Wpisy 1 581 262 – 1 581 361
20 czerwca 2013 12:22 → 20 czerwca 2013 13:23, 100 wpisów
Tak.
faktycznie dziś upał u mnie 30+
Pokażą dzisiaj mecz Hiszpania vs Tahiti w TVP ?
Bo chcę go obejrzeć.
dobra , skreślone a zaraz będzie puszczone 8 zakładzików i wszystkie 10/10
tris a co ty jakiegos redsa pijesz?
Ja tam wolę grejfrutowego Corneliusa, choć niestety mogę sobie na niego pozwolić dość rzadko
tris kiedyś w lidlu kupiłem 10 jakichś tanich browarów niby normalnie procentowych. Opiłem się nimi jak smok wawelski i nawet dyma nie poczułem
tris
to powinny stać na półce ze środkami czystości
i robi pyszne drobiowe kąski czyli usmażone kawałki kurczaka w cieście z piwa,mąki,proszku do pieczenia i przypraw
medea Ty to widzę nawet do jedzenia alkohol dajesz
no właśnie nie daję ... przynajmniej tego bardziej szlachetnego
mi by tez było żal, Bóg jeden wie ile procentów by wyparowało
hej mam takie nietypowe pytanie.
Czy ktoś kiedyś odbierał pieniądze z siedziby TS?
Jeżeli tak to czy oni biorą informację (miejsce)wygranej z podanego adresu czy biorą miejsce puszczonego kuponu???
Czy ktoś kiedyś odbierał pieniądze z siedziby TS?
Jeżeli tak to czy oni biorą informację (miejsce)wygranej z podanego adresu czy biorą miejsce puszczonego kuponu???
króla spytaj on stale odbiera
tianshi84 ja odbierałam i nic po za kuponem i wypłatą kasy ich nie interesowało
dla tych co chcą wydrapać 100zł, wkrótce będzie zdrapka szybkie100 po 5zł, nakład 6.000.000 szt. ,a wygranych po 100zł 60.000szt, czyli szansa 1:100 i 100zł będzie w co drugiej paczce/ w paczce jest 50 losów
tianshi
no jeszcze mi się tak nie poszczęściło by trafić aż tyle
no jeszcze mi się tak nie poszczęściło by trafić aż tyle
drapek no tak, ale znając moje szczęście kupię z tej paczki gdzie 100 złotych nie będzie
w zdrapki nie wierzę tu mam możliwość wybrać cyferki a zdrapki nie wiadoma , jakie paczki przyślą . mała możliwość wyboru
puściłem jeden Keno , szkoda że nie pomyślałem i cyferek madey nie dałem ale to był spontan
medea76 trzeba jakiego rentgena skonstruować
mi raz się udało i 40 dychy wydrapałam
mi raz się udało i 40 dychy wydrapałam
tianshi
jakoś to pytanie sformułowałeś dziwnie - bez urazy -
- Oni w zasadzie wszystko wiedzą - tak działa ten system od tej strony 'cyferkowej'... wszystko na serwerach leży...
Ale - jak wygrana rzeczywiście jest wysoka, to np wg regulaminów - powinieneś zgłosić ją telefonicznie, choć, to to chyba takie raczej martwe już jest, jednak z tego, co wiem
taka ciekawostka - kupon potwierdzany jest tym numerem seryjnym z tyłu z tym papierem używanym aktualnie w 'budzie'... ciekaw jestem, jak z tymi wydrukami z reala - ale tam pewnie potwierdzeniem jest ten 32 cyfrowy kod...
I interesuje ich jeszcze tylko numer konta i pewnie dla wystawienia zaświadczenia do US Twoje dane - pesel, czy nip
jakoś to pytanie sformułowałeś dziwnie - bez urazy -
- Oni w zasadzie wszystko wiedzą - tak działa ten system od tej strony 'cyferkowej'... wszystko na serwerach leży...
Ale - jak wygrana rzeczywiście jest wysoka, to np wg regulaminów - powinieneś zgłosić ją telefonicznie, choć, to to chyba takie raczej martwe już jest, jednak z tego, co wiem
taka ciekawostka - kupon potwierdzany jest tym numerem seryjnym z tyłu z tym papierem używanym aktualnie w 'budzie'... ciekaw jestem, jak z tymi wydrukami z reala - ale tam pewnie potwierdzeniem jest ten 32 cyfrowy kod...
