losowań
no ale gdzieś w statystykach Pasko chyba ma - jaki był najdłuższy czas oczekiwania na daną parkę? I jaka jest średnia oczekiwania na parkę?
Mirka
Pasko chyba nie ma tu na stronie takich statystyk, kiedyś były ale ich nie aktualizował
Pasko chyba nie ma tu na stronie takich statystyk, kiedyś były ale ich nie aktualizował
szkoda - chciałam zobaczyć rozpiętość między średnią a najdłuższym okresem oczekiwania.
Kondi
2000
2000
Kondi
ja żonie powiedziałem że będę po 5 rano, byłem o 21. czyli wszystko ok
ja żonie powiedziałem że będę po 5 rano, byłem o 21. czyli wszystko ok
Kondi
ustalili gdzie padło 100 a pozostałe 5 nie wiadomo
ustalili gdzie padło 100 a pozostałe 5 nie wiadomo
Kondi
Olsztynek
Olsztynek
Kondi
Pasko tak napisał także 100%
Pasko tak napisał także 100%
Średnia oczekiwania na parkę jest równa prawdopodobieństwu jej wypadnięcia, czyli 1 do 16,6.
Można powiedzieć, że średnio parka pada co 16 - 17 losowań.
A rekordy... ponad 200.
Można powiedzieć, że średnio parka pada co 16 - 17 losowań.
A rekordy... ponad 200.
Pasko
Kondi
Myślę że to dobra reklama
Myślę że to dobra reklama
Kondi
A z drugiej strony to nigdy się nie spotkałem się z st 100, widziałem przy parkach tak grali ale 10/10 szok
A z drugiej strony to nigdy się nie spotkałem się z st 100, widziałem przy parkach tak grali ale 10/10 szok
noo player...ale są na ty świecie rzeczy ktore nie sniły sie filozofom...
Cześć zaraz idę do fryzjerki i nie chcę znowu irokeza wiecie może jaki styl ma Cristiano Ronaldo bo nie mogę znaleść nigdzie co ?
No ale jaki to styl bo zaraz muszę iść ?
Kondi
tak myślę teraz, rzadko jest 5 x 9/10
najprawdopodobniej kolektorka widząc że ktoś wysyła 10/10 st 100 sama też wysłała tą dziesiątkę, ja bym się nie wahał i puszczał odrazu.
tak myślę teraz, rzadko jest 5 x 9/10
najprawdopodobniej kolektorka widząc że ktoś wysyła 10/10 st 100 sama też wysłała tą dziesiątkę, ja bym się nie wahał i puszczał odrazu.
krzysztof...chcesz zostać pięściarzem to się na Włodarczyka opitol
Lila
No i ?
lilka, chłopak mam zyciowy problem, ksiądz nie wpusci go na mównice, a ty takie żarty sobie robisz
Lila
dzisiaj mam urlop na życzenie
dzisiaj mam urlop na życzenie
Lila
nie podobały Ci się moje liczby na nie
nie podobały Ci się moje liczby na nie
A co nie wiecie jaki to styl ?
Chyba nie irokez tylko inny.
player..podobały ale tam podaję tylko młabo tam nie będzie żadnych podsumowań itd.
NIECH SE ZROBI JAKIS KRZTAŁCIK KOBIECY KAŻDA WALKA WYGRANA NO DOBRZE KONIEC NABIJANIA CO ZA DUZO TO NIE ZROWO WEZ NA ŁYSO CHŁODNIEJ BEDZIE
krzysio masz fifę 13 to sprawdz na ripleyu
Lila
ok
ok