Wpisy 1 585 962 – 1 586 061
23 czerwca 2013 15:02 → 23 czerwca 2013 21:21, 100 wpisów
Ja chcę być bokserem.
Zostać mistrzem świata chętnie bym zmierzył się z Beibutem Szumenowem w kategorii półciężkiej o pas WBA. Zobaczcie sobie nie ma za dużo walk i czytałem że rzadko walczy. 12-11-1, 7 KO.
popros kolege niech ci obije gembe ze dwa razy to cie sie szybko znudzi
krzysztof c .... jesteś za chudy nie pasuje ty bokxerem..mozesz wyleczysz na ściana
Nie ja będę mistrzem świata i tyle w temacie już niedługo.
?
Pisałem do Artura Szpilki na Facebooku. Muszę sobie kupić rękawice dobre najlepiej Granty tylko że trzeba z 1000 zł dać bo w Polsce ich nie ma do kupienia.
Nie.
Ulrich KnockOut Promotions się zgłoszę może mnie wezmą ?
No ale widzieliście tego boksera ? Toć to aż się prosi odebrać mu pas mistrza co źle mówię ?
To jest jego bilans (14-13-1 , 8 KO).
Krzysztof>>> to że sparowałeś a kolegą na strychu czy w piwnicy to już wiem.
Ale czy kiedykolwiek wyłapaleś na głowę uderzenie w rękawicy 171 gramowej od gościa powyżej 85 kg i potrafiącego wyprowadzić uderzenie? Pewnie nie ,bo byś o boksie nawt nie wspominał i tych głupot nie wypisywał.
Chcesz żeby jeszcze bardziej ci zamieszało się w głowie?
Ponadto bez obicia i zassania jakiejkolwiek techniki w amatrskim to w wieku 21 lat możesz służyć jako worek treningowy dla tych co bilans sobie robią.
Zdaj maturę i zajmij się czymś mniej szkodliwym dla swojego zdrowia.
Pozdr.
Ale czy kiedykolwiek wyłapaleś na głowę uderzenie w rękawicy 171 gramowej od gościa powyżej 85 kg i potrafiącego wyprowadzić uderzenie? Pewnie nie ,bo byś o boksie nawt nie wspominał i tych głupot nie wypisywał.
Chcesz żeby jeszcze bardziej ci zamieszało się w głowie?
Ponadto bez obicia i zassania jakiejkolwiek techniki w amatrskim to w wieku 21 lat możesz służyć jako worek treningowy dla tych co bilans sobie robią.
Zdaj maturę i zajmij się czymś mniej szkodliwym dla swojego zdrowia.
Pozdr.
I tak chcę zostać mistrzem świata WBA ale ale dziękuje za radę. Tego Beibuta może bym pokonał bez nie jest jakimś trudnym przeciwnikiem sam zobacz sobie.
mialesz zlamany nos podbite oczy pekniente luki brwiowe wstrzas mózgu to popros kolege niech cie na szpital wysle to zmienisz poglady i wyobrarzenie na ten temat
Monet...masz racje moze szkodliwy dla zdrowia ..drugi osoby chce złamie szkielet na walka np reka albo nóg ..otrzymuje siedzieć na wózkuu
Dzisiaj Polska wygra z Francją 3:1 myślę a wy jak stawiacie ?
krzysiu jak tak czytam Twoje ostatnie wpisy a propos boksu,to zastanawiam sie czy Ty tak na powaznie czy sie zgrywasz?Mam nadzieje ze to drugie bo Monet ma 100% racji...
krzysztof c..chcesz walka boksera ..wez twoja MUMIA..amen zycia
gaja .. duzo razy oglądałem wideo archiwium boksuu
ktoza ja lubie oglądac boks zawodowy...ale krzysztofowi brakuje chyba wyobraźni...
panie krzysztofie C ..wez i sam obejrzeć wuwuwu strona..chcesz być takie same jak on...
---
http://boxingnews.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=32712:guzman-po-walce-ze-zaman-rk-i-kontuzj-kolana&catid=1:latest-news
--
---
http://boxingnews.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=32712:guzman-po-walce-ze-zaman-rk-i-kontuzj-kolana&catid=1:latest-news
--
Młody szybki Tyson..styl specyficzny Mahomeda Ali...podziwiałam ich...
gaja>>>>>>>>wyobraźnie to on ma, ale rozumu mu brak!
Zresztą realnie to kazdy sport wyczynowy prowadzi do trwałego uszczerbku na zdrowiu i to w stopniu raczej większym niż większym....
no chyba że są to szachy lub brydż
Zresztą realnie to kazdy sport wyczynowy prowadzi do trwałego uszczerbku na zdrowiu i to w stopniu raczej większym niż większym....
no chyba że są to szachy lub brydż
ktoza...zgadzam sie...wielu sportowców narzeka na różne trwałe urazy po zakończeniu karier sportowych
albo na skutek przewlekłych urazów kończą z wyczynowym uprawianiem sportu..
Pondato >>> chcieć to nie zawsze .. że mogę
Zeby wejśc w poważny boks trzeba zaliczyć rygorystyczne testy lekarskie.
Zbada też doktor od głowy i na nim pewnie zakończy się krzsztofa kariera.
Zeby wejśc w poważny boks trzeba zaliczyć rygorystyczne testy lekarskie.
Zbada też doktor od głowy i na nim pewnie zakończy się krzsztofa kariera.
agatka>>nie mam pojęcia.
I wole nie wiedzieć jednak .
Bo jeśli JL to powinienem dać sobie spokój.
A jak dam i nie zagram to pewnie będę żalował.
I wole nie wiedzieć jednak .
Bo jeśli JL to powinienem dać sobie spokój.
A jak dam i nie zagram to pewnie będę żalował.
Stream do meczu ligi szwedzkiej Kalmar - Helsinborg:
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/15640703863240.html
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/15640703863240.html
wieczorem powtórka 1,2
trzeba dużo wieczorem wygrać,żeby Krzysztofowi rękawice zakupić
alex
siemka hej
Jak typowania
Hallo..Mpuski..(herbatke serwuje gdyz kawcia otej porze too bee..
ulexxa...
ola....
profesor...
detox....masz z 500 zł...bo ty biednym rozdajesz a mnie akurat brakuje
profesor...
detox....masz z 500 zł...bo ty biednym rozdajesz a mnie akurat brakuje
halapek....
ale supcio sa wieczorone spacerowiska po promenadzie i plazy..mmm supcio..poznaje sie duzo fajowych ludzi..i chodzi sie po mokrym piasku..
Lila...
Lila...chodzi jak zegarek
halapek
co tak skromnie ? pewnie nie ma /przy sobie/ takiego nominała
co tak skromnie ? pewnie nie ma /przy sobie/ takiego nominała
chcialam sie z Wami bardzo..przywitac ii jednoczesnie pozegnac..
Qbik....
jutro jade na troszke tam..musze ..ale napewno jeszcze wroce..chyba ze mnie ktos..przykatrupi..
fiolka...