Wpisy 1 581 295 – 1 581 394
20 czerwca 2013 12:50 → 20 czerwca 2013 13:42, 100 wpisów
medea76 trzeba jakiego rentgena skonstruować
mi raz się udało i 40 dychy wydrapałam
mi raz się udało i 40 dychy wydrapałam
tianshi
jakoś to pytanie sformułowałeś dziwnie - bez urazy -
- Oni w zasadzie wszystko wiedzą - tak działa ten system od tej strony 'cyferkowej'... wszystko na serwerach leży...
Ale - jak wygrana rzeczywiście jest wysoka, to np wg regulaminów - powinieneś zgłosić ją telefonicznie, choć, to to chyba takie raczej martwe już jest, jednak z tego, co wiem
taka ciekawostka - kupon potwierdzany jest tym numerem seryjnym z tyłu z tym papierem używanym aktualnie w 'budzie'... ciekaw jestem, jak z tymi wydrukami z reala - ale tam pewnie potwierdzeniem jest ten 32 cyfrowy kod...
I interesuje ich jeszcze tylko numer konta i pewnie dla wystawienia zaświadczenia do US Twoje dane - pesel, czy nip
jakoś to pytanie sformułowałeś dziwnie - bez urazy -
- Oni w zasadzie wszystko wiedzą - tak działa ten system od tej strony 'cyferkowej'... wszystko na serwerach leży...
Ale - jak wygrana rzeczywiście jest wysoka, to np wg regulaminów - powinieneś zgłosić ją telefonicznie, choć, to to chyba takie raczej martwe już jest, jednak z tego, co wiem
taka ciekawostka - kupon potwierdzany jest tym numerem seryjnym z tyłu z tym papierem używanym aktualnie w 'budzie'... ciekaw jestem, jak z tymi wydrukami z reala - ale tam pewnie potwierdzeniem jest ten 32 cyfrowy kod...
I interesuje ich jeszcze tylko numer konta i pewnie dla wystawienia zaświadczenia do US Twoje dane - pesel, czy nip
jackwar,też zdrapki na boczny tor odstawiłem a jesli nie padnie główna wygrana w zodiaku 216 wcale to juz nie kupie nigdy nawet sztuki
jakwar zdrapki mają tą przewagę, że wygrane wszystkich stopni są wydrukowane i gdybyś np. zakupił całą paczkę zodiaka za 200zł- na pewno odzyskasz ok.95-100zł i moze się trafić nawet coś z wyższych wygranych, a np. inwestując w mm, czy inną grę 200zł możesz teoretycznie wszystko stracić w jednym losowaniu i nie odzyskać nawet 2zł
medea
medea
drapek ale za 200zł żeby było na równo czy lekki plus to już graniczy z cudem
trisetum - chłodne
a podany jest już termin 'zamknięcia' 216-ki ?
a podany jest już termin 'zamknięcia' 216-ki ?
jeden z tych zodiaków jest w małopolsce drugi na pomorzu zachodnim
hihihi
nie, nie - niekoniecznie akurat tą miejscowość miałem teraz na myśli
drapek
>>wygrane wszystkich stopni są wydrukowane<< taaaaa, ale leży w jakimś cepeenie, a pani 'innych' numerków nie chce się wyjąć, bo "zaś robi się jej #cenzura# "
nie, nie - niekoniecznie akurat tą miejscowość miałem teraz na myśli
drapek
>>wygrane wszystkich stopni są wydrukowane<< taaaaa, ale leży w jakimś cepeenie, a pani 'innych' numerków nie chce się wyjąć, bo "zaś robi się jej #cenzura# "
jeśli prawdą jest że 216 juz zbierane są w żb to leje na te zdrapki z góry,ale jak na dzień dzisiejszy to są w każdym punkcie ts może "zbieracz" jeszcze tu nie dotarł
drapek/stare sa zbierane do zwrotu tak pisali drapacze w f.lotto
u mnie ts zabiera drapki dopiero kilka/naście dni po zakończeniu sprzedaży
oj tam - tam też widać opowiadają bajki -
w niektórych budach się sprzedała i tego numeru nie mają już na magazynie i dowożą ze świeżych, i o to chodzi - jak, ktoś nie wie, że są różne serie ... - i tyle...
a, ta sprzedaż z automatów t e ż im pójdzie no, ale przynajmniej ten, co te maszyny trzaska, obkleja
w niektórych budach się sprzedała i tego numeru nie mają już na magazynie i dowożą ze świeżych, i o to chodzi - jak, ktoś nie wie, że są różne serie ... - i tyle...
a, ta sprzedaż z automatów t e ż im pójdzie no, ale przynajmniej ten, co te maszyny trzaska, obkleja
witamnba 14 trzy 10 z maszyny a na 22 dalej mecze kaskade juz od tygodnia.wczoraj 8zl w tej grze
tris a d.z.i.w.k.a to jest brzydkie słowo
w małej czarnej wygrane pow. 30zł losowo rozrzucone na paczki, a w monopolu od 50zł
w szy100 wygrane będą po 5,10,20,100,1000 i 100k
w szy100 wygrane będą po 5,10,20,100,1000 i 100k
tris przed spaniem może zaryzykuję
Robal i do ciupy na 12h
Drapek a mi brakuje czegoś takiego jak Wyspa Skarbów nie wiem jak z wygranymi bo wiecej niż 4 złote nie zgarnęłam ale adrenalinka była jak człowieka te strzełeczki po całym polu gry prowadziły w ...pole
za czasów pisu tak za to nie karali jak Pasko teraz
dobra, to sam sobie szczelam - #autocenzura" - powo i na razisko
medea to szybkie100 może byc nienajgorsze, jak wejdzie zobaczy się jakie wygrane są w paczce z nagrodą 100zł i bez tej nagrody
i nikam na razie
i nikam na razie
Miro, Damiano
mirnam61
Co jest ? Nie zagłuszają sygnału ? czy już pojechał ?
Co jest ? Nie zagłuszają sygnału ? czy już pojechał ?
i zdrapek
lepiej późno niż wcale
lepiej późno niż wcale
browar z rana jak śmietana
mirekale cie tu dawno nie było, chyba na jakiej jajorce z jaką laską byłeś
ula
u mnie nie ma, ale upał jest
u mnie nie ma, ale upał jest
o 14.00 dojdę do grosza karwa
22 42 62
22 12 2
22 52 32
42 12 52
42 2 32
62 12 32
62 2 52
22 42 72
62 12 72
2 52 72
22 32 72
22 42 62
22 12 2
22 52 32
42 12 52
42 2 32
62 12 32
62 2 52
22 42 72
62 12 72
2 52 72
22 32 72
a co zwłoki tam trzymasz?
menel
ulala/obok mnie tez jest pare lasek ale mężatki więc cienia tam nie znajdę
trisetum...albo ty schowaj w zamrazarce -10 stpni
laski z włoskami
ulsaa.. mam u mnie iglastek obok dom
a u mnie pod domem, szczególnie rano 5 małych sroczek czeka codziennie na jedzonko, w zeszłym roku były tylko 3
drapek..w moim zagajniku ..jest po prostu ptasi śpiew każdego dnia
hejka
ja też mam dziennie śpiew w moim zagajniku i orła białego na czereśni
znacie jakies dobre sałatki do grila? musze na jutro wymyslec z 4 rodzaje na 50 osób
tris
ulala
ania
ania
ptaki to ciekawe stworzonka u mnie zaczynają śpiew punktualnie o 3 rano i drą się przez 15 minet a później cisza
tris to juz jest...tyle ze Jelcyn