Wpisy 1 584 724 – 1 584 823
22 czerwca 2013 22:33 → 22 czerwca 2013 22:57, 100 wpisów
piotrek , od kiedy tu jesteś że taki przemądrzały i wszechmocny jesteś ?
halapek
dobra, to weź teraz popilnuj, żeby się nikt nie wepchał, a ja tymczasem polecę stanąć w kolejce do kolektury - jakieś zdrapki pewne mają zapodawać
dobra, to weź teraz popilnuj, żeby się nikt nie wepchał, a ja tymczasem polecę stanąć w kolejce do kolektury - jakieś zdrapki pewne mają zapodawać
No i kumulacja
ha ale się ubawiłam,cóż jednak prawda jest w tym iż znaczna część mężczyzn na zawsze zostaje dziećmi
i ja w przeciwieństwie do Ciebie używam zwrotów grzecznościowych TY,Ciebie-dotąd nie interweniowałam tak jak dziś,boś się wielu osób uczepił Piotrze
i ja w przeciwieństwie do Ciebie używam zwrotów grzecznościowych TY,Ciebie-dotąd nie interweniowałam tak jak dziś,boś się wielu osób uczepił Piotrze
robal......ok.....tylko weż i dla mnie ze dwie........ja biedny ..to chyba mi dadzą za darmoszke
ale tu głośno się zrobiło
Piotrek ...słownik ortograficzny sobie weź
Piotrek ...słownik ortograficzny sobie weź
Piotr....pisz na czacie wyluzuj a diamencik moment się pojawi
jackwar
emeryt jak zwracałam uwagę to się mnie nie przyczepił a piotrek i owszem
emeryt jak zwracałam uwagę to się mnie nie przyczepił a piotrek i owszem
reniuszka piotrek to piotrek , jeszcze w góre szczy
a emeryt to emeryt na flaku już jedzie i rezerwa dawno mu miga
a emeryt to emeryt na flaku już jedzie i rezerwa dawno mu miga
jackwar...TGV musi się przejechać
Na dachu TGV
ano tak halapku i błędów dużo widuję,ale się nie czepiam,ale nie lubię dziecinady
bata i lac
lepiej nie !!! profesorze on do pa ryża jeździ BMWu i to czarnym . Co prawda złośliwi mówią że firmowy i że to karawan , sam się chwalił że jedną klientkę do częstochowy wiózł
Czy wie może ktoś czy będzie dzisiaj powtórka walki Krzysztofa w Polsacie Sport ? A Honorata Skarbek kogo wam przypomina ?
kiedyś gdzieś powiedziałam o ciele pedagogicznym i miałam przez jakiś czas przechlapane fiolka
nie nie poszedł sobie pisałem do Pasko
fiolka a ten słownik do czego bo nie rozumiem??????
reniuszka.......ja też często robię byki......ale za to mój synek za mnie nadrabia......zawsze w gminnych ma pierwsze miejsca w konkursach ortograficznych......nie wiem w kogo on taki zdolny
piotrek , przedstaw się ładnie bo inaczej będziemy uważać cię za siusiu majtka i gbura .
jackwar...
fiolka nie wie do czego słownik????????????
za wcześnie cieszyłaś się
za wcześnie cieszyłaś się
Piotrek...jak nie wiesz do czego jest słownik ortograficzny to wpisz sobie w google
reniuszka....to zasługa tego że jak miał 5 lat nauczyłem go czytać........a tyle książek ile on przeczytał.......to mi zajęło by 7 żyć......{nie mylić z tyłkiem}
mnie słownik nie potrzebny komp poprawia błędy
halapek...właśnie zakończyłam prowadzenie konkursu ortograficznego
pewno i jeden i drugi potrzebny,może jak wygramy to mu wyślemy
oj biedny piotrek Nie daj sie .
Jak nie jestes klonem to walcz walcz Piotrek
Jak nie jestes klonem to walcz walcz Piotrek
fiolka ja wiem do czego służy ale może jako najmadrzejsza sie wypowiesz i tez powiesz po co to napisalas w stosunku do mie
Piotrek,,,lubisz się kłócić
profesor1980 ja nie ale nie pozwole sie obrazac
halapek..fajki zabijają ja nie palę już 7 lat
halapek dobrze ze ty jestes NAJ
idę spać póki młodzież osiedlowa nie wyjdzie zakłócać ciszy nocnej dobranoc wszystkim i kolorowych snów
Piotrek....boże to wyluzuj
profesor....też się zbieram do żucenia...już ze 12 lat...ale i nie wychodzi
Ja nikogo nie obrażam czasami może jak się ktoś nie miły trafi
reniucha ..dobranoc ..paniucha nie zapomnij wez uszatek