Wpisy 1 580 807 – 1 580 906
19 czerwca 2013 21:55 → 19 czerwca 2013 22:40, 100 wpisów
Lila.. .
................................................
................................................
Lila...jak wygrane
misiek...jesteś mało letni bezmyślny ..nazwałeś mnie jestem Gejem //to nie znaczy ..ja muszę wybaczać i zablokowałem twój GG .. i no trudno spokooo i koniec jasne tak
Lila...no jak zwykle
jackwar jak bym nim byl to juz bym ci dawno lizal gruche tak jak krzysio hahahha
nawet jak byś był to byś nie polizał bo od razu byś leżał kwiczał i prosił o litość .
reniuszka dobrze, że jeszcze zajrzałam Tak jutro jest fartowny dzień dla tego zestawu
Misiek...nie widzę.Krzysio lubi pożartować ale nie jest gejem ani się nie slini i nie pisz tak do niego ok?
jackwar...okaże sie później.Jutro Ci podam te na Nie w krzaczorach
ja w ogole nawet go nie tykalem sam zaczal ;d a propogejostwa to ciagle to powtarzam ze on mi sysylal specjalnie filmik na gg jak sobie typo gruche trzepie na ulicy ;d
Misiek..i krzysio nie jest cwelem.Chyba nie znasz znaczenia tego słowa a jak nie znasz to nie pisz
Lila
masz równe wyniki w typowaniu
na nie 2/20
na tak 2/20
masz równe wyniki w typowaniu
na nie 2/20
na tak 2/20
Monet
Takie typy dopiero zachęcają do odwiedzin portalu panie Pasko,prawda?
Misiek
Ty dobrze typujesz, to podawaj liczby, a Krzysia zostaw w spokoju
Ty dobrze typujesz, to podawaj liczby, a Krzysia zostaw w spokoju
a ja jego linkow nie musze ogladac na gg ani tu sluchac jego zaczepek ;d
Jackwar a ja znowu za co??
Jackwar>> myślę o założeniu Fan Clubu kolegi E
Piszesz się?
Jackwar>> myślę o założeniu Fan Clubu kolegi E
Piszesz się?
misiek ..tak jak mam 13maxa na gg ..bardzo dobrze bawił...
jackwara podałem @ ..ooto rózne zdarzen www i filmy
i juz znikam..
jackwara podałem @ ..ooto rózne zdarzen www i filmy
i juz znikam..
Lila
@
@
jejciu co tu się dzieje
krzysio...to nie podawaj nikomu gg i po sprawie teraz już będziesz wiedział.
Lila sam napisal i mi wyslal takie cos http://maxvideo.pl/w/hNDieZwM no i czy to normalne hahah
lika ..ja nic nie boję nic czego ..wyrzuciłem misiek na gg został zablokowane .. mówie powazne
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 450 000 zł
Narka wszystkim do jutra
Lila....
Misiek...a skąd miał twojegg? Musiałes mu podać a teraz go tu od cweli wyzywasz
jackwar...
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
http://www.tvn24.pl/polska-i-swiat,33,m/katy-carr-spiewa-o-polskiej-historii,333964.html
Chce ocalić od zapomnienia losy polskich bohaterów II wojny światowej, dlatego pisze o nich piosenki, którymi porusza nie tylko ich prawnuków w Polsce, ale też publiczność w Wielkiej Brytanii i w innych państwach gdzie koncertuje. Na płycie Katy Carr, brytyjki polskiego pochodzenia, znalazły się piosenki o Irenie Opdyke (pseudonim "Mała", jednej z 6399 Polskich Sprawiedliwych wśród Narodów Świata; Janku Ridlu, czy Kazimierzu Piechowskim, który razem z kolegami, przebrany w mundur SS uciekł z obozu koncentracyjnego w ukradzionym samochodzie komendanta Rudolpha Hössa w czerwcu 1942 roku. O tym, jak na wyśpiewaną polską historię reaguje zagraniczna publiczność prawie 100 lat później i o własnych inspiracjach muzycznych Katy Carr
Lila
@ dawaj ucho
@ dawaj ucho
Anialepiej wóż ciągnąć tylko trzeba uważzac co by się dyszel w dupsko nie wbił
Lila
@
@
Dobranoc wszystkim