Wpisy 1 574 920 – 1 575 019
14 czerwca 2013 22:56 → 14 czerwca 2013 23:40, 100 wpisów
chcialbym być uzdrowionym przez Jezusa,ale na razie choc się modlę dalej choruję:
tam jest duzo swiadectw o uzdrowieniach,Jezus daje znaki i leczy raka i inne cięzkie choroby:
Hip.... to musisz się zdecydować czy zdrowym być czy w totka wygrać
hipcio ja nie jestem człowiekiem silnej wiary..niestety ale zycze Ci aby Twoje prosby zostały wysłuchane..
hipo..wydaj mi się ale kiedy jest nam źle to wtedy wszytko do Boga ,Jezusa i tak dalej ale gdy jestesmy zdrowi i mamy wszytko nawet o tych co są w niebie nie myslimy ..jak to się mówi jak trwoga to do Boga ...
Ja tam do kościoła nie chodze a tych batmanów nie będę sponsorował a oni sie będą wozili furami pasibrzuchy ..
Maxiu choroba zmienia troche optyke widzenia,postrzegania świata..jesli komus wiara w Boga pomaga przetrwa trudne chwile to nie mozna tego deprecjonowac..tak mysle..
Joci dzis podawałam parki 20-11...i 20-13 i widze ze jedna poleciała
Gaju..ok jak pomaga przetrwać to ok ..nie chodziło mi teraz o hipcia ale ogólnie to napisałem .
jestem ----zaraz wracam
max...ja mam zadowolenie...to jak widzę nas więcej to sie cieszę.Może Leon sie nie zapłacze z tego powodu hhe
max...super dlatego bije brawa i sie cieszę.
Leon_Wymiot zrobił mi lekcje z moralności o upadłych kobietach heee
Leon_Wymiot zrobił mi lekcje z moralności o upadłych kobietach heee
Ulus ..to nic nie wiem na ten temat ...Leon to jakis zawodowiec
Ula gdzies przeczytałam: "odpowiadaj dobrem na zło a zniszczysz w podłym człowieku zadowolenie ze zła"
gajunia....
Uluś ..wychodzi z tego że tak bedzie ..bo tak to widze po dzisiejszym losowaniu ..
maxio---bezalkoholowe
zaraz zaraz
.......56,57,,,,
..54,55.....58,59,,, w te strone ide
.......56,57,,,,
..54,55.....58,59,,, w te strone ide
Gaju..no to dobrze bo zaraz bym dostał 48 lub 72 tak jak ostatnio
widzisz jaka tam na poczontku cytra stoi 7
i co dalej 29 nie idzie
i co dalej 29 nie idzie