I interesuje ich jeszcze tylko numer konta i pewnie dla wystawienia zaświadczenia do US Twoje dane - pesel, czy nip
jackwar,też zdrapki na boczny tor odstawiłem a jesli nie padnie główna wygrana w zodiaku 216 wcale to juz nie kupie nigdy nawet sztuki
jakwar zdrapki mają tą przewagę, że wygrane wszystkich stopni są wydrukowane i gdybyś np. zakupił całą paczkę zodiaka za 200zł- na pewno odzyskasz ok.95-100zł i moze się trafić nawet coś z wyższych wygranych, a np. inwestując w mm, czy inną grę 200zł możesz teoretycznie wszystko stracić w jednym losowaniu i nie odzyskać nawet 2zł
medea
medea
drapek ale za 200zł żeby było na równo czy lekki plus to już graniczy z cudem
trisetum - chłodne
a podany jest już termin 'zamknięcia' 216-ki ?
a podany jest już termin 'zamknięcia' 216-ki ?
jeden z tych zodiaków jest w małopolsce drugi na pomorzu zachodnim
hihihi
nie, nie - niekoniecznie akurat tą miejscowość miałem teraz na myśli
drapek
>>wygrane wszystkich stopni są wydrukowane<< taaaaa, ale leży w jakimś cepeenie, a pani 'innych' numerków nie chce się wyjąć, bo "zaś robi się jej #cenzura# "
nie, nie - niekoniecznie akurat tą miejscowość miałem teraz na myśli
drapek
>>wygrane wszystkich stopni są wydrukowane<< taaaaa, ale leży w jakimś cepeenie, a pani 'innych' numerków nie chce się wyjąć, bo "zaś robi się jej #cenzura# "
jeśli prawdą jest że 216 juz zbierane są w żb to leje na te zdrapki z góry,ale jak na dzień dzisiejszy to są w każdym punkcie ts może "zbieracz" jeszcze tu nie dotarł
drapek/stare sa zbierane do zwrotu tak pisali drapacze w f.lotto
u mnie ts zabiera drapki dopiero kilka/naście dni po zakończeniu sprzedaży
oj tam - tam też widać opowiadają bajki -
w niektórych budach się sprzedała i tego numeru nie mają już na magazynie i dowożą ze świeżych, i o to chodzi - jak, ktoś nie wie, że są różne serie ... - i tyle...
a, ta sprzedaż z automatów t e ż im pójdzie no, ale przynajmniej ten, co te maszyny trzaska, obkleja
w niektórych budach się sprzedała i tego numeru nie mają już na magazynie i dowożą ze świeżych, i o to chodzi - jak, ktoś nie wie, że są różne serie ... - i tyle...
a, ta sprzedaż z automatów t e ż im pójdzie no, ale przynajmniej ten, co te maszyny trzaska, obkleja
witamnba 14 trzy 10 z maszyny a na 22 dalej mecze kaskade juz od tygodnia.wczoraj 8zl w tej grze
tris a d.z.i.w.k.a to jest brzydkie słowo
w małej czarnej wygrane pow. 30zł losowo rozrzucone na paczki, a w monopolu od 50zł
w szy100 wygrane będą po 5,10,20,100,1000 i 100k
w szy100 wygrane będą po 5,10,20,100,1000 i 100k
tris przed spaniem może zaryzykuję
Robal i do ciupy na 12h
Drapek a mi brakuje czegoś takiego jak Wyspa Skarbów nie wiem jak z wygranymi bo wiecej niż 4 złote nie zgarnęłam ale adrenalinka była jak człowieka te strzełeczki po całym polu gry prowadziły w ...pole
za czasów pisu tak za to nie karali jak Pasko teraz
dobra, to sam sobie szczelam - #autocenzura" - powo i na razisko
medea to szybkie100 może byc nienajgorsze, jak wejdzie zobaczy się jakie wygrane są w paczce z nagrodą 100zł i bez tej nagrody
i nikam na razie
i nikam na razie
Miro, Damiano
mirnam61
Co jest ? Nie zagłuszają sygnału ? czy już pojechał ?
Co jest ? Nie zagłuszają sygnału ? czy już pojechał ?
i zdrapek
lepiej późno niż wcale
lepiej późno niż wcale
browar z rana jak śmietana
mirekale cie tu dawno nie było, chyba na jakiej jajorce z jaką laską byłeś
ula
u mnie nie ma, ale upał jest
u mnie nie ma, ale upał jest
o 14.00 dojdę do grosza karwa
22 42 62
22 12 2
22 52 32