Wpisy 1 581 778 – 1 581 877
20 czerwca 2013 17:43 → 20 czerwca 2013 18:52, 100 wpisów
otwarcie nawiasu x2 pssssssssssssssssssss zamknięcie nawiasu x2
panie robala oj ty oj ty ..jak ty chcesz chytrówka ..ja nastepne dzien ja tu nie bede podał i wolę siedzieć cichiutko zgoda czy nie
menel..
Krzysio - nie podam panu jakoś te swoje zestawy do m i n i - gry gdzie nie ma gwarantowanej puli - ok ?
tymczasem zimne i powo
tymczasem zimne i powo
Yota ..widzisz Twój kolego Robal słabo głowie nie umie szuka pełno jest cyferka i juz znikam,....
ulala...ja tam typowałem jako bezdomny gej
a obserwowałem typy krakowianki i były ok
a obserwowałem typy krakowianki i były ok
krzysio
nie piNtol - "słabo głowie'- bez urazy - 55 mieliśmy wspólnie
nie piNtol - "słabo głowie'- bez urazy - 55 mieliśmy wspólnie
menel
- a w porywach - ile osób - unikalnych - Twoim zdaniem tam typowało i czatowało ?
- a w porywach - ile osób - unikalnych - Twoim zdaniem tam typowało i czatowało ?
jocia o psssssssssssssssssssssssssssss ? spoko -
przecież lepiej 'dostawałem'
przecież lepiej 'dostawałem'
menel
taaaa - widziałem - fontanna, kaskada, zefirek i wiaterek
i "gdzie wszyscy są ?" aha na pw
taaaa - widziałem - fontanna, kaskada, zefirek i wiaterek
i "gdzie wszyscy są ?" aha na pw
robal...fakt faktem ale typy krakowianki były ok
w mini lotto była super
w mini lotto była super
Ja swojego nicku nigdy nie ukrywała....zawsze mówie o ty otwarcie
menel
teraz zerknąłem - i świeci '266 onlajnów' - dasz wiarę ?
teraz zerknąłem - i świeci '266 onlajnów' - dasz wiarę ?
ulala
spoko - ktoś kręcił z tego 'aferkę' tu - pamiętam - ale - co się przejmować takimi - zacnymi, godnymi zaufania i z przyjemnym głosem, wiarygodnymi przez telefon, czy jak to leciało ...
spoko - ktoś kręcił z tego 'aferkę' tu - pamiętam - ale - co się przejmować takimi - zacnymi, godnymi zaufania i z przyjemnym głosem, wiarygodnymi przez telefon, czy jak to leciało ...
oj, ale to ta osoba... i już ...
... spuśćmy zasłonę miłosierdzia ...
... spuśćmy zasłonę miłosierdzia ...
o życiu
jackwar
- w necie, w realu, jak to się przeplata, jak to niektórzy nie rozdzielają, a coś im się, że tak powiem - plącze...
dobra, nieważne - powodzenia, wysłanych
jackwar
- w necie, w realu, jak to się przeplata, jak to niektórzy nie rozdzielają, a coś im się, że tak powiem - plącze...
dobra, nieważne - powodzenia, wysłanych
ulala...w typowaniach jesteś bardzo dobra niczym krakowianka w mini lotto
Miisiek..na tym zdjęciu jest po operacji stawu biodrowego...ale sie trzyma..Na grilaa trzeba go było wynieść na krześle...ale siedział z nami
---
http://sensacje.wp.tv/i,Bydgoszcz-Okradla-mezczyzne-na-przystanku,mid,1248435,index.html?ticaid=510cda#m1248435
--
http://sensacje.wp.tv/i,Bydgoszcz-Okradla-mezczyzne-na-przystanku,mid,1248435,index.html?ticaid=510cda#m1248435
--
a jak wam powiem ze ten mój telefon ze snu był rozsuwany te liczby 1,2,11,12, i tu był nr policji i ten tel
drapciu ..teraz ty dawaj masz troche na suchoo 2/2 ...a panie robala duzy człowiek dozo rozum YYy tak uciekł siedzi jabka i boi się pintol podawać
krzysioja wczoraj na drapku i gg trafił po parcea moja na dziś 31 35
drapciuu ..wiem widzę ..
drapciu ..jutro nie ..jak koniec wyniki sprawdze
dziś w keno w 4losowaniach pod rząd wygrywałem po 5zł, a w piątym wreszcie te 2zł przegrałem
wszystkie po 5 zł sprzedają się nieco gorzej, ale ta to będzie szczególnie kiepska