Wpisy 1 581 507 – 1 581 606
20 czerwca 2013 14:13 → 20 czerwca 2013 15:53, 100 wpisów
Lila.. .
.................................................
.................................................
Jocia.. .
.............................
.............................
toś sie obik obłowił-tylko nie przepieprz tej kasy za szybko-he he
Lila.. .
.................................
.................................
Jocia.. .
.......................................
Spróbuję zrobić do.... 16.. .
.....................................
.....................................
Yota..
Jocia.. . Korzystałaś z testu o godz. 14 ???
......................................
Jocia. .
........................................
........................................
wn-mogło być lepiej bo ze snu nr policji 11,12,
4/10 3/7 3/6 5/10x2 5/7
4/10 3/7 3/6 5/10x2 5/7
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 460 000 zł
Małe podsumowanie.. .
Test MM był na NIE. Było 4/20 z trafionym Plusem. /25/.
...................................
Część C była na TAK, ale w tym zakresie co były typowane liczby 42 - 59 wylosowali tylko... 5 liczb, z których trafiłem aż... 4. Jedna mi umknęła.. .
.........................................................
Test MM był na NIE. Było 4/20 z trafionym Plusem. /25/.
...................................
Część C była na TAK, ale w tym zakresie co były typowane liczby 42 - 59 wylosowali tylko... 5 liczb, z których trafiłem aż... 4. Jedna mi umknęła.. .
.........................................................
z tego wygląda że o 10/10 ,9/9 ,8/8 i nawet 7/7 nikt nie trafił -ale w jakim okresie czasu 6/6 tylko 1 wygrana w całym tuskolandzie -oj
Eryka.. .
5/5 tylko 24-wygrane- pewnie za czasów jaśnie nam panującego pana hrabiego Tuska z jego murgrabią łysym Rostkiem tak jest
Witam
Jestem nowy na forum
Bardzo ciekawa strona o Lotto
Gram regularnie od 1989 r
"sukcesy" Lotto 5/6 w 2001 oraz kilkadziesiąt 4/6 , mini 4/5 w 2008 oraz kilka 3/5 gram rzadko.
Multi 9/10 , 8/10 ,7/7 , 6/7 ,6/6, 8/9 , 7/8 to te najwyższe trafienia .Dodam że stawka zawsze pojedyncza . Wszystkie trafienia zdarzyły się kiedy było tylko jedno losowanie.
Od momentu wprowadzenia dwóch losowań (gram dwa razy dziennie)nic spektakularnego nie udało mi się trafić.Czy macie takie same wrażenie że od kiedy wprowadzono drugie losowanie jest trudniej trafić ,czy to tylko moje złudzenie.Trafionych życzę
Jestem nowy na forum
Bardzo ciekawa strona o Lotto
Gram regularnie od 1989 r
"sukcesy" Lotto 5/6 w 2001 oraz kilkadziesiąt 4/6 , mini 4/5 w 2008 oraz kilka 3/5 gram rzadko.
Multi 9/10 , 8/10 ,7/7 , 6/7 ,6/6, 8/9 , 7/8 to te najwyższe trafienia .Dodam że stawka zawsze pojedyncza . Wszystkie trafienia zdarzyły się kiedy było tylko jedno losowanie.
Od momentu wprowadzenia dwóch losowań (gram dwa razy dziennie)nic spektakularnego nie udało mi się trafić.Czy macie takie same wrażenie że od kiedy wprowadzono drugie losowanie jest trudniej trafić ,czy to tylko moje złudzenie.Trafionych życzę
trudno trafic bo sobie kompy pozmieniali juz na xp nie pracuja tylko na win 8 z procesorami i7
za osiągnięcia
Ja 3 x 5/6 jesli chodzi o Lotto..jeszcze duzy w zasadzie..i czekam na 10/10 w mm
Ja 3 x 5/6 jesli chodzi o Lotto..jeszcze duzy w zasadzie..i czekam na 10/10 w mm
Uwaga.
