Wpisy 1 579 017 – 1 579 116
18 czerwca 2013 12:11 → 18 czerwca 2013 13:08, 100 wpisów
mi jeszcze buty się śniły, trzeba było do nich wsypać z wiadra zółty piasek,
ulexa anóż sie pogniewasz...
eryka 43 buty, piasek 37 przesypywac 25...
jaaa?..nie ma takiej opcji..szanuje i potrafie wybaczac..wszystko..tak juz mam Danusiu..
co człowiek to inne cyferki...
Lilus
Lilus
no cza brac wszystkie...
Lilcia u mnie parówa ale bedzie burza bo koguty bardzo pieją na deszcz...ja ze wsi to taka oznaka...
19 czy 29???
tris
wrzuce jeszcze..aragedonisko..
i lece do kuchencji..
http://www.youtube.com/watch?v=JEWLNpSZ3kU&feature=related
......
Lilus..alles ok.
i lece do kuchencji..
http://www.youtube.com/watch?v=JEWLNpSZ3kU&feature=related
......
Lilus..alles ok.
lika..czytałem...i no tak jest zycie czlowie nie bardzo lubi zwierzeta .. i jeszcze tam meksik ameryki człowiek tez morduje kobiti ,,,niz jak iraku ..obozeee sprawy
i teraz juz wychodzę ..
razem z siostra mamy..taka manie jakby na punkcie..zwierzat co sie da to robiby..
Jociu..
Jociu..
5,22,52
ulexxa ..tez przygarnełamkundelka, zył około 16 lat..i umarł bez uśmiercania
ulexxa ..tez przygarnełamkundelka, zył około 16 lat..i umarł bez uśmiercania
robimy* ajej cos mi ta klawiatura chyba szwankuje..albo za szybko chce napisac..
misiek ..widziałeś wideo ..i no kiedy chcesz robiom koniom na ulicy..masz młoda rura i biała bez włosy
misiek..czemu tak duzo dawałeś tu www ooto gify foto rura..no pochwal sie czy nie
Jocia..moja Florka ma teraz 14 lat..ale nikt jej tyle nie daje..jest zadbana a kotke czarna mam 6 lat..matka ja zostawila..moja sunia sie nia zaopiekowala..do dzis sa jak matka z corka..razem spia..sunia ja lize i uszka..ahh piekny widok..
do powrórki mozliwe z tych : 1,52,72,40,5,19,9,15 ...33 oczywiście nie wszystkie..najmocniejsze mysle 5,52..
ta czarna diablica..kotka jest ze mna..ten z prawej duzy kocurek..niestety 6.02 odszedl..
amur...
dobra juz wychodzę jestem pusta kabusta nie mam suuuhoo pewniaki
dobra juz wychodzę jestem pusta kabusta nie mam suuuhoo pewniaki
Amour.ku hmm stara paskudna bida u mnie..jak bylo ajej..ale trzeba pozytywnie myslec..
masz moze jakas sliczniusia jak zawsze..miuzencje do spokojnego i odprezajacego posluchania..
masz moze jakas sliczniusia jak zawsze..miuzencje do spokojnego i odprezajacego posluchania..
Wiecie co wytworzylam w kuchencji..hmm wiec tak..pieczarki cebulka papryki(zolta czerwona zielona) pozniej por dodalam..przecier ii wlasnie mam spageterie wegetariano..smakuje dobrze..
bardzo tez lubie cukinie..ale akurat nie mialam bo tez dodalabym..
bardzo tez lubie cukinie..ale akurat nie mialam bo tez dodalabym..
lika ..moge podawać wideo tam www @ ..ooto meksik ..naprawde straszne wszystko ..ja jestem szokiem oglądam kawałek ..a ty chcesz widea ...
krzysio..jakie ja chce videa?wysyłaj,najwyżej też się w szok wpierdzielę
lika ..mów tak czy nie chcesz obejrzeć ..