Wpisy 1 584 680 – 1 584 779
22 czerwca 2013 22:23 → 22 czerwca 2013 22:49, 100 wpisów
klony rosną jak grzyby po burzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
co za ludzie
profes to pomysl a Pasko powinien potwierdzic ze zaden klon
profesorze i jak tu nie pic
1 584 676. eryka1 2013-06-22 (22:22)
1 583 828. eryka1 2013-06-22 (10:51)
Witam
a ja myślę ze tą wczorajszą wygrana zgarnęła Fortunata55
raczej NIE bo przecież ona nie gra bo jej nie potrzeba
1 583 828. eryka1 2013-06-22 (10:51)
Witam
a ja myślę ze tą wczorajszą wygrana zgarnęła Fortunata55
raczej NIE bo przecież ona nie gra bo jej nie potrzeba
lilunia
wasyl...tu się nie da nie pić
Lila i po co dalej piszesz to co piszesz???
W Mini Lotto trafiłem 1/5,1/5 i 2/5 znowu nawet 3/5 nie weszło jak już nie wiem dlaczego czyżbym miał już takiego pecha ? Nigdy jeszcze nie trafiłem choćby trójki jeden podobna sytuacja w Lotto i Lotto Plus. Dałem kupon możecie sobie zobaczyć.
Lila...dobranoc
profesorze cza do menela jechac
Ty Lila piszesz o mnie piotruś pan co mnie sie moze nie podobac a ja co mam o tobie napisać?????
alex...widzisz komara jak mu dupa świeci? Przypierdziel mu gazetą,wyżej nie poleci
Lili
krzysztof.......karwa jak trafisz 5/6 ...to wskana wstawisz...a nie ty pustaki pokazujesz
weszłam tu jeszcze raz i po prostu jak w przedszkolu ludzie olejcie intrygantów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
liluś
piotrek ..jak nie wiesz co pisać ..masz wytarczy powiedzieć.. moze być podaj coś na jutro 3/3......
w przedszkolu to ty co poniektore pokazaly ochronke
złotarybka i
- przecież mogła /razem z kolegą detoxem - przyznał się w komentarzu/ zgarnąć żeby ubogim rozdawać
drugi, czy trzeci w kolejce jestem
i proszę się nie rozpychać
- przecież mogła /razem z kolegą detoxem - przyznał się w komentarzu/ zgarnąć żeby ubogim rozdawać
drugi, czy trzeci w kolejce jestem
i proszę się nie rozpychać
Krzysztof takich skanów to ci mogę setki wstawić
krzysi ja juz tu podalem raz swoje teorie itd to mnie wysmiano zapytaj admina czyli Pasko a teraz mnie nazywaja klonem tylko nie ja rozpoczelem klotnie bezsensowna
Robal 36
uciekam bo tu zaraz trzeba będzie akty urodzenia pokazywać
uciekam bo tu zaraz trzeba będzie akty urodzenia pokazywać
Reniuszka raczej zgnity
reniuszka ja nie ty napeno tak PRZEPRASZAM
Fajny koncert na drogim programie
jackwar...
JA JESTEM NIEDOJRZALY A TU INNI WSZYSCY CZATUJACY NAPEWNO NA 1000% TAK PRZEPRASZAM
Jackwar tu kabareton i ciekawiej
jackwara.....
piotrek , od kiedy tu jesteś że taki przemądrzały i wszechmocny jesteś ?
halapek
dobra, to weź teraz popilnuj, żeby się nikt nie wepchał, a ja tymczasem polecę stanąć w kolejce do kolektury - jakieś zdrapki pewne mają zapodawać
dobra, to weź teraz popilnuj, żeby się nikt nie wepchał, a ja tymczasem polecę stanąć w kolejce do kolektury - jakieś zdrapki pewne mają zapodawać
No i kumulacja
ha ale się ubawiłam,cóż jednak prawda jest w tym iż znaczna część mężczyzn na zawsze zostaje dziećmi
i ja w przeciwieństwie do Ciebie używam zwrotów grzecznościowych TY,Ciebie-dotąd nie interweniowałam tak jak dziś,boś się wielu osób uczepił Piotrze
i ja w przeciwieństwie do Ciebie używam zwrotów grzecznościowych TY,Ciebie-dotąd nie interweniowałam tak jak dziś,boś się wielu osób uczepił Piotrze
robal......ok.....tylko weż i dla mnie ze dwie........ja biedny ..to chyba mi dadzą za darmoszke
ale tu głośno się zrobiło
Piotrek ...słownik ortograficzny sobie weź
Piotrek ...słownik ortograficzny sobie weź
Piotr....pisz na czacie wyluzuj a diamencik moment się pojawi
jackwar
emeryt jak zwracałam uwagę to się mnie nie przyczepił a piotrek i owszem
emeryt jak zwracałam uwagę to się mnie nie przyczepił a piotrek i owszem
reniuszka piotrek to piotrek , jeszcze w góre szczy
a emeryt to emeryt na flaku już jedzie i rezerwa dawno mu miga
a emeryt to emeryt na flaku już jedzie i rezerwa dawno mu miga
jackwar...TGV musi się przejechać
Na dachu TGV
ano tak halapku i błędów dużo widuję,ale się nie czepiam,ale nie lubię dziecinady
bata i lac
lepiej nie !!! profesorze on do pa ryża jeździ BMWu i to czarnym . Co prawda złośliwi mówią że firmowy i że to karawan , sam się chwalił że jedną klientkę do częstochowy wiózł
Czy wie może ktoś czy będzie dzisiaj powtórka walki Krzysztofa w Polsacie Sport ? A Honorata Skarbek kogo wam przypomina ?
kiedyś gdzieś powiedziałam o ciele pedagogicznym i miałam przez jakiś czas przechlapane fiolka
nie nie poszedł sobie pisałem do Pasko
fiolka a ten słownik do czego bo nie rozumiem??????
reniuszka.......ja też często robię byki......ale za to mój synek za mnie nadrabia......zawsze w gminnych ma pierwsze miejsca w konkursach ortograficznych......nie wiem w kogo on taki zdolny
piotrek , przedstaw się ładnie bo inaczej będziemy uważać cię za siusiu majtka i gbura .
jackwar...
fiolka nie wie do czego słownik????????????
za wcześnie cieszyłaś się
za wcześnie cieszyłaś się
Piotrek...jak nie wiesz do czego jest słownik ortograficzny to wpisz sobie w google