Wpisy 1 583 780 – 1 583 879
22 czerwca 2013 10:27 → 22 czerwca 2013 11:25, 100 wpisów
xelom...zapomniałeś dopisać "dmuchane cuca"cucu jak melony a w baniaku echo
Xelom.. .
........................................................
........................................................
Xelom.. .
Coś dla Ciebie:
W Radiowej Jedynce powiedzieli, że Doda będzie występować w ....bardzo wyciętym kostiumie.. .
.........................................
Coś dla Ciebie:
W Radiowej Jedynce powiedzieli, że Doda będzie występować w ....bardzo wyciętym kostiumie.. .
.........................................
Wędrowca ona na ulicy chodzi jak po plaży a na scenie to może zrobić wszystko byle by oglądalność wzrosła kasa kasa
zagram na 2 zmiane
zostanie na cukiery
W.N ona już tylko w takim musi występować
inaczej frekwencja i sprzedaż
spadnie
zostanie na cukiery
W.N ona już tylko w takim musi występować
inaczej frekwencja i sprzedaż
spadnie
Witam,
Przypominam, że wczoraj doszło do historycznego zdarzenia.
Padło 105 wygranych 9/10 w Multi Multi.
Jest to absolutny rekord i wszystko wskazuje na to, że ktoś skreślił 10 liczb ze stawką 100x
Przypominam, że wczoraj doszło do historycznego zdarzenia.
Padło 105 wygranych 9/10 w Multi Multi.
Jest to absolutny rekord i wszystko wskazuje na to, że ktoś skreślił 10 liczb ze stawką 100x
Pako/własnie tak pacze i myślałem ze vipy juz mi szkodza na patrzałki-105 wygranych ! ale ktoś dziś ma bibe w domu,a druga sprawa kto gra tymi samymi liczbami za krotność x100??
Wniosek może być taki, że to zagrał jakiś milioner.. .
..............................................
..............................................
Juras.. .
Stawki x 100 nie ma, ale można tak wysłać.. .
.....................................
Stawki x 100 nie ma, ale można tak wysłać.. .
.....................................
juras a jak skreślisz kolejny zakład Te same liczby i daszx 10 to masz już 20 itd
coś mi tu brzydko pachnie
musiał być pewny tych liczb
a może i liczył na 10/10
musiał być pewny tych liczb
a może i liczył na 10/10
troche mylicie pojecie , moim zdaniem ktos wysłł sobie jakiś system rozpisny na 100 zakładów
nwiasem mówiąc mam taki system na 100 zakładów tylko to troche kosztuje
Juras.. .
Żeby nie wprowadzać podejrzeń TS skreśla się jeden zakład ze stawką x 10 i wysyła się w 10 różnych ...kolekturach. .
...........................................................
Żeby nie wprowadzać podejrzeń TS skreśla się jeden zakład ze stawką x 10 i wysyła się w 10 różnych ...kolekturach. .
...........................................................
sm widziłem jak gośc wysyłał 100 zakładów ,stłem chyba z 10 minut znim mu to wydeukkowała
Pasko...spoko,bana nie dostanieszi żeby mi to było przedostatni raz
juras..nie filozofuj.Ogólnie nie ma ale wiesz co piszący miał na myśli pisząc x100
nie filozuje tylko zauważyłem pewną niezgodność w informacji jaką podał pasko
juras45: no dajesz swój kupon z 10 liczbami i stawką x10 ... mówisz Pani w kolekturze poproszę 10 razy przepuścić ten kuponik przez lottomat i masz stawkę x100
pasko, masz racje ale do pewnego momentu, bo zawsze na 1 kuponie stawka jest tylko x 10
Witaj trisetum
Witaj Wn
dziś sen-dziecko było tak na ubierane ze mu wszystko powychodziło,tak krzyczałam za to na niego i zaczęłam go poprawiać.
Witaj Wn
dziś sen-dziecko było tak na ubierane ze mu wszystko powychodziło,tak krzyczałam za to na niego i zaczęłam go poprawiać.
a raczej mało prawdopodobne aby ktoś wysłał ten sam zakład 100x ja wolałbym wysłać 100 zakładów z iinnymi numerami, chyba że ktoś jest na tyle szalony
juras ja wysłałem już 200 zakładów MM i miałem w sumie 50 zł wygranej
Witam{{hej
Dla Pań
Dla Pań
jurasu...ja grzeczny się pytam ...100 stawka MM nie mozna grał jedna osoba i ma szczeście tyle kasy i przywiezieć 10 lasków na lody ..a ty czujesz zazdrosne... i juz znikam ..i tam po kawka
Lila
eryka
krzysio, ja nie jestem zazdrosny , nikomu nie zawiszcze po prostu miał ktos farta
Lila gdzie te sobotnie spotkania i imprezy {{taniec}
myślę że nie jest problem wysłać 100 zakładów takich samych , jeśli ktoś wysyła 500 na 3/3 to sto na 10/10 lepiej się kalkuluje co do zwrotu
szkoda,bo było fajnie..
jackwara ...wiem wiem ..wczoraj w nocy otwierałem @ ii thanks
po deszczu,piękna pogoda na grila sobotniego
Witaj Eryka
myślę,że dzisiaj 50-60 będzie się sypało
bo był atak na 10/10 bonus urósł i się opłaciło tak grać . 480 + 250 daje 730 tyś.
6,11,16,19,23,25,28,29,34,36
juras: jakbym miał sposób, że z 10 liczb wiem, że mi wpadnie minimum 5 ... to bym właśnie nie bawił się w system, tylko wysłał ten zakład jeden za 100 zł Jaki to musiałby być system, żeby mu wpadło 100x 9/10 i mniej 8/10 ... na ile zakładów to rozpisane?
przeważnie jest 1, 2, zdarza się i 10 9-tek, ale 105 - dziwne ?
a ludzie grają progresją i wtedy właśnie tak się robi... stawki dochodzą i do 1000x za jeden zestaw
Pasko, mam taki system do rozpisko na 100 zakładów z 25 liczb a nwet n 500 zkładów, tylko to jest troche koszt i ryzyko
Pasko
Lila znikła
ale mmniejsz o to ,ktoś po prostu mił frta i pdło te 105 x 9/10
no ale żeby trafić 105 x 9/10... to musiałby z tych 25 liczb trafić z 18