Od Słowacji nadciąga burza z ....gradem i może się kierować na Kraków. Pochowajcie autka do garaży, bo przy tym upale kule gradowe mogą mieć średnicę kilku centymetrów.. .
......................................................
Od Słowacji nadciąga burza z ....gradem i może się kierować na Kraków. Pochowajcie autka do garaży, bo przy tym upale kule gradowe mogą mieć średnicę kilku centymetrów.. .
......................................................
misiek...etamm win 8 na śmietnik to jest chory psichiczny kiedyś uzywałem i juz znikam..
wn..mieszkają w miesćie ..auto bezdomny nie ma gdzie chować w garazu
tu sie poprostu wygrywa jak ktos dobrze odczyta z mapek i wybierze taka opcje ktora najmniejwytypowali inni
Jocia widzę że trzy razy było blisko
Ja jak trafiłem piątkę to wylosowano 20 .Ja na kuponie miałem 18
Ja jak trafiłem piątkę to wylosowano 20 .Ja na kuponie miałem 18
Krzysio. .
...........................
...........................
Witam.Serdecznie dziękuję WĘDROWCA NETOWY za informacje.Jest ona dla mnie ważna bo mam autko poza garażem.Zabezpiecze.Dziwie się jednak że o takich informacjach nie ma nic w mediach,a być powinno.Co do gry to polecam 49s i grę na końcówki 2,4,6,8 20 liczb.Serdecznie dziękuję za info i w taki upał zimno pozdrawiam.
Jocia ja bym się nieźle wkur.... zdenerwował
Pozdrawiam i trafionych życzę
Pozdrawiam i trafionych życzę
Kogucik.. .
Drugi raz miałam 10 liczb i zamiast skreslić zystemem ...10 liczb.. rozpisałam skróconym i było 5/6.. itd,,
jocia
Zanim zniknę patrząc na kalendarz i wyniki jak się pojawia dzień na 11,12,16,71,73 to warto ryzykowac
Zanim zniknę patrząc na kalendarz i wyniki jak się pojawia dzień na 11,12,16,71,73 to warto ryzykowac
siema - nowy/a, a jaka czujność rewolucyjna /przed botem/hoho ho
nie, nie pracują na windzie, pracują na pingwinie
i
i wesołego popołudnia
+28 za oknem. Trudno to nazwać...upałem.. .
Chmura burzowa kieruję się na Kraków.. .Najdalej za godzinę będzie lało.. .
Wędrowca kto z Krakowa to pierzyny na samochód
widziałeś jak oklejali w Tychach
widziałeś jak oklejali w Tychach
Jackwar.. .
Jak jest taki upał, to nie ma żartów z burzą i gradem i może się pojawić silny wiatr.
W wypiętrzonych chmurach burzowych mogą powstać trąby powietrzne.. .
............................................
Jak jest taki upał, to nie ma żartów z burzą i gradem i może się pojawić silny wiatr.
W wypiętrzonych chmurach burzowych mogą powstać trąby powietrzne.. .
............................................
Xelom.. .
Wędrowca , wiem że nie ma żartów ale nie znasz dnia ani godziny , samochód można mieć lub nie a życie ma się jedno . Ludzie powinni zdawać sobie sprawę by nie parkować pod drzewami i nie rozmawiać przez telefon !!!! Ja dzięki temu że nie odebrałem telefonu to uratowałem życie mojemu tacie który dzwonił z działki , gdy się rozłączył to piorun walnął ok. 50 metrów za nim a na niebie była tylko jedna chmura i to biała .
Witam na wszystkich na chwilę
jackwar
wn
xelom
wn
xelom
Znikam.. .
Idę robić Test MM.. .
.........................................
Idę robić Test MM.. .
.........................................
jackwar prawdę mówisz choć wiemy że niektórzy ludzie nie uważają prosty przykład "piratowanie po drogach" albo nad wodą "skakanie na główkę" wiadomo człowiek nie ma na wszystko wpływu ale musi na siebie uważać
adpo ja żadnego pomysłu nie ma bo liczy już mam na kuponie i czekam na 21:40