Wpisy 1 575 265 – 1 575 364
15 czerwca 2013 14:17 → 15 czerwca 2013 15:07, 100 wpisów
hipopotan ...ja mam truskawki swoje z grządek....codziennie je jem ,bo je uwielbiam
i dobra znikam...
Witajcie wygrani bo ja do tylu 5zł . Uruchomiłem dekoder i mam już cyfrowa tv
hipopotan...ja ze śmietanką,ale żeby było mniej kalarii...to oszukuje z maślanką
kobiety zapraszam do opalania puki słonce to lepsze niz solarium:
mirnam61 ja tez juz odbieram cyfrową tv jest więcej programow a atm rozrywka lecą dwa odcinki kiepskich codziennie;
niedawno był odcinek hazardowy,pazdzochowa uzalezniła się od automatu do gry:trzy ananasy ,a boczek ciagle wygrywał dzięki modlitwom:
no ;c kiedys na poczcie babie w losie domek wyciagnalem jednorodzinny to matka zawalu malo co nie dostala
lila na pewno sie opala na sloncu,ktoś smaruje jej plecki olejkiem
no to dobrze zebys mi napisala cala dobrze 10 to jej i tak nie puszcze bo zrobie po swojemu i pojdzie 3/10 haha
a teraz sporo kobiet rodzi blizniaki widzialem na miescie kilka takich parek w wozkach:
misiek ile najwiecej wygrales w multi ba ja tylko raz w zyciu 120zeta:5z6:
najgorzej boli mnie to ze o dobrych mysle mowie a wybieram gowno ;c
ludzie rodzcie wiecej bo musi wystarczyc pieniążków na emerytury,a polsce obywateli ubywa emigrują za granice i tam się rozmnazaja:
jedna kobieta powinna urodzic conajmniej trójkę nowych obywateli,rodacy prosze wiec w nocy się rozmnazać:
teraz są dobre warunki jest ciepło i nie trzeba tego robic pod pierzyną:
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 380 000 zł
To blisko byłeś 1300 zł hipopotan ja grając miałem dwa razy 4/5 a jedna liczba więcej i by była ładna sumka 700 zł. Naprawdę wtedy nie byłem w całości uradowany. I to są moje najlepsze wyniki ze wszystkich gier liczbowych. No jeszcze miałem ileś tam 3/5. I się tak zastanawiam czy trafię w końcu te 5/5 ? Może popełniam jakiś błąd grając już sam nie wiem co o tym myśleć ? Mój tata najlepiej powiedział że w Lotto to grają ludzie z kasą. Np na 7 liczb na 20 zakładów wtedy to wiadomo że jest większa szansa na wygraną. Tylko że wtedy trzeba dać 420 zł dla niektórych tylko prawda ?
krzysztof c tak lotto zrobiło się dla bogaczy odkąd podwyzszyli zakład na 3zeta:
jocia zdradze jedną liczbe jaką dali mi w lotto za 4zeta:16ście:
A kiedyś za ile był ?
Nie wiem może kiedyś zagram systemem w Lotto na 7 liczb na 20 zakładów ale jak będę pracował.
?
Może w Mini Lotto trafię coś konkretnego i grubego albo Multi Multi na 5 skreśleń ? A wy jakie macie gry dzisiaj ?
Mam dzisiaj imieniny ..i przyjme w prezencie po pewniaczku ..oga być parki
Dał by ktoś z was za zagranie systemem Lotto na 7 skreśleń za 20 zakładów 420 zł ?
jocia-wszystkiego najlepszego
pewniaczek 21
Graliście w ogóle już kiedyś systemami na Lotto lub Mini Lotto bo ja jeszcze nie ?
jocia to najlepsze zyczenia dla ciebie,moc prezentów,duzo zdrowia i wielkich wygranych:
ja ci moge dac 16 ale na lotto dostalem taką liczbe od maszyny:
Wiem jak trochę kasy zdobędę to zagram w Mini Lotto systemem na 6 skreśleń 20 zakładów tylko nie wiem czy na chybił trafił czy samemu skreślić ?
krzysztof ja wtedy 5z6 w multi multi mialem jak zagrałem na 4 chybiolki z maszyny:
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin: zdrowia, szczęścia, pomyślności, bardzo dużo pieniędzy, radości, wygrania w gry liczbowe najlepiej Lotto lub Mini Lotto a i bardzo dobrze płatnej pracy jak nie masz ?
Basiu , dziekuje.. i pewniaczka poproszę
moje drugie imie to Barbara ..po matce chrzestnej
jakwar
moje drugie imie to Barbara ..po matce chrzestnej
jakwar
krzysztofc ..dziekuje za zyczenia.. nie pracuje zawodowo, ale pracy mam za dwóch
hipcio dziekuję bardzo
hipcio dziekuję bardzo
jocia....samych miłych chwil w życiu i oczywiście wygranych
potwierdzam pewniak 43-76
potwierdzam pewniak 43-76