Wpisy 1 579 872 – 1 579 971
18 czerwca 2013 21:58 → 18 czerwca 2013 23:02, 100 wpisów
teraz ide porozmawiac z balwanem dlaczego tak slabiutko gram,wydusze z niego pewniaki na jutro,a jak bedzie się stawial to szlaban na lodowkę,niech cieri w upale:
Dzięki nie mogę się przebić powyżej tego3/5
Jackwar gratki za 6/10
Jackwar gratki za 6/10
zapomnialem,ze to był kupon z maszyny zwracam honor balwanowi idę go przeprosic a moze nawet kupię mu jutro loda:
gratulacje ogólnie wszystkim
Majklasz mamy identyczną trójkę
dobranoc do jutra
Lila....
miłej nocy
najlepsze lody byly za gierka bo chyba uzywano wtedy prawdziwych jajek a nie skladnikow w proszku,niech zyje edward gierek:
krzysio podawałam na sucho dwidziestki na czacie..a 24 tezpodałam
chleb byl wtedy z prawdziwego ziarna na ulicach fruwaly motyle i skowronki,a teraz brutalny kapitalizm,ulice smierdza,wroble przestaly cwierkac,a motyle wyparowaly,koniec z zieloną wyspą:
XXX
lody najlepsze gałkowe
znam taką jedną co liże gałe z połykiem ciągnie
podobno dzis wyskoczyla wygrana w zdrapce kasa na zycie w opatkowicach przed krakowem od strony skawiny
gornicy mieli barborkę i piękne czapki,a pielegiarki czepki,a teraz masakra ludzie w tatuazach i kolczykach w uchu lub pępku:
Majklasz zawsze sam
Ósma trójka w tym roku
Ósma trójka w tym roku
wszyscy byli zadowoleni z zycia,kupony tansze i latwiej było coś wygrac a teraz masakra,lotto za 3zeta a zdrapki po 5zeta:
Kumulacja Lotto: 7 000 000 zł
fryzjerki stzrygly nozycami a obecnie maszyną,to byly piękne czasy:
No czekam na nią, dzięki jocia,niby nic wielkiego ale cieszy
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
zle było tylko wtedy jak pan jaruzemski w czarnych okularach zamiast teleranka ogłosił stan wojenny i oszalał dając wojsko na ulice:
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
crvena zvezda
qjaster > to ja w 2010r. miałem kilkanaście trójek i 2 czwórki - a potem suusza duża - ale i tak wysyłałem wtedy tylko maksymalnie dwa zakłady na chybił-trafił
może miałem wtedy grubiej grać
może miałem wtedy grubiej grać
potem wygral walesa obiecal po 100 miliona a nic nie dał ludziom:
Dopisano wygrane mini lotto - padło 2x 132 503,30 zł
franek sprzedawca firanek
tu niestety nie ma żywca
lecz cerveza
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tu niestety nie ma żywca
lecz cerveza
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a teraz ludzie bedą pracowac do 77 roku zycia i padną jak muchy tuz przed emeryturą:
hipciu Dla bałwankNie znam sie na mini szkoda
hipcio ... i .. < marchewka dla bałwanka
hipcio ... i .. < marchewka dla bałwanka
Znowu grosze za trójke będą 2 piatki
Dopisano wygrane multi multi
teraz lody smakują jak zamrozone ciastka,lobuzy stosują proszki i chemiczne dodatki:
i wzsystko staje sie kwasne nie wiadomo dlaczego trudno spotkac slodkie owoce:
kiedyś można było wygrać duże pieniążki, ale kiedy jest dwa losowania i multilotek zamienił się w multi multi jakoś nie można nic trafić szczególnie w losowaniach dla rencistów i emerytów o 14! MULTILOTKU WRÓĆ!!!
a jakie byly bajki:zwirek i muchomorek,krecik i makowa panienka:
Ja też
trzeba spokojnie czekac na koniec swiata bo wtedy się wszystko zmieni na lepsze:tylko wtedy nie bac się jak gwiazdy zaczną spadac z nieba,morze groznie zaszumi,a czesc ludzi jednak zemdleje ze strachu:
dla graczy mam smutną wiadomość w niebie nie bedzie kolektur:
bedzie mozna grac jedynie w szachy bierki chinczyka badz zbijaka:
kazdy dostanie jedną bialą koszulę i bedzie podobny do aniołów,procz skrzydeł:wyjatkowo osoby chcące fruwac dostana pare skrzydeł:
..........
http://www.youtube.com/watch?v=IX-vZrug6Lc&feature=related
.......
http://www.youtube.com/watch?v=IX-vZrug6Lc&feature=related
.......
nocna zmiana wchodzi
Hipcio,to po co nam isc do nieba
Ola
jocia