Wpisy 1 578 177 – 1 578 276
17 czerwca 2013 20:31 → 17 czerwca 2013 20:55, 100 wpisów
ludzie co sadzicie o kaskadzie?
1,2,5,7,9,10,12,13,20,21,23,26,29,33,34,37,39,40 nie siada dzisiaj bo
menel....wysyłaj detoxa wysyłaj.Jak tak dalej pójdzie to będziesz w Monaco tor formuły jeden na miotle zapitalał
damian....kaskada to nieporozumienie.Teściowa codziennie wysyła ima wielkie g....
mi sie wydaje ze dobra gra.ostatnio kupilem 4 losy. mialem 25zl i 8 zl wiec da sie.
lika ..misiek cały czas śmieje ootoo wideo łobuzaki zboczuch na ulicy..
misiek ..i no kiedy zaczynać jak on i znikamm..
misiek ..i no kiedy zaczynać jak on i znikamm..
basia...no takie na szybko wyszłypewnie i tak kilka z nich wpadnie tak,że się nie przejmuj
Lila pokaz potwierdzenie swoim postawionym kuponem stawka razy 10
reniuszka , zmień typ w grupie B , taki sam oddała wcześnie Amour
lila jak teściowa to cieszy i powiem wam że w Monaco nie ma toru F1
Misiel...jak chcesz xxx to do krzysia po link.Ja tu nic nie będe pokazywała Ty świntuchu Ty zboczku Ty
rzecz polega na tym ze kaskada to typ loteri typu los milionos.kupujac los za 2 zl mozna by powiedziec ze dostajesz niepowtarzalny numer bo dwa zestawy po 12 liczb to tylko zludzenie
lika ..ty nie masz rura ..nic nie mogę dać linki..
lila pisze bo bardzo zainteresowala mnie ta gra a nigdy wczesniej w to nie gralem procz moze paru zakladow na probe z poczatku
krzysio... no to co mi piszesz,że on się śmieje jak ja nie wiem zczego
Lila Krzysiek cos gadal? toz to dzieciak dzisiaj znowu do mnie napisal z jakiegos numery i wyslal jak sobie typo trzepie haha no powiedz madre to jest ? jeszcze rozumiem jak by mi dziewczyne pokazal a on pokazuje mi typka co sobie gruche wali na ulicy jego autorytetem to chyba jest borat
damian...mnie jakoś nie zainteresowała.Wolę jednak sama kreślć liczby .Każdy sam musi wiedzieć w co chce grać Ja w kierunku kaskady mam brak zainteresowania
lika ..juz pokazałem 13maxa ogląda i juz wie ..jak on wróci tu i opowie wszystko maxwideo... i i teraz ide juz ..
azdy woli co innegomoj znajomy trafil w kaskade 1000zl
lika ..nie starszy zboczuch ..tylko młody na ulicy około 20 lat
gdyby byly wyslane wszystkie kupony w kaskade czyli 1 352 078 sztuk to zawsze padala by wygrana 250 000 zl.mysle ze ludzie nie widza potencjalu tej gry. i szansa trafienia najnizszej wygranej jest najnizsza ze wszystkich gier liczbowych lotto
Lila ale z tego co pamietam to krzysio744 mi kiedys mowil ze ma cos kolo 20 czy tam 25
Misiel...to źle pamiętasz bo krzysio nigdy nie ukrywał swojego wieku a na pewno nie pisał ,że ma 20 lat
Dobry Wieczór
Ja przelotnie bo jednocześnie oglądam ten niemiecki serial o II WW z ich perspektywy. Póki całkiem przyzwoity serial historyczny, ale pożywiom uwidim
Ja przelotnie bo jednocześnie oglądam ten niemiecki serial o II WW z ich perspektywy. Póki całkiem przyzwoity serial historyczny, ale pożywiom uwidim
kaskada to zlodziejstwo juz lepiej na 5 czy 6 trafnych wziasc w multi
czyli mialas pechaja bralem 4 losy i mialem 32zl. ale wczoraj tez 4 i nic. to nie gra liczbowa to loteria jest . mozna kupic 3 losy i miec w trzech po 1000zl a mozna miec 0zl wszedzie
damian..tak samo jak w MM.Wyślesz 6/6 4 zakłady na chybika i możesz mieć 0 albo wszędzie bingo.
damian...tylko,że w MM oprócz tego ,że możesz wysłac na chybika,możesz też liczby skreślić sam.
lika ...ty do misiel -15 wiek...bobasu ok i znikam.....
jak by kaskada nie byla zlodziejstwem to by dziennie losowania nie bylo zobaczcie jak czesto wam sie trafia i jaka wygrana a nawet na stronie lotto ile osob na cala polske ma glupie 1000zl... kaskada to drugi joker tylko tam chociaz jedna liczbe mozesz swoja wytypowac
wlasnie basia1107.ludzie kochani kaskada to nie gra liczbowa przedewszystkim tylko loteria.te dwa zaklady po 12 liczb rownie dobrze mozesz traktowac jako numer kuponu niepowtarzalnygram tez w multi tylko ta kaskada sie zainteresowalem bardzo
halapek..
lika ..misiek..ok..
misiek malo pada bo jest wysylanych okolo 20% losow tylko.wiec szansa ze padnie glowna wygrana na cala polske jest jak jeden do 5
damian znam osobe co jakis czas kupuje pon 20 kaskad i juz 3x miała po tysiaku
medea dziś mi zapodała liczby...ale nie miałem jak wysłać.....
jak wlizą to chyba się pochlastam
jak wlizą to chyba się pochlastam
lika ..ooj tam nie umiesz obliczyć ..misiek doookładnie 21 lat ..zauwazyłem na gg .. i uciekam..